- 26 Eylül 2017
- 161
- 145
- 33
Olmadı değer 2.2 çıktıCnm kan verebilirsin aslinda artik cunku cikar varsa ins vardirr yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı değer 2.2 çıktıCnm kan verebilirsin aslinda artik cunku cikar varsa ins vardirr yaa
Hayirlisi cnm yaaa bende evde test yaptim negatif kan veresim bile yok adeti bekleyecegiz snr tup bebek tabiOlmadı değer 2.2 çıktı
Bnmde eşim ameliyat olacakHayirlisi cnm yaaa bende evde test yaptim negatif kan veresim bile yok adeti bekleyecegiz snr tup bebek tabi
Evet çarşamba kan verdim tekrar 66 çıktı pazartesi 21 di yarın gene kan vericem doktor tutmuş dedi yarın ki değere gire kese yi görmek için gün verecekAşılama zaman kaybı gibi geliyor artık bu kadar negatif ten sonra.. Hayırlısı olsun hakkınızda Y ygtatskrdln
Tgbptn ne yaptın tekrarladin mi testi
valla bilmiyorum ki canım ağrım hala var bugün 9cu gün evvde yemek yapıyım dedim 1saatten biraz fazla ayakta kaldım sonrasında belim ve kasıgıma bir agrı girdi adet olcam sandım sonra kanepede uyumusum 2 saatAllah Allah neden o kadar yan etki yapmis acaba sana gecmis olsun bende hic bir degisim olmadi ne ignede ne asilama da ne sonrasinda
canım bugun 9cu gün hala iştahim yok arada deli gibi şeyler yiyesim geliyo tabi bir haftadır sulu yemek yemedim bugün çorba filan yapıyım dedim ayakta çok kaldım galiba bir anda hiç ağrim yoktu bir anda kasık ve bel agrım arttı yemegi yaptım zor yedim sonra 2ssaat uyumuşum kanepe de cnm ya inş bunlar bebektendir yaCanım inşallah hayırlı uğurlu olsun aşılaman.inşallah güzel haberini alırız. birkaç güne hafifler inşallah ağrıların. Eğer hafiflemezse dra git istersen. Ayaklarını kendini sıcak tut vakit buldukça dinlenmeye çalış uzan battaniye ört , birşey taşıma ev işi yapma. Aç kalırsan halsiz de olursun zorla canım kendini, yemeye çalış.
canım inş ikimizde hamile kalırız benim iştahım yok ama arada hiç olmaddı şeyler canm çekiyo bakalım ya inş hamilyizdirSlm canım Benim de sürekli bel kasık ağrılarım var senin aksine doymuyorum sanki. Göğsümde ağrı yok hiç. ben de perşembe yaptırdım aramızda bir gün var
canım hayırlı olsun bebeğin belirtin nelerdiEvet çarşamba kan verdim tekrar 66 çıktı pazartesi 21 di yarın gene kan vericem doktor tutmuş dedi yarın ki değere gire kese yi görmek için gün verecek
Teşekkür ederim canım benim pek belirtim olmadi sadece yerleşme kanamam oldu ondan sonra anladımcanım hayırlı olsun bebeğin belirtin nelerdi
Fatos belirtilerin var mı benim gbı kasık agrım afedersjn akıntımMerhaba kizlar. Ben de 20 kasim da asilama yaptirdim. 2 aralik test gunu. Hayirlisi olsun insallahh
Benim de var. Ama belirti icin henuz erken gibi. Kasik agrisi icin doktoruma mesaj attim. Cok normal agri olmasi dedi canim.Fatos belirtilerin var mı benim gbı kasık agrım afedersjn akıntım
Hayirlisi cnm yaaa bende evde test yaptim negatif kan veresim bile yok adeti bekleyecegiz snr tup bebek tabi
Cnm benimde persembe evde kendim test yaptim negatif ama adet olmadim bekliyom pzt falan olurum sanirim ama kan vermedimCanım sen neyaptın kan testi yaptırdın mı bugün