• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama zaman kaybı gibi geliyor artık bu kadar negatif ten sonra.. Hayırlısı olsun hakkınızda Y ygtatskrdln
Tgbptn Tgbptn ne yaptın tekrarladin mi testi
Evet çarşamba kan verdim tekrar 66 çıktı pazartesi 21 di yarın gene kan vericem doktor tutmuş dedi yarın ki değere gire kese yi görmek için gün verecek

Allah Allah neden o kadar yan etki yapmis acaba sana gecmis olsun bende hic bir degisim olmadi ne ignede ne asilama da ne sonrasinda
valla bilmiyorum ki canım ağrım hala var bugün 9cu gün evvde yemek yapıyım dedim 1saatten biraz fazla ayakta kaldım sonrasında belim ve kasıgıma bir agrı girdi adet olcam sandım sonra kanepede uyumusum 2 saat :(

Canım inşallah hayırlı uğurlu olsun aşılaman.inşallah güzel haberini alırız. birkaç güne hafifler inşallah ağrıların. Eğer hafiflemezse dra git istersen. Ayaklarını kendini sıcak tut vakit buldukça dinlenmeye çalış uzan battaniye ört , birşey taşıma ev işi yapma. Aç kalırsan halsiz de olursun zorla canım kendini, yemeye çalış.
canım bugun 9cu gün hala iştahim yok arada deli gibi şeyler yiyesim geliyo tabi bir haftadır sulu yemek yemedim bugün çorba filan yapıyım dedim ayakta çok kaldım galiba bir anda hiç ağrim yoktu bir anda kasık ve bel agrım arttı yemegi yaptım zor yedim sonra 2ssaat uyumuşum kanepe de cnm ya inş bunlar bebektendir ya :(

Slm canım Benim de sürekli bel kasık ağrılarım var senin aksine doymuyorum sanki. Göğsümde ağrı yok hiç. ben de perşembe yaptırdım aramızda bir gün var
canım inş ikimizde hamile kalırız benim iştahım yok ama arada hiç olmaddı şeyler canm çekiyo bakalım ya inş hamilyizdir

Selam kızlar 20 kasım aşılamam yapıldı 10 gun sonra tes gunum gunler gecmiyor AŞILAMA OLDUGUNDAN BERİ AKINTIM VE KASIK AGRIMMMM VAR NORMALMI KARNIM ŞİŞ ADET OLCAM ONDANN mi

Kızlar benim aşılamam tutmadı maalesef bugün adet oldum, çok üzüldüm. İnşallah sizlerin olur ve yakında burdan okurum güzel haberlerinizi ve bana da umut olursunuz

Mine3203 Mine3203 ve F Fatos_61 kızlar hayırlı olur inşallah ve sevinçli haberinizi okuruz burdan. Kasık ağrıları normal, belirti konusunu bilmiyorum çünkü ben yaşamadım 2kez pembe sıvı akıntım olmuştu onu da crinone jel yaptı heralde.

Back
X