2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım benım arkadaşım 6 yıllık evlı 1 aşılama 2 tüp bebek yaptı bırı tuttu ama gelişmedi. Sonra benım gttiğim doktora gttı baska tahlıller yapıldı bazı değerleri düşükmüş 3 ay vıtamın faln ılaçları kullndı ve kendılıgınden hamıle kaldı tüp bebek denıyecekti ılaclar bttıkten snra ama gerek kalmadı adet duzenszliği vardı geç yumurtlama oluyodu

Evet yaa bi yandanda korkuyorum olmaz dıye. Ekımde arkadaş tup bebek yaptırdı tuttu. Bır tüpü tıkalıydı 2 embriyo koydurdu ve 5.gün embriyosu. İnsallah bizlerinde hersey yolunda gider

Ay ne güzel canım benim çok sevindim valla bende düşünebilirdım oraya gelmeyi ama ben Beylikdüzü nde oturuyorum mümkün değil her zman o tarafa gelemem
inşallah çok uğurlu gelir sanada

Valla bende karşıda bı doktor bulmustum ermenı ama dalında cok ıyı bı doktor. Bnm cok tanıdıgım var gebe kalamayan malum bndede bole olmayınca iyce araştırıyoruö 17 yıllık evlı tup bebek denemelerı amelıyatlar ve sonnda hamıle kaldı ve cocuğunu kucağına aldı doktorundan cok razı once Allah sonra doktorum sayesınde kaldım dedi. Ama eşim o yolu hep çekemeyiz dedi. Imkan var elhamdülillah arabada var ama işte eşimi ikna edemedım bulent beye gidiyorum işte

Can
Canım bizim Arabamız yok eşim kabul etmez sanırım sürekli gidip gelmeyi çok zor olur bizim için şimdi gidiceğim hastane çok yakın bana benimde bikaç arkadaşım var memnun kalmış lar çok ilgilelermiş ikisininde ilk denemerinde tuttu maşallah inşallah hepimizin ilk denemesinde tutar Hayır li siyla

Canım sen nerde tedavine baslicaksin inşallah

Ya insaalah bizimde tutar kısmet tabi hiç belli olmuyor.senınde tutar Allahın izniyle bol bol su içmeye başlayalım embrıyonun suya ıhtıyacı varmış. Simdiden baslayalım

Canim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşime

Önceden çakşır suyu ,Osmanlı macunu soğuk sıkım keçiboynuzu özü
Bitkisel Kapsüller kullandık ama hiç bir faydasını görmedik hatta 15 milyon sperm olmuş 2 milyon çok büyük hayal kırıklığına ugradik

bende baslayım duydukça bilgılendirelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…