- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Gülen tıp merkezinde bülent kars a gidiyorum canım[/QUOTE bende beylikdüzü medicanada başlıcam inşallah çok çok heycanli yım günler hiç geçmiyor sanki
Ay ne güzel canım benim çok sevindim valla bende düşünebilirdım oraya gelmeyi ama ben Beylikdüzü nde oturuyorum mümkün değil her zman o tarafa gelememCanım benım arkadaşım 6 yıllık evlı 1 aşılama 2 tüp bebek yaptı bırı tuttu ama gelişmedi. Sonra benım gttiğim doktora gttı baska tahlıller yapıldı bazı değerleri düşükmüş 3 ay vıtamın faln ılaçları kullndı ve kendılıgınden hamıle kaldı tüp bebek denıyecekti ılaclar bttıkten snra ama gerek kalmadı adet duzenszliği vardı geç yumurtlama oluyodu
Ay ne güzel canım benim çok sevindim valla bende düşünebilirdım oraya gelmeyi ama ben Beylikdüzü nde oturuyorum mümkün değil her zman o tarafa gelemem
inşallah çok uğurlu gelir sanada
Canım bizim Arabamız yok eşim kabul etmez sanırım sürekli gidip gelmeyi çok zor olur bizim için şimdi gidiceğim hastane çok yakın bana benimde bikaç arkadaşım var memnun kalmış lar çok ilgilelermiş ikisininde ilk denemerinde tuttu maşallah inşallah hepimizin ilk denemesinde tutar Hayır li siylaValla bende karşıda bı doktor bulmustum ermenı ama dalında cok ıyı bı doktor. Bnm cok tanıdıgım var gebe kalamayan malum bndede bole olmayınca iyce araştırıyoruö 17 yıllık evlı tup bebek denemelerı amelıyatlar ve sonnda hamıle kaldı ve cocuğunu kucağına aldı doktorundan cok razı once Allah sonra doktorum sayesınde kaldım dedi. Ama eşim o yolu hep çekemeyiz dedi. Imkan var elhamdülillah arabada var ama işte eşimi ikna edemedım bulent beye gidiyorum işte
Canım sen nerde tedavine baslicaksin inşallahkızlar merhaba bende 2 hafta sonra öngörüşmeye gideceğim muhtemelen kasım adetımle tüp bebege baslarım. öngörüşmeden snra belli olacak. benım 2. tüp bebek denemem olacak. bu sefer mutlu ayrılırz ıns
Ya insaalah bizimde tutar kısmet tabi hiç belli olmuyor.senınde tutar Allahın izniyle bol bol su içmeye başlayalım embrıyonun suya ıhtıyacı varmış. Simdiden baslayalımCan
Canım bizim Arabamız yok eşim kabul etmez sanırım sürekli gidip gelmeyi çok zor olur bizim için şimdi gidiceğim hastane çok yakın bana benimde bikaç arkadaşım var memnun kalmış lar çok ilgilelermiş ikisininde ilk denemerinde tuttu maşallah inşallah hepimizin ilk denemesinde tutar Hayır li siyla
Can
Canım bizim Arabamız yok eşim kabul etmez sanırım sürekli gidip gelmeyi çok zor olur bizim için şimdi gidiceğim hastane çok yakın bana benimde bikaç arkadaşım var memnun kalmış lar çok ilgilelermiş ikisininde ilk denemerinde tuttu maşallah inşallah hepimizin ilk denemesinde tutar Hayır li siyla
Canim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşimemerhaba arkadaşlar.
kısmet olursa inşallah bu regl dönemimde yani ekim ayı sonu gibi bizde tüp bebeğe başlıcaz.
benim ilk tüp bebek denemem olucak daha önce aşılama yaptırmıştım fakat maalesef tutmadı.
inşallah hepimiz bu tedavilerimizde hayırlı güzel sonuçları alırız...
tüp bebek öncesinde sizler neler yapıyorsunuz bu arada herhangi bir takviye kullanıyomusunuz ya da eşiniz için bir şey kuıllanıyormusunuz?
Önceden çakşır suyu ,Osmanlı macunu soğuk sıkım keçiboynuzu özüCanim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşime
bende baslayım duydukça bilgılendirelim birbirimiziCanim ben sürekli son bir aydır çekirdekli kara üzüm yiyorum çok faydaliymis tüp bebege baslamadan transferden sonra bol bol yemek gerekiyor mus ben öyle biliyorum eşime de kavrulmamis kabak çekirdeği içi ve 2 damla yag damlatilmis havuç suyu içiyorum hergün yeni başladık eşime
Önceden çakşır suyu ,Osmanlı macunu soğuk sıkım keçiboynuzu özü
Bitkisel Kapsüller kullandık ama hiç bir faydasını görmedik hatta 15 milyon sperm olmuş 2 milyon çok büyük hayal kırıklığına ugradik
Önceden çakşır suyu ,Osmanlı macunu soğuk sıkım keçiboynuzu özü
Bitkisel Kapsüller kullandık ama hiç bir faydasını görmedik hatta 15 milyon sperm olmuş 2 milyon çok büyük hayal kırıklığına ugradik
şişli memorialı düşünüyorum cnm, bir de amerikan hastanesiyle de görüşme yapablrm sonra karar verecegm ama memorial agırlıktaCanım sen nerde tedavine baslicaksin inşallah
Benim eşiminEşimde ileri hareketli %70 morfoloji total 22.853.000
Olsun ya hiç bellı olmaz canım Allah ol desin yeterkiBenim eşimin
2 milyon sperm
%20 hareketlilik
%2 ileri hareketlilik bayagi düşük bizim
Öyle tabi haklısınOlsun ya hiç bellı olmaz canım Allah ol desin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?