2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

sende transfer oldun degıl mı canım beklemedesın
Canım ben transfer oldum 8. Gün bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdilik pozitif Darısı isteyen dileyen herkese :dua::dua::dua:Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:dua:hepinize dualarım sizde bana dua edin ne olur :dua:hayırlı haberlerinizi bekliyorum :dua::dua::dua:

Canım ben transfer oldum 8. Gün bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdilik pozitif Darısı isteyen dileyen herkese :dua::dua::dua:Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:dua:hepinize dualarım sizde bana dua edin ne olur :dua:hayırlı haberlerinizi bekliyorum :dua::dua::dua:
Test verdin mi canim bugun?

Bebeğinin resimlerini burda göstermek nasip olsun canım emeklerimizin karşılığını güzel bi şekide almak nasip olsun dualrımz sennle canım sende bizlere dua et canım

Bana 12 den sonra bisey yeme dediler cok aciktim ama opudan cikicinca hemen yedim
bende öyle biliyorum ama doktor çok hafif atıştır aç gelme dedi. 11 de yatış benim. Dua edin kızlar döllenecek embriyo haline gelecek ymurtalarım olsun 5. Güne gelecek embriyo olsun. Heyecanlıyım ya.

Kızlar benimde bi sıkıntım var doktorun hemşiresi hiç ilgilenmiyor 4. Günü kan vermem gerekiyormuş beni saat 4 te arayıp haber verdi bide ben kızınca üste çıkmaya çalışıyor bugün 6. Günüm kimse arayıp ne yapılması gerektiğini söylemedi sözde en iyi hastanelerden bi tanesi bu sinirimden duramıyorum yerimde sizide arayıp bilgi vermediler mi
Canım sen beylikdüzü medicana da başlamış tın dimi

Tabi haklısınız inşallah bebeginiz size sıkı sıkı tutunur ama
İnsan yinede çok üzülüyor
10 gün içinde okadar alışmisımki negatifi görünce yıkılıyor insan ister istemez
Yaşı küçük veya büyük allah kimseye tatdirmasin o duyguyu...
2 negatif aşılamam
1 negatif tüp bebeğim var
Daha kaç tane negatifim olması gerekiyor soruyorum
6 sene içinde ne yaşadigimi bi ben bilirim...
Cnm seni cok iyi anlıyoruz ama bak benim oglum dortuncu denememde oldu zaten bi tutunca gerisi geliyo sonrada hamile kaldim ama bebegimin 3. Ayda kalbi durdu ve şimdi yine tuttu yine düşük:( inan herkesin ayri ayri hikayeleri var.. üzülmek elde değil biliyorum. Ama inşallah devam etcez yola..

Canım benim dualarım seninle :dua:belki yarın bir sürpriz olur biz bilemeyiz Allah bilir...Ben 2 negatif aldım şimdiye kadar 8 yıllık evliyim üstelik eşim denizci o spermlerini dondurdu gitti ben herşeyi tek başıma yaşadım yaptım dediğin gibi herkes yaşadığını biliyor o yüzden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:dua::dua:benim kuzenim opuya gitti opu iptal edildi neler ya olmayıp tüp bebek yaptıramayanlar bunun için ailesinden şiddet görenler çok şükür her halimize bugünlere gelmek bile lütuf:dua:Allah ım en yakın zamanda isteyen herkesin evini şenlendirsin kucaklarımızı doldursun...Ümitsizlik şeytandan umudunu hiç kaybetme..
B Bakgulc cnm sen kac yasindasin? Degerin ne kadar cikti senin yazdigini görmedim

Kizlar boyle bisey okudum ilginc geldi sizinle de paylasmak istedim

"Spermin bir görevi de, döllenme sırasında yumurtayı uyararak embriyo gelişmesini başlatmaktır. Sperm ne kadar sağlıklı olursa, embriyo gelişimi ve dolayısıyla gebelik de o kadar sağlıklı ilerleyecektir. Bu nedenle, uzun zaman denenmesine rağmen doğal yolla çocuk sahibi olamamış çiftlerde, tüp bebek başarısızlığı durumunda ya da kadında yumurta zayıflığı söz konusuysa, sperm kalitesini artırıcı önlemlerin gebelik başarısını da artıracağı düşünülebilir."

Kızlar benimde bi sıkıntım var doktorun hemşiresi hiç ilgilenmiyor 4. Günü kan vermem gerekiyormuş beni saat 4 te arayıp haber verdi bide ben kızınca üste çıkmaya çalışıyor bugün 6. Günüm kimse arayıp ne yapılması gerektiğini söylemedi sözde en iyi hastanelerden bi tanesi bu sinirimden duramıyorum yerimde sizide arayıp bilgi vermediler mi
Cnm benim mümkün olsa oradan cik diycem..benim ilk tedavim öyleydi benimla iyi ilgilenmediler ikinci denemde baska yere gittim baska yerde yaptirdim ve cok memnunum.. icinede sinmesi lazim.

B Bakgulc cnm sen kac yasindasin? Degerin ne kadar cikti senin yazdigini görmedim
Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım:KK66: 8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür:dua: Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım :dua:

Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım:KK66: 8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür:dua: Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım :dua:
Saglıkla kucagına al cnm darısı bize işallah allahın izniyle...

Kizlar bu progestan ignenin agrisiyla nasil basa cikiyorsunuz yaa yok boyle bir agri hayattan bezdim resmen.
Ahhh o igneyi hiç deme canım bazıları çok etkilenmio iğneden ama bn varya bacagimi kimildatamiodum.öyle kötüydüm çaresi yok canım çok arastrdm.ancak bi kolanya pamuk ovalasin esin

Kızlar benim doktorum arnica krem verdi iğneden sonra masaj yapmam icin günde 5 defa iğne yapılan kısma sürüp masaj yapın azda olsa rahatlatıyor bitkisel bi krem zararı yok

Hamdolsun çok çabuk kendimi toparlayabiliyorum canım, şimdiden kendimi ocak ayına endekslemiş durumdayım. Aldığım kiloları da verirsem o zamana kadar, benden iyisi ve morallisi yok demektir.
İnan ne kadar rahat olursan, transferden sonrası o kadar kolay geçiyor. Yoksa en zoru beklemek oluyor. Gerçi sende çok iyi biliyorsundur bu zamanı.
Ben ilk kez yasiyorum acikcasi pek tecrubem yok canim. Ama mecbur bekleyecegiz insallah hayirlisi ile gzuel haberler alirim sizlerede soylerim. Umut olurum bir cok kisiyede hem :)

Back
X