- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.101
Girme strese basit işlem hakkinda hayırlısı olsunhadi hayırlısı canım çok heyecanlı ya yrnda bnm ymrta toplama işlemim var strese girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girme strese basit işlem hakkinda hayırlısı olsunhadi hayırlısı canım çok heyecanlı ya yrnda bnm ymrta toplama işlemim var strese girdim
Canım ben transfer oldum 8. Gün bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdilik pozitif Darısı isteyen dileyen herkesesende transfer oldun degıl mı canım beklemedesın
Amin canım hepımızın hakkında hayırlısı olsun. Doktor bana dedi sbh 6 da ufak bişeyler atıştır daha sonra bişey yiyip içme dediGirme strese basit işlem hakkinda hayırlısı olsun
Test verdin mi canim bugun?Canım ben transfer oldum 8. Gün bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdilik pozitif Darısı isteyen dileyen herkeseRabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
hepinize dualarım sizde bana dua edin ne olur
hayırlı haberlerinizi bekliyorum
![]()
Olabilir canım.Bende kasıyorum kendimi ya. Bnmde doktorum normal muayeneleri sedyede yapıyor ınsan birazdaha rahat ama çatalda çok utanıyorum. Sedyede okdr açmıyorsun bacakları,ondan heralde kasmalar
Bebeğinin resimlerini burda göstermek nasip olsun canım emeklerimizin karşılığını güzel bi şekide almak nasip olsun dualrımz sennle canım sende bizlere dua et canımCanım ben transfer oldum 8. Gün bugün Rabbime binlerce kez şükürler olsun şimdilik pozitif Darısı isteyen dileyen herkeseRabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
hepinize dualarım sizde bana dua edin ne olur
hayırlı haberlerinizi bekliyorum
![]()
Bana 12 den sonra bisey yeme dediler cok aciktim ama opudan cikicinca hemen yedimAmin canım hepımızın hakkında hayırlısı olsun. Doktor bana dedi sbh 6 da ufak bişeyler atıştır daha sonra bişey yiyip içme dedi
bende öyle biliyorum ama doktor çok hafif atıştır aç gelme dedi. 11 de yatış benim. Dua edin kızlar döllenecek embriyo haline gelecek ymurtalarım olsun 5. Güne gelecek embriyo olsun. Heyecanlıyım ya.Bana 12 den sonra bisey yeme dediler cok aciktim ama opudan cikicinca hemen yedim
Canım sen beylikdüzü medicana da başlamış tın dimiKızlar benimde bi sıkıntım var doktorun hemşiresi hiç ilgilenmiyor 4. Günü kan vermem gerekiyormuş beni saat 4 te arayıp haber verdi bide ben kızınca üste çıkmaya çalışıyor bugün 6. Günüm kimse arayıp ne yapılması gerektiğini söylemedi sözde en iyi hastanelerden bi tanesi bu sinirimden duramıyorum yerimde sizide arayıp bilgi vermediler mi
Cnm seni cok iyi anlıyoruz ama bak benim oglum dortuncu denememde oldu zaten bi tutunca gerisi geliyo sonrada hamile kaldim ama bebegimin 3. Ayda kalbi durdu ve şimdi yine tuttu yine düşükTabi haklısınız inşallah bebeginiz size sıkı sıkı tutunur ama
İnsan yinede çok üzülüyor
10 gün içinde okadar alışmisımki negatifi görünce yıkılıyor insan ister istemez
Yaşı küçük veya büyük allah kimseye tatdirmasin o duyguyu...
2 negatif aşılamam
1 negatif tüp bebeğim var
Daha kaç tane negatifim olması gerekiyor soruyorum
6 sene içinde ne yaşadigimi bi ben bilirim...
B Bakgulc cnm sen kac yasindasin? Degerin ne kadar cikti senin yazdigini görmedimCanım benim dualarım seninlebelki yarın bir sürpriz olur biz bilemeyiz Allah bilir...Ben 2 negatif aldım şimdiye kadar 8 yıllık evliyim üstelik eşim denizci o spermlerini dondurdu gitti ben herşeyi tek başıma yaşadım yaptım dediğin gibi herkes yaşadığını biliyor o yüzden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
benim kuzenim opuya gitti opu iptal edildi neler ya olmayıp tüp bebek yaptıramayanlar bunun için ailesinden şiddet görenler çok şükür her halimize bugünlere gelmek bile lütuf
Allah ım en yakın zamanda isteyen herkesin evini şenlendirsin kucaklarımızı doldursun...Ümitsizlik şeytandan umudunu hiç kaybetme..
Cnm benim mümkün olsa oradan cik diycem..benim ilk tedavim öyleydi benimla iyi ilgilenmediler ikinci denemde baska yere gittim baska yerde yaptirdim ve cok memnunum.. icinede sinmesi lazim.Kızlar benimde bi sıkıntım var doktorun hemşiresi hiç ilgilenmiyor 4. Günü kan vermem gerekiyormuş beni saat 4 te arayıp haber verdi bide ben kızınca üste çıkmaya çalışıyor bugün 6. Günüm kimse arayıp ne yapılması gerektiğini söylemedi sözde en iyi hastanelerden bi tanesi bu sinirimden duramıyorum yerimde sizide arayıp bilgi vermediler mi
Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım
Saglıkla kucagına al cnm darısı bize işallah allahın izniyle...Canım 2 ay sonra 33 yaşındayım8. Gün değerim 99,35 çıktı çok şükür
Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin kalp atışlarını duyayım Allah ım herkese nasip etsin diye dua ediyorum canım
![]()
Ahhh o igneyi hiç deme canım bazıları çok etkilenmio iğneden ama bn varya bacagimi kimildatamiodum.öyle kötüydüm çaresi yok canım çok arastrdm.ancak bi kolanya pamuk ovalasin esinKizlar bu progestan ignenin agrisiyla nasil basa cikiyorsunuz yaa yok boyle bir agri hayattan bezdim resmen.
Ben ilk kez yasiyorum acikcasi pek tecrubem yok canim. Ama mecbur bekleyecegiz insallah hayirlisi ile gzuel haberler alirim sizlerede soylerim. Umut olurum bir cok kisiyede hem :)Hamdolsun çok çabuk kendimi toparlayabiliyorum canım, şimdiden kendimi ocak ayına endekslemiş durumdayım. Aldığım kiloları da verirsem o zamana kadar, benden iyisi ve morallisi yok demektir.
İnan ne kadar rahat olursan, transferden sonrası o kadar kolay geçiyor. Yoksa en zoru beklemek oluyor. Gerçi sende çok iyi biliyorsundur bu zamanı.