2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Benim dondurulmuş 5 emriyom var hepsi aynı kalitede değil ama
1 başarız tüp bebeğim var 2 başarısızda aşılamam
2.denemem için Benim gittiğim yer asla 3 koymaz 2 koycagi bile meçhul
Dondurulmuş larımı alıp başka bi merkezde yaptırmak istiyorum maddi manevi çok yiprandim gerçekten
Allah hepimize kolaylik versin
Amin çok zor ben 27 yaşındayım pkosluyum diyabet oldum stresten böbrek üstü bezlerim durdu çok fazla kilo aldım bu süreçte de hep doktorum görüyordu oda üzüldü artık halime ilki tutmayınca histeroskopi yaptı rahme çizik attı başarı artsın diye 3 tane transfer etti şimdi 3 doktor la iletişim halindeyim kadın doğum endokrin diyetisyen

Benim dondurulmuş 5 emriyom var hepsi aynı kalitede değil ama
1 başarız tüp bebeğim var 2 başarısızda aşılamam
2.denemem için Benim gittiğim yer asla 3 koymaz 2 koycagi bile meçhul
Dondurulmuş larımı alıp başka bi merkezde yaptırmak istiyorum maddi manevi çok yiprandim gerçekten
Allah hepimize kolaylik versin
Baska klinikler doldurmus embriyo kabul etmez doktorla konuş bence 2 ye ikna ederisn

Evet canım ilk denemem. İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. 1 tane 6. gün embriyosu konuldu. Zaman hiç geçmiyor :)
Ben ilk denemede çok takmıştım stres yapmıştım ama bu sefer düşünmemeye çalışıyorum başka şeylere odaklanıyorum ilk defa bu sabah kalktım göğüslerim acıyor karnımda acayip bişeyler oluyo adını bilmiyorum

Baska klinikler doldurmus embriyo kabul etmez doktorla konuş bence 2 ye ikna ederisn
Ama benim gittiğim klinikte
bahceciden gelen bi çift donmuş emriyo larla benim yaptirdigim yerde yaptircam ini söylemiş ti
Hastaneden hastaneye farklı mı oluyor acaba

Ben ilk denemede çok takmıştım stres yapmıştım ama bu sefer düşünmemeye çalışıyorum başka şeylere odaklanıyorum ilk defa bu sabah kalktım göğüslerim acıyor karnımda acayip bişeyler oluyo adını bilmiyorum

Canım bende hiçbir belirti yok. Sadece ilk günden beri kasıklarımda ağrı var, o da iğnelerden dolayı diye düşünüyorum açıkçası. İlk denemem olduğu için pek ümidimde yok. Hatta transferin ikinci gününden beri çalışıyorum. Bakalım neler olacak..

Canım bende hiçbir belirti yok. Sadece ilk günden beri kasıklarımda ağrı var, o da iğnelerden dolayı diye düşünüyorum açıkçası. İlk denemem olduğu için pek ümidimde yok. Hatta transferin ikinci gününden beri çalışıyorum. Bakalım neler olacak..
İnş hayırlısı olur bebişlerimizi kucağımıza alırız çok zor ben çok yıprandım

Düşündüğün bir yer varmi?
Daha yeni öğrendiğim için olumsuz olduğunu başka bir hastahane araştırmadim

Benim doktora 2 embriyo yu kabul ettiremessem

2veya3 embriyo koyabilen , ulaşım açısından gidip gelmek için rahat olabilecek ve maddi açıdan çok fazla bizi zorlamicak biyer istiyorum

cnm inşallah bebesin seninle artik cok sevindim..allahim tamamini erdirsin..tarifi olmayan bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun...dilerim Allah tan isteyen dileyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin...Rabbim yavrunu bağışlasın sana darısı hepimize olsun

Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sizde sorun neydi acaba. Kacinci gun embriyosu transfer edildi
Canım bende çikolata kisti vardı ama öyle büyük değil başka da yapılabilen bütün testleri histeroskopi falan yaptırdık herşey temizdi çok şükür.. 5. Gün embriyosuydu tek kalmıştı çok şükür

Transfer öncesi dip bucak temizligimi yaptim. Bundan sonrasi eşime. Bugun haber gelirse yarin gelmesse c.tesi transferim olacak cok heycanliyim
ah ben cok hatalıyım o konuda tembellık yaptım...ha bugun ha yarın derken sabah aradılar 12 de orda oldum.kaldı tüm işler.. evimi görsen valla rezıl durumda..cok kızdım kendıme...dusunuyorum süpürge makınası ıle gecsem acaba yorarmıyım.. yoksa kapa gözünü otur mu demeliyim

Ramazandan sonra yumurta toplama oldu 30 yumurta çıktı ohss riski olduğu için o ay transfer olmadı 10 tane blast olarak donduruldu 2 ay sonra transfer oldu 3 embriyo konuldu tutmadı sonra histeroskopi oldum 1 ay sonra yine 3 embriyo konuldu bakalım bekliyorum
canım hayırlı olsun oncelıkle transferın.. ınsallah her sey yolunda gıder. ama neden 3 tane koyduruyorsun. dondursaysın mesela bu sefer 2 tane koydurup sonrasında tutmazsa sayet bır tane daha cözdürüp koydurudun. bu sekılde 3 tane embrıyo bıraz rısklı dıye dusundum ben. bır tanede 3 embrıyo kaybında var sanırım... ınsallah bu sefer tutar

canım hayırlı olsun oncelıkle transferın.. ınsallah her sey yolunda gıder. ama neden 3 tane koyduruyorsun. dondursaysın mesela bu sefer 2 tane koydurup sonrasında tutmazsa sayet bır tane daha cözdürüp koydurudun. bu sekılde 3 tane embrıyo bıraz rısklı dıye dusundum ben. bır tanede 3 embrıyo kaybında var sanırım... ınsallah bu sefer tutar
En fazla 10 tane donduralabiliyomuş 3+3+4 olarak dondurdular eğer iki istersem üçü çözülünce biri geri donmuyor çöpe gidiyor o yüzden şans artsın diye inş herkesin ki Rabbim aratmasın

En fazla 10 tane donduralabiliyomuş 3+3+4 olarak dondurdular eğer iki istersem üçü çözülünce biri geri donmuyor çöpe gidiyor o yüzden şans artsın diye inş herkesin ki Rabbim aratmasın
kural mı böyle yoksa acaba hastane sartları mı böyle canım. cunku yasal larakta 3 embrıyo konulması yasak..senın saglıgın acısından da. ben her bir embriyonun tek tek donduruldugunu düşünüyordum. neden böyle yorum yapıyorum cunku cok gencsın ve yumurtların cok saglıklıdır. acıkcası bu sekılde kolay harcanmasına üzüldüm.cunku o bır saglıklı embrıyo altın gıbı degerlı...cok zor elde edılıyor.. tabı yıne sen bılırsın..ınsallah bu sefer tutar canım

kural mı böyle yoksa acaba hastane sartları mı böyle canım. cunku yasal larakta 3 embrıyo konulması yasak..senın saglıgın acısından da. ben her bir embriyonun tek tek donduruldugunu düşünüyordum. neden böyle yorum yapıyorum cunku cok gencsın ve yumurtların cok saglıklıdır. acıkcası bu sekılde kolay harcanmasına üzüldüm.cunku o bır saglıklı embrıyo altın gıbı degerlı...cok zor elde edılıyor.. tabı yıne sen bılırsın..ınsallah bu sefer tutar canım

Yasal olarak dedi doktorum ama başka yere gitmediğim için bilmiyorum yumurtalarım çok sağlıklı değil pkosluyum ohss olma riskim var ve ohss in dördüncü boyutu ölüm ditabetliyken tutma olasılığı düşük zaten kilo da var her şeyi göz önünde bulundurarak öyle bişey yaptı

Back
X