2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

34 yaş altına 1 tane koyuyorlarmis yasakmis galiba biz ısrar ettik öyle 2 tane koydular
Bana da bir tane transfer ettiler. O yüzden ben pek umutlanamadım, bir de ilk denemem. Bakalım 25. inde alıcam ben sonucumu. Bir de internetten araştırdıkça moralim bozuluyor..

Bana da bir tane transfer ettiler. O yüzden ben pek umutlanamadım, bir de ilk denemem. Bakalım 25. inde alıcam ben sonucumu. Bir de internetten araştırdıkça moralim bozuluyor..
Aslında internete çok bakmamak gerekiyor ama bakıyoruz işte bende oyleydim

2.tüp bebeğimde transferden sonra hiç elime almıcam telefonu

Belirti derken okuduğum hiçbir belirti yok. Adet olacakmış gibi sancım var sürekli o kadar. Doktoruma sordum ama hiçbir ehemmiyeti yok bu söylediğinin test gününü bekle dedi..
Aynen canim bende de bel ağrısı oluyo normalmis bunlarla kafamı zi yormamamiz gerek akışına bırakalım

Kızlar bende pco hastasıyım eşimde morfoloji problemi var 1 düşük ve bir başarısız aşılamam oldu şu an Bülent tıraşa tüp bebek yaptırdım kanda beta hcg 2000 çıktı çok şükür inşallah herşey güzel devam eder hepimizin saglıklı bebeklerimiz olur
Hayırlı olsun canın çok sevindim darısı bizim gibi bu yolda ugrasanlarin başına insallah❤

Back
X