2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canm saat 3.30 da transfer olacak embriyo durumu ile ilgili bilgi verilmedi saat 2 de kliniğe çağrıldık embroyolog ile görüşecez öyle bilgi verecekler
Aaay embriyologla gorustukten sonra da yaz lutfen. Kac eobriyo dollenmisti senin ve kacinci gunde dondurulmustu?

ne güzel yazmıssın cnm inş hıcbırsey engel olmazda pozitifigörürürz. eşimde ürolog tedavısıne dvm edıyor vıtamın alıyor tup bebek oncesı destek saglıyor. gecen senekı surece gore bu tedavıde tam destek basladık :) inş yumurta ve sperm kalıtesınde bır farklılık olmustur.

Senin taze transfer mi olacak ? Kacinci gune gideceler acaba.? Taze transferde nasil oluyor bilmiyeum bizim dondurulmusta 3. Ya da 5. Gunde donduruluyor genelde
Taze olcak canım ilk denemem. Salı günü tranver olcak dediğine göre 5.gün embrıyosu olcak inşallah canım. Doktorda 3. Gün embryosundan yana değildi ztn. İnsallah 5. Güne gelirde. 3. Günüde 5. Günüde donduruyolar

merhaba arkadaşlar. bende bu ay başladım tüp bebeğe 5. denemem olucak inşAllahda son sefer;) serum tedavisi de yaptırmayı düşünüyorum . dün reglimin 2. günüydü gittim ve kist gördü. bundan 3 yıl öncede kist ameliyatı olmuştum. e2 ve progesatnıma baktı kandan. ve doğum kontrol hapı verdi kullanıp regli olunca tekrrar gidicem.Allahım hepimizin kucaklarına sağlıcakla evlatlarımızı almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar. bende bu ay başladım tüp bebeğe 5. denemem olucak inşAllahda son sefer:KK66: serum tedavisi de yaptırmayı düşünüyorum . dün reglimin 2. günüydü gittim ve kist gördü. bundan 3 yıl öncede kist ameliyatı olmuştum. e2 ve progesatnıma baktı kandan. ve doğum kontrol hapı verdi kullanıp regli olunca tekrrar gidicem.Allahım hepimizin kucaklarına sağlıcakla evlatlarımızı almayı nasip etsin
4 denemeyi ne kadar süre içinde tekrarladiniz ve sizde problem kimde
Bizde eşimde
benim ilk denemem olumsuz oldu hala çok Üzgünüm
allah hepimizin yardımcısı olsun

4 denemeyi ne kadar süre içinde tekrarladiniz ve sizde problem kimde
Bizde eşimde
benim ilk denemem olumsuz oldu hala çok Üzgünüm
allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende baslamak istiyorum ama korkuyorum ya olumsuz olursa die ve turkiyede degilim mecbur yasadigim ulkede baslamam gerek.

Bende baslamak istiyorum ama korkuyorum ya olumsuz olursa die ve turkiyede degilim mecbur yasadigim ulkede baslamam gerek.
Canım yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama en azından Türkiyedeki gibi 1 emriyo koyma kuralı gibi saçma bi kural yoktur eminim
iyi yönden bakmani tavsiye ederim

Hiç korkma canım Bol bol dua et
Birde doktoru dinleme
transferden sonra bol bol dinlenmeye bak çünkü doktorlar rutin hayatında neler yapiyosan onu yapabilir sin sadece ağır kaldırma diyor ama alakası yok gerçekten sürekli yatmak dinlenmek gerekiyor yemeğin bile yatağına gelmesi lazım
Farklı düşünen olursa saygı duyarım
ben böyle düşünüyorum...

Hiç korkma canım Bol bol dua et
Birde doktoru dinleme
transferden sonra bol bol dinlenmeye bak çünkü doktorlar rutin hayatında neler yapiyosan onu yapabilir sin sadece ağır kaldırma diyor ama alakası yok gerçekten sürekli yatmak dinlenmek gerekiyor yemeğin bile yatağına gelmesi lazım
Farklı düşünen olursa saygı duyarım
ben böyle düşünüyorum...
Benim 8 yasinda allhim bagislasin bir oglum var gecen sene yine hamile kaldim 16 haftalikdi dusuk yapmak zorunda kaldim sonra 4 ay korundum sonrasinda adetlerim duzensiz oldu ayni ayda 2 defa olmaya basladim yasim 34 sonrasinda prolaktin yukseldi suan dusdu simdide fsh 17 cikdi amh 0.12 ne yapacagimi sasirdim ne kadar zor kadin olmak allhim hepimize yardim etsin benim yine evladim var allhim olmayana benden once nasip etsin.

Arkadaşlar benim amh çok düşük olduğu için doktorum klomenle büyütmeye çalışıyor. Ama çok zor bir süreç.
İlaçsızda adet olmuyorum zaten.
İğneli tedavi olsa 10-12 günde opu aşamasına geliyorsun. Diğer türlü sıkıntılı ne zaman büyüyeceği belli değil.
İnsanı strese sokuyor. Benimde yumurtalar biran önce büyüse opu olsam ve kaliteli embriyo oluşsa da transfer e gelebilsem :(
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Arkadaşlar benim amh çok düşük olduğu için doktorum klomenle büyütmeye çalışıyor. Ama çok zor bir süreç.
İlaçsızda adet olmuyorum zaten.
İğneli tedavi olsa 10-12 günde opu aşamasına geliyorsun. Diğer türlü sıkıntılı ne zaman büyüyeceği belli değil.
İnsanı strese sokuyor. Benimde yumurtalar biran önce büyüse opu olsam ve kaliteli embriyo oluşsa da transfer e gelebilsem :KK43:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Amh kac cikdi canim senin

Back
X