- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Evet toplanmadı daha canımCanım ben şuan estrofem kullanıyorum endometriumun kalınlaşması için haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah bi aksilik çıkmazsa ve endometrium istenilen kalınlığa ulaşmışsa kasım ayında transferim olacak. senin yumurtalar toplanmadı değil mi yanlış anlamadım
Hayırlısı olsun canım. İlk denemen mi? Transferin taze mi olacak dondurulmuş mu?Evet toplanmadı daha canım
2 günde bir kan verip kontrole gidiyorum bakalım ne olcak kaç gün daha puregon vurulcam acaba
bir an önce yumurtalarım toplansin istiyorum
Evet ilk denemem bana kalsa dondurulmuş isterim Çok yerde okudum emriyo donarken kümeleştigi için tutunma oranı dahada artiyormusHayırlısı olsun canım. İlk denemen mi? Transferin taze mi olacak dondurulmuş mu?
Hayır canım doktorum karar veriyor.Evet ilk denemem bana kalsa dondurulmuş isterim Çok yerde okudum emriyo donarken kümeleştigi için tutunma oranı dahada artiyormus
Teklif edicem ama doktorum ne der bilemem
Sen mi karar verdin dondurulmuş olmasına
Günaydın kızlar. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu sayfayı yeni fark ettim. bende kasım ayında tüp bebek transferi olacağım inşallah şuan ilaçlara devam ediyorum. Sizler hangi aşamadasınız
canım pazartesi günü kontrolüm var rahim duvarının kalınlığının durumuna göre dr transfer gününü söyleyecek bi aksilik çıkmazsa kasım ayının ilk günleri olur diye tahmin ediyorum. Evet ben adet ile birlikte kullanmaya başladım ve adetin 13. kontrole gideceğim.canım merhaba bende kasımda transfer olucam nasipse. senin tarih belli mi ne zaman olacak transfer?
bide birşey sorcam ben henüz ilaç kullanmaya başlamadım. regli ile beraber başlıcak ilaçlar. sen de regli ile beraber mi başladın ilaçları kullanmaya?
canım pazartesi günü kontrolüm var rahim duvarının kalınlığının durumuna göre dr transfer gününü söyleyecek bi aksilik çıkmazsa kasım ayının ilk günleri olur diye tahmin ediyorum. Evet ben adet ile birlikte kullanmaya başladım ve adetin 13. kontrole gideceğim.
İnşallah Canım inşallah rabbim söyletmiştir inşallah pozitif sonucu görürüm. Benim 3. denemem ve artık bu kez mutlu olmak istiyorum.İnş hayırlı haberler alırsın canım . tahmini regliden itibaren 17-23. Gün arası transfer oluyormuş zaten seninde o aralıkta olcak demek. Burdan bazı arkadaşlarımız daha regli olmadan ilaç kullanmaya başladılar ondan merak ettim senin durumunu Benimde bu ay sonu regli olucak. İlaçlara başlıcam benimde tahmini kasımın 3 . Haftası transfer olur sen benden önce pozitif sonucu öğreneceksin inş
Hayırlı olsun canım benimde geçen hafta yumurtalar toplandı. 2. adetle gidicem transfer için.Günaydın kızlar. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu sayfayı yeni fark ettim. bende kasım ayında tüp bebek transferi olacağım inşallah şuan ilaçlara devam ediyorum. Sizler hangi aşamadasınız
İnşallah Canım inşallah rabbim söyletmiştir inşallah pozitif sonucu görürüm. Benim 3. denemem ve artık bu kez mutlu olmak istiyorum.
bende:)))kasım düşünüyorum. inşallah iki kez alışama yaptırdım olmadı. şimdi tüpbebek başlıcaz. SGK Raporumuz çok kısa sürede çıkıyor bir kaç günde . kısmetse olacak inşallah. Çok umutluyum Koç üniversitesindenKasım ayinda başlicak başka kimse yok mu arkadaşlar nerdesiniz
Kasım ayinda başlicak başka kimse yok mu arkadaşlar nerdesiniz
Merhaba canım nerde yaptırmak istiyorsun bende geçen hafta çıkardım raporumu başladım tedavimebende:)))kasım düşünüyorum. inşallah iki kez alışama yaptırdım olmadı. şimdi tüpbebek başlıcaz. SGK Raporumuz çok kısa sürede çıkıyor bir kaç günde . kısmetse olacak inşallah. Çok umutluyum Koç üniversitesinden
sizde sorun kimdebende:)))kasım düşünüyorum. inşallah iki kez alışama yaptırdım olmadı. şimdi tüpbebek başlıcaz. SGK Raporumuz çok kısa sürede çıkıyor
Amin canım inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız.son denemen inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun
Valla ilk defa uygulanacak bana da hiç dondueulmuş transferi olmamıştım bu tedavinin son olmasına karar verdik bu nedenle birde Kemal beyi deneme kararı aldık inşallah haklı çıkar birde o bekleme süreci beni en çok yıpratan şey tüp bebekte bu nedenle eğer sağlıksızsa transfer olmamakta mantıklı geliyor o stresli zamanı yaşamamış olacağımGerçekten ilginç. Bence transferde pozitif oranını fazla göstermek için bu uygulamayı yapıyorlar vücudu hazırlamak ve dinlendirmek güzel şeyler ama süreci 3 aya çıkarmış oluyor. Gerçi suan ben de bir hormonun yüksekliği yüzünden ilaç kullanıyorum kasım ayında tedavi olacağım.
Merhaba probleminiz nedir ve hangi merkezde tedavi oluyorsunuzİnşallah Canım inşallah rabbim söyletmiştir inşallah pozitif sonucu görürüm. Benim 3. denemem ve artık bu kez mutlu olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?