- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Ay öle düşünme canım olucak bu seferAynen 5 gün klomen kullandım sonra çatlama iğnesi yaptım sonra aşılamam oldu 2 kere ama olmadı malesef
Tüp bebeğe başlıcam die çok heycanliydım ama başlayınca tedaviye tüm heycan im bitti sanki boşuna iğneleri yapıyorum
hastaneye boşuna gidip geliyorum olmucak gibi geliyor niyeyse
hayırlısı artık
Eşimim sperm sayısı az morfoloji ve hareketliliği de 0 aşılama ile vakit kaybetmemi söyledi doktorum sizin neydi ilk denemen miBende Bülent hocaya godecegım kasım ayında sizin sorununuz nedir
Canım ben şişli kolan international hastanesinde ilk tüp bebek tedavime başladım. Şimdilik memnunum. geçen hafta pazartesi yumurtalar toplandı ama rahimin dinlenmesi gerek dedikleri için transfer aralık ayına kaldı. Doktorumdan ve ekibinden şimdilik çok memnunumMerhaba arkadaşlar bizde 1 ay sonra 2. Tüp bebek denememize baslicaz. Ve İstanbul da yaptircaz doktor hastane tavsiyesi istiyorum. Gerçekten kafam çok karışık.. önerilerinizi bekliyorum.
Camım valla yumurtayı sabah akşam birer tane yedim, yoğurt günde 2 kaseYogurt sut yumurta bunlari transferden önce de mi dikkat ederek yedin cnm.. ölçün neydi peki yumurta bir tanedir de sut ve yogurtta nasıldı
Seninki de mikro chip gibi bir şey sonuçta yine en sağlıklısı seçiliyor 6000 kat boşuna büyütülmüyor, rabbim yardımcın olsunO yontemi duydum cnm ama gitmeyi dusundgm merkez uygulamiyormus spermleri 6000 kat buyuterek sectikleri yontemi uyguluyorlarmis. Aslinda mikrocipi bnde denemek istyrm ama kararsz kaldm
Canım morfoloji sorunumuz vardı %0 -%1 -%2 arasındaydınazcb cim sizin sorun neydi acaba spermde bir sorun varmıydı
sağol cnm bu sefer yüzümüz gülsn emeklerimiz boşa çıkmasın inşSeninki de mikro chip gibi bir şey sonuçta yine en sağlıklısı seçiliyor 6000 kat boşuna büyütülmüyor, rabbim yardımcın olsun
Hayırlısı olsun canım benim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsinAblamın 2 kızı var yaşı 28. Bugün hamıle oldugunu söyledi bana. Hiç beklemiyordu korunuyodu
Hapla mı korunuyordu canımAblamın 2 kızı var yaşı 28. Bugün hamıle oldugunu söyledi bana. Hiç beklemiyordu korunuyodu
Evet ilk denemem olacak bizde sorun genetik eşimde kromozom bozukluğu var 3 kez düşük yaptımEşimim sperm sayısı az morfoloji ve hareketliliği de 0 aşılama ile vakit kaybetmemi söyledi doktorum sizin neydi ilk denemen mi
Amın canım. Yok eşi korunuyodu.Hapla mı korunuyordu canım
Gerçekten ilginç. Bence transferde pozitif oranını fazla göstermek için bu uygulamayı yapıyorlar vücudu hazırlamak ve dinlendirmek güzel şeyler ama süreci 3 aya çıkarmış oluyor. Gerçi suan ben de bir hormonun yüksekliği yüzünden ilaç kullanıyorum kasım ayında tedavi olacağım.Merhabalar bugün Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgür beyle görüştüm. Normalde kasım adetiyle başlamaya karar vermiştim ama bu hastanenin uygulaması biraz farklı imiş. Öncesinde 1 ay Doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış. Sonrasında tedavi ve eğer yumurtalar 5. Güne gelmezse kesinlikle transfer yapmıyorlarmış doktora göre eğer bi embriyo 5. Güne gelmezse zaten sağlıksızdır dedi. Bu da biraz kafamı karıştırdı kızım 3. Gün transferiydi. Sonrasında eğer 5. Güne ulaşırsa embriyoları donduruyorlarmış. Yani taze embriyo transferi yapmıyorlarmış 1 ay vücüdu dinlendirip transfer yapıyorlarmış. Nedenini sordum çünkü benim şimdiye kadar hep taze transfer olmuştu oda tecrübelerimiz bize bunun daha iyi sonuçlar getirdiğini gösterdi dedi
Gunaydin CanımGünaydın kızlar. Aranıza yeni katıldım daha doğrusu sayfayı yeni fark ettim. bende kasım ayında tüp bebek transferi olacağım inşallah şuan ilaçlara devam ediyorum. Sizler hangi aşamadasınız
Canım ben şuan estrofem kullanıyorum endometriumun kalınlaşması için haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah bi aksilik çıkmazsa ve endometrium istenilen kalınlığa ulaşmışsa kasım ayında transferim olacak. senin yumurtalar toplanmadı değil mi yanlış anlamadımGunaydin Canım
6.gün puregon iğne mi vurcam bugün
kan verdim dönüyorum hastaneden şimdi kan sonucuma göre menegona başlicakmışim sen hangi ilaçları kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?