2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar benim de yarın 3. Denemem için transferim var 5. Gün embriyosu ve yalnızca 1 tane banada dua edin olur mu? Gerçi içimde o kadar güzel duygu var o kadar pozitifim ki kendimi şimdiden hamile görüyorum :eek:Rabbim hayırlısıyla sağlıkla hepimizin kucaklarını doldursun evlerimizi şenlendirsin inşallah

Kızlar benim de yarın 3. Denemem için transferim var 5. Gün embriyosu ve yalnızca 1 tane banada dua edin olur mu? Gerçi içimde o kadar güzel duygu var o kadar pozitifim ki kendimi şimdiden hamile görüyorum :eek:Rabbim hayırlısıyla sağlıkla hepimizin kucaklarını doldursun evlerimizi şenlendirsin inşallah
Insallah cnm :dua:

Yok canım söylemedi
bende hiç sormadım ya aklıma bile gelmediki
Bende soracaklarımi not ettim gidince unutuyorum
Kizlar bende bugün igneme başladım puregon 225 doz verdi sadece cumartesi kontrole çağırdı.. kimi arkadasa baska ilaclarda veriliyo onlarin sıkıntıya göre mi daha fazla ilac veriliyo

Valla bana da sadece ganol f900 verdi. Ne antibiyotik ne başka birşey bende anlamadim yarin gidicem ozaman sorucam

Bende soracaklarımi not ettim gidince unutuyorum

Valla bana da sadece ganol f900 verdi. Ne antibiyotik ne başka birşey bende anlamadim yarin gidicem ozaman sorucam
Belkide 5 gun kullanip gidince verecektir kontrolde ama bilemedim tek igne verince bi gariplik var mi diye aklima geldi ilk :KK70: rahimin kalinlasmasi icin bisey veriyolar miydi

Kabak çekirdeğini bende yenmemek gerektiğini biliyodum transverden sonra

Hayır öyle birşey yok kim söyledi ki bunu tam tersine kabak çekirdeği tutunmayı kolaylaştırır aynı zamanda kabızlık sorunu olduğu için tuvalete çıkmayı da kolaylaştırır ben yedim hep tutundu sonra değerim düştü ama embriyom kalitesizdi..

Öncelikle tedavin hayırlı olsun ve Rabbim iyi sonuca ulaştırsın.
İğne tedavin yaklaşık 10-12 gün sürecek ve doktorun bu dönemde seni yumurta takibine alacak. Yumurtaların çoğu 18mm ulaştığında opu için “yumurta toplama işlemi” için gününü ve saatini belirleyip sana çatlatma iğnesini ne zaman olman gerektiğini söyleyecek, muhakkak tam denen saatte olman lazım iğneni. Opu en kolayı, anestezi altında 15 dklık bir işlem. Aynı zamanda eşindende sperm alınacak. Opunun ertesi günü yumurtalarının embriyo olup olmadığı hakkında embriyolog tarafından bilgilendirilip, transfer tarihin belirlenecek. Ve transfer tarihinde idrara sıkışık olarak işleme alınıp, ardından 1-2 saat hastanede dinlendirilip eve gönderileceksin. Genelde bu şekilde ilerleniyor canım.
Cook tatlisiniz ne guzel anlatmissiniz ozel klinik ama teknik olarak sadece su gun gel denmisti sadece. Yarin kontrolum war sabah dun gece 3. Igneme basladim. Insallah guzel haberler yazabilirim
Hoşgeldın canım hayırlı olsun şimdiden bende pazartesi başlıyorum tüp bebeğe bugun hasta oldum. Sen kaç yıllık evlisin ve sorun varmıydı sızde
sagol canimm tesekkurler, 2 yillik ewliyim yarin ewlilik yildonumum:) 3.yila gircez. Esimin de benim de 2. Ewliligi her ikimizinde cocugu yoktu. Hic korunmadik ben bir kac kere doktora gittim sorun yok kendiliginden olur diye gonderildim. Gecen yil resmen zorla asilama yaptirdim olmadi. Bizde nasibimiz de yok dedik biraktik. Gecen hafta bi anda kendi kendime ben neden tup bebek denemeden wazgeciyorum dedim oylece basladim. Hicbirsey bilmiyorum internette hicbirsey okumamaya gayret ediyorum insanin psikolojisini bozacak cok fazla sey war. Sadece buraya uye olup konuyu en azindan burdan takip edeyim istedim. Bu surecte sadece doktorum folio yazdi takwiye olarak. Onun disinda birsey icmeli miyim bilmiyorum. Ayrica bu surecte birlikte olmamaliyiz degil mi

Merhaba kızlar bende yarın adetin 3. Günü basliycam inşallah yarın randevu var iğneler basliycaz bakalım ilk denemem benim..
06merve06 canım hergün kontrol gittiginde kan testi yaptılar yazmışsın ne testi bilgin varmı her yer farklı uyguluyor sanırım
Her yer aynı mı acaba

Merhaba kızlar bende yarın adetin 3. Günü basliycam inşallah yarın randevu var iğneler basliycaz bakalım ilk denemem benim..
06merve06 canım hergün kontrol gittiginde kan testi yaptılar yazmışsın ne testi bilgin varmı her yer farklı uyguluyor sanırım
Her yer aynı mı acaba
Oncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavin canım inşallah ilk ve son tedavin olur bebegine kavuşursun bir an önce

Bana verilen kağıda baktım şimdi canım
E2,LH ve progesteron hormon tetkikleri yazıyor
Sanirim bunlarin sonuçlarına göre ilacım in dozu ayarladı canım

Oncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavin canım inşallah ilk ve son tedavin olur bebegine kavuşursun bir an önce

Bana verilen kağıda baktım şimdi canım
E2,LH ve progesteron hormon tetkikleri yazıyor
Sanirim bunlarin sonuçlarına göre ilacım in dozu ayarladı canım
Çok teşekkür ederim ins seninde bebisin tutar hayırlısı ile .

Her yer aynı mı acaba
probleminiz nedir?

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı estrafeme başladım dondurulmus embrıyo transferı olucak bugün adetın 3.gunuydü hayırlısı olsun hepımız hakkında

Kızlar nasılsınız
son durumlarınız ne hangi aşamadasınız??

Back
X