- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.101
Pcos, over rezerv düşüklüğü. Sebepsiz yani.Siz deki problem neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos, over rezerv düşüklüğü. Sebepsiz yani.Siz deki problem neydi?
Yas kac peki kusura bakma cok soru soruyorumPcos, over rezerv düşüklüğü. Sebepsiz yani.
35 canım.Yas kac peki kusura bakma cok soru soruyorum
Kızlar üçüncü güne 11 emriyom gelmişti
beşinci güne yani bugüne 6 tanesi gelebilmiş
transfer için saat 1de gidicem
Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak
Yok, gayet iyi gelmiş. Eğer dondurulacak kalitedeyse yine kalıyor.Kızlar üçüncü güne 11 emriyom gelmişti
Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak
6 emriyoda farklı kalitedelermişYok, gayet iyi gelmiş. Eğer dondurulacak kalitedeyse yine kalıyor.
Ben iyi haber veremedim, sen umut olursun inşallah canım.
Günaydın canım cok üzüldüm ne desem senın üzüntünü deiştırmıcek bılıyorum ama sabır dıcez pes etmeden devam etcez işallahNegatif canım, 1.20 çıktı.
Canım benim moralını düşürme her seyde vardır bı hayır :)6 emriyoda farklı kalitedelermiş
Hayırlısı olsun canım işallah hersey istedığın gıbı olur allahım hayırlı müjdeli haberler vermek nasıb etsın:)kızlar bende dün itibariyle dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. negatif sonuç alan arkadaşlar Rabbim sabır, güç ,kuvvet versin..zaman herşeyin ilacı buda geçicek tekrar tekrar denicez pes etmeden.. pozitif sonuç alan arkadaşlarıda şimdiden tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inş.
Hayırlısı olsun canım işallah hersey istedığın gıbı olur allahım hayırlı müjdeli haberler vermek nasıb etsın:)
Canım ne diyelim inşallah ötekinde bu durumu birdaha yaşamazsın. Acımızı tatmayan anlayamaz... Allah bidaha yasatmasın bu duyguları. Biri doğarken biri ölüyor. Bende dr yi aradım bugun progesteran vurdurcam bi taneNegatif canım, 1.20 çıktı.
Son durumun nasil transferin gerçekleşti mi? Iyi misin yumurtaların kalitesi nasildi? Merak ettm seni
1 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi canım
1tane 1.kalite 5.gün embriyosu ve
4 tane 2.kalite 5.gün embriyosu da donduruldu
Gayet iyyim çok şükür
transfer sırasında ağladım
çok heycanlandim
şimdi 10 gün nasıl beklicem bilmiyorum valla hayırlısı artık
Canım ya bende senn kadar heycanlandım şuan inşallah hamıleyımmmmm kızlarrr demek nasip olur sana.1 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi canım
1tane 1.kalite 5.gün embriyosu ve
4 tane 2.kalite 5.gün embriyosu da donduruldu
Gayet iyyim çok şükür
transfer sırasında ağladım
çok heycanlandim
şimdi 10 gün nasıl beklicem bilmiyorum valla hayırlısı artık