2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım bnde 3. Günü gittim. Benımde ple oluyo gelır gbı oluyo sonra gelmiyor ertesi gün açılıyorum. Sen gene doktorunla görüş ama
Bn lekelenme yi sayarsam gideceğim gün 4.gün olmuş oluyo ins sknti olmaz bu ay da ertelenir se artık yanii.....:(

Canım valla bende tüp bebek olcak bu ay iğnelere başladım. Çok korkuyorum tutmazsa diye. O an ne yaparım ya çok kötü olurum. Ekimde aşılama yapmıştım tutmadı tekrardan aşılama yapacaktı doktor istemedim boşa vakit harcamamak için. 5. Yılıma girdim umut kalmıyor bazen insanda gene olmayacak gibi düşünüyoeum bazen
Sakın korku, stres hiç yaramıyor yumoşlara. Etkisizleştirme iğnelerini, sonra yine sen üzülürsün, neden bunu kendime yaptım diye.
Ayrıca aşılama ile tüp bebek bir değil ki, neden kıyaslama yapıyorsun. Şans yüzden bile bu denli artacakken.:KK20:

Canım valla bende tüp bebek olcak bu ay iğnelere başladım. Çok korkuyorum tutmazsa diye. O an ne yaparım ya çok kötü olurum. Ekimde aşılama yapmıştım tutmadı tekrardan aşılama yapacaktı doktor istemedim boşa vakit harcamamak için. 5. Yılıma girdim umut kalmıyor bazen insanda gene olmayacak gibi düşünüyoeum bazen
Stres yapma canım bnde çok stres yapiodum ama inan olacağı varsa rabbim nasip ederse tedavim izi vesile kilip nasip eder insallah .bni suan strese sokan tek şey transferin sürekli iptal olması uzuyor sürekli bişe cikio

Evet canım bn de oyle aldım ilacı sanırım bnm kalinlasmada sknti var bana heralde surekli günde 4 tane yapabilir dr bu sefer
İyi düşün, iyi olsun. Aynı zamanda hergün taze sıkılmış nar suyu ve ya direk nar tüket. Ben çok faydasını gördüm canım kalınlaşmada.

Bn lekelenme yi sayarsam gideceğim gün 4.gün olmuş oluyo ins sknti olmaz bu ay da ertelenir se artık yanii.....:KK43:
Lekelenme oldu sonra kesıldımı yoksa ara ara gün içersinde oldumu. Bu lekelenmede moda oldu :KK48: bu 1 senedir lekelenme oluyo sonra gelmıyo ertesi gün gene oluyo sonra gene gelmiyor bişey. sonraki gün açılıyorum. Kaç sefer böyle oldum. Arada kalıyor insan nasıl yapacağını şaşırıyor tedavilerde

Bnm bi tane var oda tup bebek oda 2.de tuttu çok şey yaşadım bn de kolay şeyler yaşamadım ama dua ile rabbim nasip etti şimdi kardeşe yeltendik bakalım allah nasip ederse inşallah .rabbim sizlere de tattirsin bu duyguyu kızlar

Lekelenme oldu sonra kesıldımı yoksa ara ara gün içersinde oldumu. Bu lekelenmede moda oldu :KK48: bu 1 senedir lekelenme oluyo sonra gelmıyo ertesi gün gene oluyo sonra gene gelmiyor bişey. sonraki gün açılıyorum. Kaç sefer böyle oldum. Arada kalıyor insan nasıl yapacağını şaşırıyor tedavilerde
Aynen canım ya yok kesilmedi ama iç çamaşırı kirlenmedi yani Afedersin lavaboya gittiğimde akinti şeklinde geliodu sadece .Ayyy ahh ahh nelere giriyoruz taaa:(:)

Bnm bi tane var oda tup bebek oda 2.de tuttu çok şey yaşadım bn de kolay şeyler yaşamadım ama dua ile rabbim nasip etti şimdi kardeşe yeltendik bakalım allah nasip ederse inşallah .rabbim sizlere de tattirsin bu duyguyu kızlar
İnşallah canım, Rabbim evladını bağışlasın size. Ona da kardeş sevgisini tattırsın.

Stres yapma canım bnde çok stres yapiodum ama inan olacağı varsa rabbim nasip ederse tedavim izi vesile kilip nasip eder insallah .bni suan strese sokan tek şey transferin sürekli iptal olması uzuyor sürekli bişe cikio
Doğru söylüyorsun canım. Dün baktı ultrasonda yumurta rezerveleri iyi dedi. Hadı bakalım tedaviye başlıyoruz dedi. Ama hiç demedi bana rahım duvarı kalınlığı inceliği. Herhangi bi test fln yapılmadı bna. Yumurta toplama ve transver işlemleri ataşehir memoriel hastanesinde olucak

Doğru söylüyorsun canım. Dün baktı ultrasonda yumurta rezerveleri iyi dedi. Hadı bakalım tedaviye başlıyoruz dedi. Ama hiç demedi bana rahım duvarı kalınlığı inceliği. Herhangi bi test fln yapılmadı bna. Yumurta toplama ve transver işlemleri ataşehir memoriel hastanesinde olucak
Rahim kalinligina toplama işleminden sonra bakar heralde canım eğer uygun değilse söyler sana ama sabrin varsa embriyolari dondurup 1 ay falan rahmin dinlendir derim bn yine dr un bilir de

Endometrium ölçümün ilaçlarınla opuya kadar yükselecektir merak etme, sende aynı zamanda nar tüketimine başla canım.

Aynen canım ya yok kesilmedi ama iç çamaşırı kirlenmedi yani Afedersin lavaboya gittiğimde akinti şeklinde geliodu sadece .Ayyy ahh ahh nelere giriyoruz taaa:KK43::)
Ay valla olsun canım biz dermanımızın peşindeyiz. Benımde ole oluyor çoğu zaman. İnsallah yarın doktorunla konuştuğunda nasıl ypacagınızı söyler sana. Bende mesela sırt bu ay olsun dıe uzamasın dıe doktor değişcektim gttiğim doktor cok iyi ama ayrı yerde yapıyo transverlri oyuzden tereddütte kaldım embryolar için. Ama gideceğim doktor bu ay başlamaz die vazgectım

Bn lekelenme yi sayarsam gideceğim gün 4.gün olmuş oluyo ins sknti olmaz bu ay da ertelenir se artık yanii.....:KK43:

Canım merhaba bnde cuma günü lekelendim cumarrtsi doktora gittim tam söküldüğünde kırmızı kan gelmeye başladığında estrofeme başla dedi. Pazar gününden beri günde 3 tane içiyorum lekeyi regli saymadı

Rahim kalinligina toplama işleminden sonra bakar heralde canım eğer uygun değilse söyler sana ama sabrin varsa embriyolari dondurup 1 ay falan rahmin dinlendir derim bn yine dr un bilir de
Ay canım dondurmada daha cok tutuyo diyolar ama bekleyemem yaa. Birde 1 ay dınlendirme yaptık rahme yeter okdr:KK48:

Back
X