2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım merhaba bnde cuma günü lekelendim cumarrtsi doktora gittim tam söküldüğünde kırmızı kan gelmeye başladığında estrofeme başla dedi. Pazar gününden beri günde 3 tane içiyorum lekeyi regli saymadı
Ayyy suan içim rahatladı o zmn şimdi yatmadan bi estrofem iceyim:))ins kist falan da yoktur da yine ertelenmez

Kızlar doktor bana coraspin vermedi hiç kullanmadım ben
ama tedavide verilmesi gerekiyormuş internette hep öyle yazıyor

Ayyy suan içim rahatladı o zmn şimdi yatmadan bi estrofem iceyim:))ins kist falan da yoktur da yine ertelenmez

Canım sen yine doktoruna danış bana denilen o şekildeydi kafana göre içme istersen ilacı. bnimde bu ay ilginç bi şekilde leke oldu snra ikinci gün kesildi ertesi gün söküldüm ilaçlardan sanırım değişik bişy oldu:) bnmde iki ay ertelendi Eylül’de opu. Oldum bu ay olcak inş transfer inş. Ertelenmez hakkımızda hayırlısı olsun

Canım sen yine doktoruna danış bana denilen o şekildeydi kafana göre içme istersen ilacı. bnimde bu ay ilginç bi şekilde leke oldu snra ikinci gün kesildi ertesi gün söküldüm ilaçlardan sanırım değişik bişy oldu:) bnmde iki ay ertelendi Eylül’de opu. Oldum bu ay olcak inş transfer inş. Ertelenmez hakkımızda hayırlısı olsun
Tamm canım sagol yarın arayacam dr u ins canım

Çok basit ayıklama yöntemi var canım, üşenmezsin. İnternette vardır videosu. Hayırlı olsun tedaviniz, umut olun bizlere.
Valla bende eşimden öğrendim cok basit 5 dk da ypıyorum bı leğen dolusu:KK48: insallah tutarda sızınde tedavı başlayıp tutarda hep bırlıkte sevınırz burda Allahım insaallah yaaa

Back
X