- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.361
Aaa ok bn bahçelievlerdeim..Latif bey varmi duymadim ben goztepedekindeyim aynur hanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ok bn bahçelievlerdeim..Latif bey varmi duymadim ben goztepedekindeyim aynur hanim
Ilk deneme mi kim onerdi medical parki biraz tereddütlerim var benimAaa ok bn bahçelievlerdeim..
Hayirlisi olsunn ins. Hangi ignelere basladinBende medokalparktayim Bahçelievler serdar koc doktorum ilk deneme benimki kizlar
Dün başladım iğneler e
Teşekkürler puregon iğne 225 ile basladikHayirlisi olsunn ins. Hangi ignelere basladin
Benim bugun başladı şeffaf bir akıntı yok yoğun. Doktora sordum yumurtalarin büyüdüğüne işaret dediKizlar puregon ve orgalutran igne kullaniyorum hayirlisiyla pazar gunu opu olacak. Yalniz bugun yumurtam catladigi zamanlarda oldugu gibi bol seffaf akintim geldi. Oralgutran kullanmama ragmen catladi mi acaba yumurtalarim? Boyle bisey olabilir mi? Cok korkuyorum
cokkk erkennnn ikiz oldugunda bile en erken 6 7 gunde çıkıyormuşKızlar bugün transferimin 3.günü ama dayanamadım test yaptım ben tabiki tek çizgi çıktı (testi erken yapma konusunda abartmiş olabilirim biraz)
Ben ayni iğneleri kullandım bendede aynı şeffaf akıntı geliyor du hepKizlar puregon ve orgalutran igne kullaniyorum hayirlisiyla pazar gunu opu olacak. Yalniz bugun yumurtam catladigi zamanlarda oldugu gibi bol seffaf akintim geldi. Oralgutran kullanmama ragmen catladi mi acaba yumurtalarim? Boyle bisey olabilir mi? Cok korkuyorum
Sanmıyorum canım benimde öyle akıntım olmuştu ama erken çatlama olmamıştıKizlar puregon ve orgalutran igne kullaniyorum hayirlisiyla pazar gunu opu olacak. Yalniz bugun yumurtam catladigi zamanlarda oldugu gibi bol seffaf akintim geldi. Oralgutran kullanmama ragmen catladi mi acaba yumurtalarim? Boyle bisey olabilir mi? Cok korkuyorum
Evet canım haklısın en iyisi bekliyim ben yapcak bişi yokcokkk erkennnn ikiz oldugunda bile en erken 6 7 gunde çıkıyormuş
Cok zorr biliyorumm sabir sabirrEvet canım haklısın en iyisi bekliyim ben yapcak bişi yok
Bende de olmuştu balım. Hala da oluyor. Hemşireye sordum yumurtalar geliştiği için olurmuş o akıntı..Kizlar puregon ve orgalutran igne kullaniyorum hayirlisiyla pazar gunu opu olacak. Yalniz bugun yumurtam catladigi zamanlarda oldugu gibi bol seffaf akintim geldi. Oralgutran kullanmama ragmen catladi mi acaba yumurtalarim? Boyle bisey olabilir mi? Cok korkuyorum
Bende de olmuştu balım. Hala da oluyor. Hemşireye sordum yumurtalar geliştiği için olurmuş o akıntı..Kizlar puregon ve orgalutran igne kullaniyorum hayirlisiyla pazar gunu opu olacak. Yalniz bugun yumurtam catladigi zamanlarda oldugu gibi bol seffaf akintim geldi. Oralgutran kullanmama ragmen catladi mi acaba yumurtalarim? Boyle bisey olabilir mi? Cok korkuyorum
Allah ne diyim :)) :)) canım niye kendini sitese sokuyon o daha tutunmaya calisiodurki:):)allah iyiliğin vere allah seni anne ede:) :)Kızlar bugün transferimin 3.günü ama dayanamadım test yaptım ben tabiki tek çizgi çıktı (testi erken yapma konusunda abartmiş olabilirim biraz)
Ben 2 tane kullanıyorum sabah 1 akşam 1Kızlar estrofemi günde 5 tane kullanan var mı
Bnm rahim kalinlasmiyoda daha transfer olmadım estrofem kullaniom günde 5 tane kullanan var mı Merk ettimBen 2 tane kullanıyorum sabah 1 akşam 1
Ne icin kullaniliyor canim o. Opu öncesinde mi kullanmaya basladinBen 2 tane kullanıyorum sabah 1 akşam 1