2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Allah'ım InsaAllah öyledir beni sorarsanız yıllardır şu testte ikinci çizgiyi girmeyi bekledim şimdi gördüm elhamdülillah ama boşluktayım olumsuz konuşmak istemiyorum inanıyorum hersey çok güzel olacak.. kanı yapayımda Allah'ım isteyen herkese ver benide arasından ayırma şu mübarek cuma günü yarabbim
Aminn balım inşallahh canımm. Kanı ne zaman yaptıracaksınız? Bizi de haberdar edin sonucunuzdan olur mu?

Kim önerdi cnm serdar koçu hep görüorum orda hastane bayagıda yogun, bnm doktorumda latif bey bnada puregon verickti bn gonal f istedim..
Vallahi serdar bey baya meşhur facede inst da baya pozitifleri var ikiz hemde .. çift embriyo transfer edio duruma göre . Oyuzden tercih ettim latif beyi de çok duydum

Ay insallah bazi doktorlar 5 olunca iptal edebiliyormus ya iptal olmasindan korkuyorum
Canım benim bugün opu da bir yumurta toplandı olay kişiye ve yaşa göre değişir rezerv azlığı varsa hastaya da sorularak başlanıyor bana ilk kontrolde bir denildi bende devam edelim dedim altı ay öncesinde de ikiyle yola çıktım herşey Allah'ın izniyle oluyor bir yumurtayla ikiz olanlarda var yeter ki ol desin Rabbim korkma üzülüyor insan ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız

Allah'ım InsaAllah öyledir beni sorarsanız yıllardır şu testte ikinci çizgiyi girmeyi bekledim şimdi gördüm elhamdülillah ama boşluktayım olumsuz konuşmak istemiyorum inanıyorum hersey çok güzel olacak.. kanı yapayımda Allah'ım isteyen herkese ver benide arasından ayırma şu mübarek cuma günü yarabbim
Canim gozun aydin. Insallah kanda da positifi gorursun.

Canım benim bugün opu da bir yumurta toplandı olay kişiye ve yaşa göre değişir rezerv azlığı varsa hastaya da sorularak başlanıyor bana ilk kontrolde bir denildi bende devam edelim dedim altı ay öncesinde de ikiyle yola çıktım herşey Allah'ın izniyle oluyor bir yumurtayla ikiz olanlarda var yeter ki ol desin Rabbim korkma üzülüyor insan ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız

Hayirlisi olsun hakkımızda iki tane iyi kalitede olursa eger 2 embriyo transfer edilecek

Gunaydin, 31 ekim sali gunu basladigim ilk tup bebek denemem icin bugun saat 09:00 da yumurta toplama islemim yapilacak. Gece hic uyuyamadim anlamsiz bicimde heycanim yok ama uykum da olmadi. Yumurta sayimi cok merak ediyorum 37 yasindayim kisiye gore yasa gore degisen birsey oldugunu burda okudukca sizlerden ogrendim. Bu arada dun gece kasiklarimda agrilarim oldu sanirim o da olabiliyomus .. adim adim yazarim sewgiyle kalin...

Back
X