- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.961
Canım merhaba,Bal10cukkk canim üzülme dedemde faydasız acini yeterince cekeceksin ama tapcak bisey yol allah yola devam edcez allahin izniyle..benim positiv ciktigi halde kanamam oldu ben kan verdim sonuc iki saate cikar herhalde ama umutlanma denildi bana
vardir bir hayir böyle düşünelim allah yardimcimiz olsun cok zor bi surecten geciyoruz hepimiz..buda bizim imtihanimiz işte.. allahim bu yolda yuruyenlere peygamber sabri versin..
Süreçlerimiz birbirine benziyor o nedenle yazmak istedim. Mayıs ayında ilk denememi yapmıştık biz, transferin 6.gün akşamımkanamam başlamıştı benim de, sonra hemen hcg baktırdık tabi 18, kanama devam etti ertesi gün hcg28, sonraki gün de 2ye düşerek sonlandı benim sürecim malesef. Sonrasında da adete dönüştü kanama zaten... o 2 gün zehir oldu bana ama olumsuza döndüğü an içimde bir ferahlama oldu, bu şekilde olumlu gitse belki de bebeğim sağlıklı olmayacaktı diye kendimi avuttum. Şehirdılı tedavi olduğum için doktorumla telefonla görüşebilmiştik, bazen böyle kendilerinin de açıklayamadığı durumlar olabildiğini söyledi özetle bana birsürü tıbbi açıklamanın akabinde.. umarım herşey yolunda gider senin için ve bu süreçteki herkes hepimiz üçin... olmayanlar da üzülmesin ne olur, herşeyin bir zamanı bir nedeni var gerçekten. Bunu duymaktan nefret etmiştim ama şimdi ben de inanarak söylüyorum... sabretmek lazım..