- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.001
transferden 6 altı gün geçti tatlım normal miKaçıncı günündesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transferden 6 altı gün geçti tatlım normal miKaçıncı günündesin?
Tabiki her doktorun tedavi yontemi farklidir. Bir kisiye ozel tedavi vardir. Benim dusuk rezerv 38 yas olunca boylr olmus olqbilirAnladim canim vardir doktorun bildigi dunden beri cok agrim var popomun ustune oturamadim
hadi hayırlısıyla olsunKizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun
Ayyy cok sevindimm hayirliisi olsunn insallah sımsıkı tuttunur. 3.gun embriyosu mu oldu simdiKizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun
Birde jeli uyguladiktan sonra hemen kalkıyor musun sana ne dediler?
Hic bir sey demediler canim. Ben cok takmadim onu duydum burada ama. O yeterince etki ediyordur zaten merak etme..Birde jeli uyguladiktan sonra hemen kalkıyor musun sana ne dediler?
Kizlar opu sonrası size verildi mi aceba ilaçlar?Eki Görüntüle 2067334
Insallah canimhadi hayırlısıyla olsun
Hormonlarim normal rahim karinligi icin ilac bitanesi kan sulandirici Bitanesi antibiyotikbana sadece jel ve bi tane ilaç verildi, sanırım sizin hormon dengesizliği var ondan vermişlerdir.
Masallah bence normal test günün ne zamantransferden 6 altı gün geçti tatlım normal mi
Evet, 3 yumurta aldilar 2 si olgun cikti. Ama biri dollendi... doktor tek embriyomuz var ve beklemem dedi. Olacaksa olur en guzel en guvenilir yer anne rahmidir dedi. 3.gu embriyosu. Nasil olur iyi mi kotu mi bilemedim.. allahin takdiri artik..Ayyy cok sevindimm hayirliisi olsunn insallah sımsıkı tuttunur. 3.gun embriyosu mu oldu simdi
Zaten bende kipir kipirim kalktim dolandim bende..bende jeli kullandıktan sonra 10 dk yürü dediler.
Masallah bence normal test günün ne zaman
Çocuğun anne rahmine girecegi gün bellidir aslında 5.gun emnriyosu olupta 3 tane transfer olanda da negatif sonuc alinabiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah seninde bebeginin anne karnına düsme günü bugündür. Gitmeden bir meryem süresi oku canimEvet, 3 yumurta aldilar 2 si olgun cikti. Ama biri dollendi... doktor tek embriyomuz var ve beklemem dedi. Olacaksa olur en guzel en guvenilir yer anne rahmidir dedi. 3.gu embriyosu. Nasil olur iyi mi kotu mi bilemedim.. allahin takdiri artik..
Dun opu yapildi bana. Transfer cuma yada c.tesi bugün ariyacaklar dollendi mi diye. Ayakta degil oturma pozisyonu sonra 3 dakika yatip sonra 10 dakika dolasiyorumpazartesi canım, iyi bari bende 3 lük antibiyotik kullandım, sonra estoferm kullanıyorum bir de jel kullanıyorum.
jeli ayakta uyguluyorsunuz dimi? sizin trafferin kaçıncı günü?
Kaçıncı gun embriyosu idipazartesi canım, iyi bari bende 3 lük antibiyotik kullandım, sonra estoferm kullanıyorum bir de jel kullanıyorum.
jeli ayakta uyguluyorsunuz dimi? sizin trafferin kaçıncı günü?
Hayırlı olsun canım hadi git al kuzunu...Evet en iyi laboratuvar anne karnı hayırlısıyla sımsıkı tutunacak sana merak etme canımEvet, 3 yumurta aldilar 2 si olgun cikti. Ama biri dollendi... doktor tek embriyomuz var ve beklemem dedi. Olacaksa olur en guzel en guvenilir yer anne rahmidir dedi. 3.gu embriyosu. Nasil olur iyi mi kotu mi bilemedim.. allahin takdiri artik..
Kaçıncı gun embriyosu idi
Sagol canim... cok konustum onunla bendeyken.. sakin birakma beni benim gibi micadeleci guclu ol hayat cok zor ama gel dedim. Sakin sende beni yari yolda birakma dedim.. Umarim hersey yolunda gider... tutunur annesi gibi herseye ragmen hayata...Insallah..Hayırlı olsun canım hadi git al kuzunu...Evet en iyi laboratuvar anne karnı hayırlısıyla sımsıkı tutunacak sana merak etme canım![]()