- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.621
İnşallah canım benim. Kaçıncı günün bugün?KıZlar ben kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin saat 8 de belli olucak inşaallah poZitif çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim. Kaçıncı günün bugün?KıZlar ben kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin saat 8 de belli olucak inşaallah poZitif çıkar
Ewt cnm bende memnun oldum.. demek ki cvp var yumurtaliklarimdanDaha iyi canım demekki daha güzel hızlı gelişiyor yumurtaların
Aman Allah’im yaz bize de bu ay icin de ilk senden aliriz insallah hayirli guzel haberiİnşallah canım benim. Kaçıncı günün bugün?
Seninde ignenin 6. Gunumuydu bugünBugün gittim yine kan almadılar benden 225 den 150 indim bende
7 gunu gecen hafta c.tesi basladim yarinda bitiyorSeninde ignenin 6. Gunumuydu bugün
Benden hic kan.alinmadiYarın bıde pazartesi diğer iğneye başlıcam pazartesi kan verip doktora gtcem gene
Bendende alınmadı daha pazartesi alıncakBenden hic kan.alinmadi
Gözün aydın canım inşallah güzel gider tüm tedavi sürecin..Kızlar bende şimdi doktordan çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş rahım kalınlığım cok iyimiş herşey cok guzel gidiyor dedi doktor ay cok sevindim ya.
Cok saol canım hepımızın ınsallahGözün aydın canım inşallah güzel gider tüm tedavi sürecin..
Ben almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolun
Ben almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolun
Diger ignenin adi ne cnm bide doz hala ayni mi yunurtalarin mm lerini soyledi mi hicYarın bıde pazartesi diğer iğneye başlıcam pazartesi kan verip doktora gtcem gene
Gözün aydın canım insAllah gümbür gümbür kalp atışınıda duymak nasip olurMerhaba Bende Almanyada Yaptirdim tedavimi, burda maalesef nerde tedavi oluosak orda testleri takipleri yapmak zorundayiz biraz sikici bi durum Ama durum bu. Bende evde 12.gun testi yaptim pozitifi gordum sonra hastanede 2 gün araliklarla kan verdim Simdi pazartesiyi bekliyorum Ultrason icin, hakkimizda hayirlisi
AMIN Insallah Hepimiz duyariz kalp atislarini bebeklerimizin, tabi Bende biraz korkuda var daha once normal Sekilde hamile kaldim Ama maalesef dis gebelikte biraz tedirgin oluo insan, Ama pozitif dusunmek ten vazgecmek yokGözün aydın canım insAllah gümbür gümbür kalp atışınıda duymak nasip olur
Evet canım iyi düşünelim iyi olsun herseyAMIN Insallah Hepimiz duyariz kalp atislarini bebeklerimizin, tabi Bende biraz korkuda var daha once normal Sekilde hamile kaldim Ama maalesef dis gebelikte biraz tedirgin oluo insan, Ama pozitif dusunmek ten vazgecmek yok
Canım benim ne dicegimi bilemiyorum çok üzüldüm gerçektenKızlar kan sonucum 1.20 hamile değilim
Hayirli olsun cnm allahim güzel guzel bebeler nasip etsin.Merhaba arkadaşlar kuzumuzu aldık eve dönüyoruz bizim yol uzun sarhoş gibi oldum hayırlısı olur inşallah Şafak -10 :)