- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.681
Allah razı olsun canım. İyi düşünelim iyi olsun hepimiz için.Hadi bakalım inşallah
allah kolaylık versin şimdiden
Uzun ve stresli bi dönem sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım. İyi düşünelim iyi olsun hepimiz için.Hadi bakalım inşallah
allah kolaylık versin şimdiden
Uzun ve stresli bi dönem sonuçta
Asilama da kullanılıyo cnm tup bebektede verdi bana doktorum ama dozu asilamadki kadar az degil 5 gün 225 simdi 150 vurunuyomO aşılamadaki iğnenın ismi değilmi canım.
İlk defa duyuyorum bunu Doğum kontrol hapı niye veriliyor? Teşekkür ederim cevabın icin canımCanım dogum kontrl hapı verır sana bu ay 1 ay rahım dınlendirme yapıyolar diger ay bı sorun yoksa tüp bebeğe başlıyolat. Bnde 1 kere yptım aşılama 2.ye boşa vakit harcamak istemedim. Tutmadıgı ay doğum kntrl hapını kullandım bıde vitamin takvıyesı kullandım. Bu ay tup bebek olacak allahın ıznıyle canım
Anladım canım çok teşekkür ederimCanim degerlerinin durumuna gore karar verilmesi gerek doktor tarafindan.
Canım hormonlarla alakalı alınan bütün ilaçlar maalesef şişkinlik yapıyor merak etme çok rahatsız ediciyse doktoruna mutlaka haber verArkadaslar puregon şişkinlik yapiyo mu biliyo musunuz
Kendini manevi ve maddi hazır hissediyorsan Hemen başla canım vakit kaybetme süreçler uzun çünküKizlar ikinci aşılamam negatif sonuçlandı bugun. Acaba tüp bebek tedavisine hemen başlanır mu yoksa ara mı vermek lazım lütfen yardım edermisiniz?
Hayırlısı olsun canım bol bol yumurtaların olsunKizlar bende az once catlatma ignelerimi vuruldum pazartesi opu var insallah sorunsuz gecer cok heyecanliyim ilk denemem![]()
Hıı anladım canım bana verilmedi ondanAsilama da kullanılıyo cnm tup bebektede verdi bana doktorum ama dozu asilamadki kadar az degil 5 gün 225 simdi 150 vurunuyom
Rahimde kist fln varsa atılsın die düzene girsin diye galıba tam olarak bende bilmiyorum. Araştır butun doktorlar veriyor canım. Rica ederim bilgilendirdiysemİlk defa duyuyorum bunu Doğum kontrol hapı niye veriliyor? Teşekkür ederim cevabın icin canım
CanımKızlar ikinci iğne olarak siz hangisine başlamıştınız
Ne zmaan basladin tedaviyeKizlar bende az once catlatma ignelerimi vuruldum pazartesi opu var insallah sorunsuz gecer cok heyecanliyim ilk denemem![]()
Bende pazartesi opum var dun butun ignelerimi yaptim bitti bugun dinlenecekmisim.. hadi bol sans bize :)Kizlar bende az once catlatma ignelerimi vuruldum pazartesi opu var insallah sorunsuz gecer cok heyecanliyim ilk denemem![]()
Hmm dun rahatsizdim bayağı da simdi iyiyim cnmCanım hormonlarla alakalı alınan bütün ilaçlar maalesef şişkinlik yapıyor merak etme çok rahatsız ediciyse doktoruna mutlaka haber ver
Bende ayni cnmCanım
Puregon kullandıktan 5 gün sonra
koruma iğnesi diye geçiyo
4 kutu orgalutran kullandım ben
4 kutu 20 tane igne yapar. 4 adet orgaltrandir heralde o degil miCanım
Puregon kullandıktan 5 gün sonra
koruma iğnesi diye geçiyo
4 kutu orgalutran kullandım ben
2 kasimda basladik canim. Icim kipir kipirNe zmaan basladin tedaviye
Evet 4 kutu orgalutran kullandım4 kutu 20 tane igne yapar. 4 adet orgaltrandir heralde o degil mi