2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Şimdi kan verdim kızlar laborant hemşireye de gösterdim o da var dedi kan sonucuyla netleştiririz inşallah dedi 2 saate çıkacakmış Allah ım inşallah can vermiştir bu sefer:dua::dua::dua:olumlu olun kızlar Rabbim hepimizi sevindirecek inşallah:dua::dua::dua:bu zamana kadar geldik çok şükür imkanımız vardı deniyoruz Allah ım bize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:

Şimdi kan verdim kızlar laborant hemşireye de gösterdim o da var dedi kan sonucuyla netleştiririz inşallah dedi 2 saate çıkacakmış Allah ım inşallah can vermiştir bu sefer:dua::dua::dua:olumlu olun kızlar Rabbim hepimizi sevindirecek inşallah:dua::dua::dua:bu zamana kadar geldik çok şükür imkanımız vardı deniyoruz Allah ım bize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:
Aminnnn insallahh canim

Hayırlı olsun arkadaşım darısı kalp atışlarına inşallah

Insallah cnmm

Canım erken gebelik testi mi senin yaptığın benimkiden farklı görünüyor çünkü
Evet canım erken gebelik testi adet tarihinden 6 gün önce doğruluk %98 doğruluk diyor ama Rabbim bilir tabi kan vermeye gidene kadar eczaneye gösterdim hayırlı olsun dedi hastanede hemşirede hayırlı olsun dedi şimdi merkezle konuştum erken yapmışsınız kan da düşük bi sonuç çıkabilir telaş yapmayın haberinizi bekliyorum dedi bakalım hayırlısı Allah tan :dua:Hepimizin evleri şenlensin inşallah :dua:Burada testin adı predictor earyl

Kizlar opum bitti klinikte esimi bekliyorum arabayi almaya gitti... 3 yujurtam toplanmis. 2 tanesi kistimin altindaydi onu alamayabilirim demisti ama almis.. crinone jel kullacakmisim simdi.. rahme iyi geliyormus...kullanan varmi aranizda saglik ocagi bana yakin ordan veriyorlarmi acaba

Back
X