2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar aranizda 2. veya 3. Ayda 2018 deneyecek olan varmı..bana destek olacak..o zor zamanimizda arkadaşlık yapacak biri?

Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
Kizlar üzülmeyin nasibinde vaRSA her türlü olur dua edin sadece stresten uzak durun yeter en onemlisi bu

canım doktoruna söyledin mi bende de vardı doktorum sabah clexan akşam coraspirin vermişti doktorumu arıyınca coraspirini bıraktırmıştı ve dinlen demişti sonra evde gebelik testi vardı onu yaptım pozitifi görmüştüm ve 7. günümdeydim belki ne biliyim tutunma kanamasıdır olamaz mı dr ne dedi ?
Doktorum transferden sonra corasprine direk başlattı ve göbekten kan sulandırıcı igne oluyorum canım 1 düşük yaşadığım için kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı şu an normal olarak degerlendiriyorlar kahverengi lekelenmemi ama ben keseyi kalp atışını görene kadar rahat etmiycem sanırım

Canim vok teşekkür ederim cok ilgilendin ama malesef dusukle sonuçlandı:KK43: yeni bir tadeviye başlamak için spora baslicam sağlıklı meslenmeye çalışıcam ve tekrar denicem inşallah.. en azindan biliyorum umutsuz değil tutundu daha iki kere şansım var allah kismet ederse.
Cnmmm bnmm yaaa çokk üzüldüm, üzme kendini bak m güzel yazmışsın tutuo hem n güzelde dedigin gibi güzel beslen sporunu yap kndini iyi hissettigin bir an başla cnm hayırlısı olsun hepimizin adına...

Amin canım inşallah senin dondurulmuşların var mı
Cnm burada dondurulmuslarla pek şansımız olmiyo oyüzden dondurmadim sifirdan baslicam. Ve burada dondurulmuslar cok pahali ama tezelerle denemeleri sigortamizi karsililiyo biz 400 euro falan oduyoz sadece

Cnmmm bnmm yaaa çokk üzüldüm, üzme kendini bak m güzel yazmışsın tutuo hem n güzelde dedigin gibi güzel beslen sporunu yap kndini iyi hissettigin bir an başla cnm hayırlısı olsun hepimizin adına...
Çok sağol cocukoloji cocukoloji cnm uzulmemek elde değil bazi geceleri sabahliyamiyorum ama kaderimize razi olmak zorundayiz buda bizim imtihanimiz işte..son hiz spora vercem kendimi öylece belki kendimide daha iyi hissederim..İnşallah sizler positifleri alırsınız..Grubumuz bebislerle dolar inşallah

Benim ilaclarimi yazmadi aile hekimi yaa :KK12:
Yetkisi var aslında, neden yazmadı ki? Megaloman davranmış aile hekiminiz. Benimki hatta bana şunu dedi, gebelik gerçekleşirse bana bildirin ben bunu kaydetmek zorundayım. Bakanlık tarafından soruşturma açılır yoksa dedi. Hatta ben gelemezsem, eşimi yollasam gerekli ilaçları yazar mısınız diye sordum, tabiki dedi.

Yetkisi var aslında, neden yazmadı ki? Megaloman davranmış aile hekiminiz. Benimki hatta bana şunu dedi, gebelik gerçekleşirse bana bildirin ben bunu kaydetmek zorundayım. Bakanlık tarafından soruşturma açılır yoksa dedi. Hatta ben gelemezsem, eşimi yollasam gerekli ilaçları yazar mısınız diye sordum, tabiki dedi.
8.haftadan sonra bildirmem gerekiyor canım evet.

Merhabalar kızlar.. Eşimin morfoloji problemi var bende de pcos. Geçen cumartesi opu olmuştum bu perşembe 5 tane 5.gün embriyom donduruldu çok şükür. Dün regl oldum bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarım büyük hala transferi 2 ay erteledik. Sizlerde de böyle bi durum var mı??

Back
X