- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.381
Kizlar aranizda 2. veya 3. Ayda 2018 deneyecek olan varmı..bana destek olacak..o zor zamanimizda arkadaşlık yapacak biri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben varım benimde bu ay negatif olduKizlar aranizda 2. veya 3. Ayda 2018 deneyecek olan varmı..bana destek olacak..o zor zamanimizda arkadaşlık yapacak biri?
Kizlar üzülmeyin nasibinde vaRSA her türlü olur dua edin sadece stresten uzak durun yeter en onemlisi buCanım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
Canım peki yerleşme kanaması oldu mu sende? Yarın 5. Günüm aynı belirtiler var seninle, ama ben transferin ertesi gününden beri çalışıyorum. Yatmadığım için tutmayacak diye de korkuyorum
SüperCanım ben varım benimde bu ay negatif oldu
Ocak veya şubatta tekrar başlıcam inşallah
Amin canım inşallah senin dondurulmuşların var mıSüperBal10cukkk cnm birlikte devam ederiz inşallah..allahim gonlumuze göre verirsin inşallah
bende varım inşallah.destek oluruz birbirimizeKizlar aranizda 2. veya 3. Ayda 2018 deneyecek olan varmı..bana destek olacak..o zor zamanimizda arkadaşlık yapacak biri?
Doktorum transferden sonra corasprine direk başlattı ve göbekten kan sulandırıcı igne oluyorum canım 1 düşük yaşadığım için kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı şu an normal olarak degerlendiriyorlar kahverengi lekelenmemi ama ben keseyi kalp atışını görene kadar rahat etmiycem sanırımcanım doktoruna söyledin mi bende de vardı doktorum sabah clexan akşam coraspirin vermişti doktorumu arıyınca coraspirini bıraktırmıştı ve dinlen demişti sonra evde gebelik testi vardı onu yaptım pozitifi görmüştüm ve 7. günümdeydim belki ne biliyim tutunma kanamasıdır olamaz mı dr ne dedi ?
Çok iyi maşallahArkadaslar merkezle görüştüm 19 yumurtanin 17 si olgun cikmis 12 tanesi döllenmişbide sabah dün opunuz olmustu nasilsiniz iyi misiniz diye aradilar merkezden
Insallah cnmÇok iyi maşallahinşallah hepsi 5. Güne gider
![]()
Cnmmm bnmm yaaa çokk üzüldüm, üzme kendini bak m güzel yazmışsın tutuo hem n güzelde dedigin gibi güzel beslen sporunu yap kndini iyi hissettigin bir an başla cnm hayırlısı olsun hepimizin adına...Canim vok teşekkür ederim cok ilgilendin ama malesef dusukle sonuçlandıyeni bir tadeviye başlamak için spora baslicam sağlıklı meslenmeye çalışıcam ve tekrar denicem inşallah.. en azindan biliyorum umutsuz değil tutundu daha iki kere şansım var allah kismet ederse.
Cnm burada dondurulmuslarla pek şansımız olmiyo oyüzden dondurmadim sifirdan baslicam. Ve burada dondurulmuslar cok pahali ama tezelerle denemeleri sigortamizi karsililiyo biz 400 euro falan oduyoz sadeceAmin canım inşallah senin dondurulmuşların var mı
Çok sağolCnmmm bnmm yaaa çokk üzüldüm, üzme kendini bak m güzel yazmışsın tutuo hem n güzelde dedigin gibi güzel beslen sporunu yap kndini iyi hissettigin bir an başla cnm hayırlısı olsun hepimizin adına...
Yetkisi var aslında, neden yazmadı ki? Megaloman davranmış aile hekiminiz. Benimki hatta bana şunu dedi, gebelik gerçekleşirse bana bildirin ben bunu kaydetmek zorundayım. Bakanlık tarafından soruşturma açılır yoksa dedi. Hatta ben gelemezsem, eşimi yollasam gerekli ilaçları yazar mısınız diye sordum, tabiki dedi.Benim ilaclarimi yazmadi aile hekimi yaa![]()
8.haftadan sonra bildirmem gerekiyor canım evet.Yetkisi var aslında, neden yazmadı ki? Megaloman davranmış aile hekiminiz. Benimki hatta bana şunu dedi, gebelik gerçekleşirse bana bildirin ben bunu kaydetmek zorundayım. Bakanlık tarafından soruşturma açılır yoksa dedi. Hatta ben gelemezsem, eşimi yollasam gerekli ilaçları yazar mısınız diye sordum, tabiki dedi.
Hadi hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün canımTranssferim bitti.. cann boncuğumu aldim sıkı sıkı tuttunmasi için tembihledim..