- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.481
Kızlarr transfer günü mü yoksa ertesi günü mü 1. Gün sayılıyor dedi doktorlarınız merak ettim. Bize hep ertesi günden itibaren 1.gün dendi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım transferin ertesi günü 1.gün oluyor. Hatta opu.Da da öyle. Opunun ertesi günü ilk gün kabul ediliyor...Kızlarr transfer günü mü yoksa ertesi günü mü 1. Gün sayılıyor dedi doktorlarınız merak ettim. Bize hep ertesi günden itibaren 1.gün dendi de![]()
Canım hayırlı olsun benimde öyleydi 6. Günü sabah çift çizgi gördüm çok şükür giderek katlandı sonucum..10 gün sonra nasipse keseyi göreceğizYok o iğneyi olmadım transfer günü
İnşallah cnm keseyide ondan sonra kalb atislarini sonra yavas yavas tekmelerini hissedersinCanım hayırlı olsun benimde öyleydi 6. Günü sabah çift çizgi gördüm çok şükür giderek katlandı sonucum..10 gün sonra nasipse keseyi göreceğizdarısı hepinize olsun inşallah
banada dua edin nolur
![]()
Cnm bende 6.gün yaptim benimkindede çıkmıştı inşallah hamilesindir artıkKızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
Hayirli olsun canim. Keske isyerinden izin alsaydin. Benim de yarin yumurtalar toplanacak . 2 gun izin aldim ben.Kızlar bende opu dan çıktım 11 tane yumurta toplandı çok ağrım var ama yarına geçer mi işe gitmem gerekiyorda
Guzel haberler ile gel olurmu?Günaydın kizlar bugün test günüm şimdi kan testi verdim.. heyecanla sonucu bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım![]()
İnşallah canim hiç umudum yok ama hayırlısıGuzel haberler ile gel olurmu?
Güzel haberini bekliyoruz canım. Kaçıncı gün peki?Günaydın kizlar bugün test günüm şimdi kan testi verdim.. heyecanla sonucu bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım![]()
Insallah cnmGünaydın kizlar bugün test günüm şimdi kan testi verdim.. heyecanla sonucu bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım![]()
Bugün 12.gün canım insallahGüzel haberini bekliyoruz canım. Kaçıncı gün peki?
İnşallah bebeğin tutunuyordur canım.. bende sadece ara ara bel ağrısı olmuştuKızlar benimde 4 günüm ama adet olacak misim gibi sancım var aynısını yaşayan oldu mu
Bugün kan verdim sonucu bekliyorum canimİnsallah canm ya hamile misin peki
İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canim.. rahat ol zaten anestezi uygulayacaktır uyaninca hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluyo geçiyo 1 saateHerkese merhaba 6 Kasım da tedaviye başladım. Amh düşük olduğu için (0.8) yüksek doz ve uzun süreli ilaç kullandım. Çarşamba yumurta toplama işlemine gireceğim. Bu ilk denemem olduğu için çok tedirginim.İnşallah güzel haberler alırız.