2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlarr transfer günü mü yoksa ertesi günü mü 1. Gün sayılıyor dedi doktorlarınız merak ettim. Bize hep ertesi günden itibaren 1.gün dendi de:KK23:

Canım hayırlı olsun benimde öyleydi 6. Günü sabah çift çizgi gördüm çok şükür giderek katlandı sonucum..10 gün sonra nasipse keseyi göreceğiz :dua:darısı hepinize olsun inşallah :dua:banada dua edin nolur :dua:
İnşallah cnm keseyide ondan sonra kalb atislarini sonra yavas yavas tekmelerini hissedersin:emir_bebek:

Evet canm Bnde bahceciden . Bana verilen bilgi öyle cnku 17 sinde transfer oldum 28 sinde sonuç günü toplam 12 gün ediyor bana verilen bilgi bu şekilde. Hem opuda ilk gün sayılmıyor ama transferde artık Allah nasip ederse minik bebeğimiz bizimle neden bir gün geriden sayılmaya başlansın ki

Herkese merhaba 6 Kasım da tedaviye başladım. Amh düşük olduğu için (0.8) yüksek doz ve uzun süreli ilaç kullandım. Çarşamba yumurta toplama işlemine gireceğim. Bu ilk denemem olduğu için çok tedirginim.İnşallah güzel haberler alırız.
İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canim.. rahat ol zaten anestezi uygulayacaktır uyaninca hafif adet ağrısı gibi Ağrı oluyo geçiyo 1 saate

Back
X