2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

89.25 çıktı canım 2 gün sonra yine gidicem
Masallah kat kat artsin insallah bu gunlerde normal deger araligi kac oliyor aceba biliyor musun? Birde bu surecte ozel olarak yaptigin bisey var mi bebis icin? Beslenme? Dinlenme? Yada baska bisey...

Masallah kat kat artsin insallah bu gunlerde normal deger araligi kac oliyor aceba biliyor musun? Birde bu surecte ozel olarak yaptigin bisey var mi bebis icin? Beslenme? Dinlenme? Yada baska bisey...
İnşallah canim kaç olmalı bilmiyorum ama değer dusuk dedi doktor. Ağır is yapmadım dinledim gezdim. Fındık ceviz yedim ilk günler de süt içtim ve de bol bol dua ettim. Karninizi severek dua edin ayetel kursu okuyun

İnşallah canim kaç olmalı bilmiyorum ama değer dusuk dedi doktor. Ağır is yapmadım dinledim gezdim. Fındık ceviz yedim ilk günler de süt içtim ve de bol bol dua ettim. Karninizi severek dua edin ayetel kursu okuyun
Neye gore dusuk dedi peki? Benim bir arkadasim 35 cikmisti hicte oyle bir konusma gecmedi arasinda doktorla. Su anda bebegiyle hayatina devam ediyor

Bu anı bekliyordum senden yaa vallahi. Çok seviniyorum duydukça. Umut ol bize. Rabbim kucağına almayı nasıp etsin canım. Yarın bnn transver günüm sabırsızlanıyorum
Valla hepinize dua ediyorum canım insallah Rabbim sizinde yüzünüzü guldurur hayırlı haberler verirsiniz insallah

Cook sevindim canim inşallah saglikla kucagina alirsin sabahtan beri girip cikip bakiyodum ama icimden hep pozitif geciyodu duanda bizleri de unutma lutfen bizde pozifleri gorelim inşallah
Namazimin arkasından hepinize dua ediyorum inşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz. Test günün ne zaman

Back
X