- 13 Ocak 2016
- 214
- 133
- 53
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.561
İnşallah hayırlı haberlerini alırız bol bol dua et stres yapmaKayseri memorial
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız bol bol dua et stres yapmaKayseri memorial
İnşallah canim simdilik rahatim inşallah o zamanda boyle olurumİnşallah hayırlı haberlerini alırız bol bol dua et stres yapma
Kızlar bugün transferin 6. Günü erken gebelik testi yaptım şimdi çok silik çizgi var. Benim gibi olup pozitif gören var mı acaba?
Oleyyyy!! Süpper süper haber hayatım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!Kizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Bugün yaptım canım 7. gün 52.6 çıktı. Doktorum çarşamba bir daha kan ver dedi değerlerin katlanarak artması gerekiyormuşCnm ne yaptın bugün kan fln verdin mi yada test yaptın mı bidaha benim de 5 gün test pozitif cikti
Amin canım benim Allah razı olsunOleyyyy!! Süpper süper haber hayatım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!
Hayırlı olsunnnn harikaaa haberrr....Cnm ne yaptın bugün kan fln verdin mi yada test yaptın mı bidaha benim de 5 gün test pozitif cikti
Harika bir haberrrr hayırlı olsunnn....Bugün yaptım canım 7. gün 52.6 çıktı. Doktorum çarşamba bir daha kan ver dedi değerlerin katlanarak artması gerekiyormuş
Medical parktı dimi arkadaşım serdar koç4 kasim ile ilk ignelerime basladim. C.tesi ise transferim gerçekleştirildi
Amin canım inşallah hayırlı haberler almaya devam ederizTopigimizeeee bebişşşş haberleriiii yagmaya başladııııı böyle devam etsin rabbin eliyle saglıkla B bebekpinarMutsuz ama umutlu
gul6767 darısı bizlere olsun arkadaşlar...
Aynur hnm canim goztepedeyim benMedical parktı dimi arkadaşım serdar koç
Cnmm karıştırdmm pardon cnm bnde bahçelievelet medicalparkAynur hnm canim goztepedeyim ben
Gözünaydin cnmKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunGözünaydin cnm![]()
hamileyken şeker testi Yaptılar bende yoktu şimdi şüpheleniyorum ama hiç test falan yapılmadı . Doktoruma bir çok soru sordum ama hepsi için normal dedi . Kürtajdan sonra ki tedavide tutmadı nedenini araştıralım dedim . Gebelik oluşmuyor olsa yapalım dedi . Ama boş gebelik her 6 gebelikten birinde olur sesi burda fazla üzüerine düşülmüyor . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eğsin . Sende transfer mi olacaksın tedaviye başladın mıBana 3 tane çizik atıldı temizlendi yeni hücreler oluşsun diye şekerimi de düzene koydum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Darisi biz bekleyenlere olsun insallah.Kizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah