- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.701
ay nasıl rahatladım inanamazsınBenimde tek tarafim ağrıyordu doktor iyiye işaret demisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay nasıl rahatladım inanamazsınBenimde tek tarafim ağrıyordu doktor iyiye işaret demisti
7.gun icin cok guzel bir degermis.. tebrik ederim.insallah katlanarak devam eder :)Bugün yaptım canım 7. gün 52.6 çıktı. Doktorum çarşamba bir daha kan ver dedi değerlerin katlanarak artması gerekiyormuş
Benimde ilk denemem canım :) Nisanda ameliyat oldum tüplerden dolayı şimdi de ilk denememize başladık.çok küçük bi kist adetle gider dedi
şimdi 4 gündür kullanıyodum
Sağol canım içimi rahatlattin belkide yumurtalar gelişiyor umarım da öyledir
3 senedir deniyoruz bu ilk tüp bebek denemem şansların cok iyi diyor.doktor ama yine insan korkuyor bu güne kadar yuz gülmeyince
hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz![]()
Transferimin 4. Gunu. Resmen adet sancisiyla uyandim. Cok korkuyorum![]()
teze transfer şimdi cuma günü randevum var kontrol edeckler gelişme varmı diye sonra sa 1 hafta sonra da herşey yolunda giderse gerçekleşecekBenimde ilk denemem canım :) Nisanda ameliyat oldum tüplerden dolayı şimdi de ilk denememize başladık.
Hem çok heycanlı, hem korkulu hemde acayip sabır gerektiren bir süreç...
Umarım herşeyimiz tam yolunda gider ve güzel haberlerimizi veririz birbrimize.
Senin taze transfermi olacak yoksa embriyolar dondurulacak mı canım ?
Cok ilginc benimde oyle oldu ilk 3 gun agrili gecti. Tedirgin olmustum. Simdi ise hic bisi yok. Galiba vucut farkli bir seye karsi tepki veriyordu alisinca tepki vermiyorBenimde ilk 3 günü agrili gecti suan agrim yok korkma canim tutunuyodur bebişin![]()
Cok ilginc benimde oyle oldu ilk 3 gun agrili gecti. Tedirgin olmustum. Simdi ise hic bisi yok. Galiba vucut farkli bir seye karsi tepki veriyordu alisinca tepki vermiyor
Bendede o hassasiyet yok cok cok az var. Saniyelik kramplarda oluyor bana. Aslinda dinlememk lazim hic. Vucut bu nasil bir isleyisi var bilemiyoruz. Icimizde kimbilir neler yasaniyor. Insallah sonu guzel olur canimAslinda suan biraz düşünceliyim surekli vucudumu dinliyorum ama arada kramp girer gibi saniyelik birsey oluyor okadar. Goguslerde hassasiyette yok. Belkide dedigin gibi alisinca tepki vermiyor
Insallah canim senin kacinci gunun?Bendede o hassasiyet yok cok cok az var. Saniyelik kramplarda oluyor bana. Aslinda dinlememk lazim hic. Vucut bu nasil bir isleyisi var bilemiyoruz. Icimizde kimbilir neler yasaniyor. Insallah sonu guzel olur canim
Gecen hafta bugun oldu canim. 7.gun oluyor.2.gun embriyosu benim. 3 yumurtam olustu 2 si olgundu 1 i dollendi..pazartesi kan verecegimInsallah canim senin kacinci gunun?
ağrı normal canım bende de oldu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. kaç yumurta toplanmıştı senden?mrblar bende bu ay tedaviye başladım kızlar bilgi paylasmak çok isterim. tüplerim kapalı olduğu için tedavi gerekti bizde başladık bakalım. şuan 3. gün iğne yapıyorum. 10-12 dedi doktorum. 3üncü gün olmasına rağmen sağ kasık ağrıları oluyor. sizce normal mi yine mi kist var diye korkuyorum. çünkü ultrason da göründe dokturym korkma adetle gider dedi. şimdi de sancı olunca korktum normal mi iğnece sancı yapıyor mu diye. randevum cuma günü o güne kadar bekleyemedim sizlere sormak istedim
ağrı normal canım bende de oldu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. kaç yumurta toplanmıştı senden?
Yumurtalar büyüdüğü içindir canım. Bndede sağda daha cok agrı var ultrasonda sağda 6 ymrta solda 4 ymrta gözukmüştü. Seninde ondan olabılır yumurta gelişiyor nede olsa.Daha toplanmadı canım iğne yapıyorum ilk denemem 4. gündeyim şuan da
dünden beri kasik ağrıları var igneden mi diye dusuncelere kapildimm sende varmıydı iğne yaparken sancı
Benim 16 ekimde yumurtalarım toplandı donduruldu canım. Doktorum taze transfer yanlısı değil. 2. adetinle gel transfer için dedi. Pazartesi günü 2. adetimi gördüm gittim bu seferde kist görüldü ve ertelendi transferim. İlaç kullanıyorum kist için ilaç bitince gideceğimteze transfer şimdi cuma günü randevum var kontrol edeckler gelişme varmı diye sonra sa 1 hafta sonra da herşey yolunda giderse gerçekleşecek
umarım canım yaaaa
sen şuan hangi aşama dasin
böyle duydukça nasıl nasıl rahatlıyorum sağolun kızlarYumurtalar büyüdüğü içindir canım. Bndede sağda daha cok agrı var ultrasonda sağda 6 ymrta solda 4 ymrta gözukmüştü. Seninde ondan olabılır yumurta gelişiyor nede olsa.
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucu görmeyi de kucağına almayı da nasip etsin mevlam.Benmde dün transver oldu ama ağrım falan yok.
Amin canım. Olmayan isteyen herkese nasip etsin RabbimCanım hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucu görmeyi de kucağına almayı da nasip etsin mevlam.