2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

çok küçük bi kist adetle gider dedi
şimdi 4 gündür kullanıyodum
Sağol canım içimi rahatlattin belkide yumurtalar gelişiyor umarım da öyledir
3 senedir deniyoruz bu ilk tüp bebek denemem şansların cok iyi diyor.doktor ama yine insan korkuyor bu güne kadar yuz gülmeyince
hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Benimde ilk denemem canım :) Nisanda ameliyat oldum tüplerden dolayı şimdi de ilk denememize başladık.
Hem çok heycanlı, hem korkulu hemde acayip sabır gerektiren bir süreç...
Umarım herşeyimiz tam yolunda gider ve güzel haberlerimizi veririz birbrimize.
Senin taze transfermi olacak yoksa embriyolar dondurulacak mı canım ?

Benimde ilk denemem canım :) Nisanda ameliyat oldum tüplerden dolayı şimdi de ilk denememize başladık.
Hem çok heycanlı, hem korkulu hemde acayip sabır gerektiren bir süreç...
Umarım herşeyimiz tam yolunda gider ve güzel haberlerimizi veririz birbrimize.
Senin taze transfermi olacak yoksa embriyolar dondurulacak mı canım ?
teze transfer şimdi cuma günü randevum var kontrol edeckler gelişme varmı diye sonra sa 1 hafta sonra da herşey yolunda giderse gerçekleşecek
umarım canım yaaaa
sen şuan hangi aşama dasin

Cok ilginc benimde oyle oldu ilk 3 gun agrili gecti. Tedirgin olmustum. Simdi ise hic bisi yok. Galiba vucut farkli bir seye karsi tepki veriyordu alisinca tepki vermiyor

Aslinda suan biraz düşünceliyim surekli vucudumu dinliyorum ama arada kramp girer gibi saniyelik birsey oluyor okadar. Goguslerde hassasiyette yok. Belkide dedigin gibi alisinca tepki vermiyor

Aslinda suan biraz düşünceliyim surekli vucudumu dinliyorum ama arada kramp girer gibi saniyelik birsey oluyor okadar. Goguslerde hassasiyette yok. Belkide dedigin gibi alisinca tepki vermiyor
Bendede o hassasiyet yok cok cok az var. Saniyelik kramplarda oluyor bana. Aslinda dinlememk lazim hic. Vucut bu nasil bir isleyisi var bilemiyoruz. Icimizde kimbilir neler yasaniyor. Insallah sonu guzel olur canim

Bendede o hassasiyet yok cok cok az var. Saniyelik kramplarda oluyor bana. Aslinda dinlememk lazim hic. Vucut bu nasil bir isleyisi var bilemiyoruz. Icimizde kimbilir neler yasaniyor. Insallah sonu guzel olur canim
Insallah canim senin kacinci gunun?

mrblar bende bu ay tedaviye başladım kızlar bilgi paylasmak çok isterim. tüplerim kapalı olduğu için tedavi gerekti bizde başladık bakalım. şuan 3. gün iğne yapıyorum. 10-12 dedi doktorum. 3üncü gün olmasına rağmen sağ kasık ağrıları oluyor. sizce normal mi yine mi kist var diye korkuyorum. çünkü ultrason da göründe dokturym korkma adetle gider dedi. şimdi de sancı olunca korktum normal mi iğnece sancı yapıyor mu diye. randevum cuma günü o güne kadar bekleyemedim sizlere sormak istedim
ağrı normal canım bende de oldu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. kaç yumurta toplanmıştı senden?

ağrı normal canım bende de oldu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. kaç yumurta toplanmıştı senden?

Daha toplanmadı canım iğne yapıyorum ilk denemem 4. gündeyim şuan da
dünden beri kasik ağrıları var igneden mi diye dusuncelere kapildimm sende varmıydı iğne yaparken sancı

Daha toplanmadı canım iğne yapıyorum ilk denemem 4. gündeyim şuan da
dünden beri kasik ağrıları var igneden mi diye dusuncelere kapildimm sende varmıydı iğne yaparken sancı
Yumurtalar büyüdüğü içindir canım. Bndede sağda daha cok agrı var ultrasonda sağda 6 ymrta solda 4 ymrta gözukmüştü. Seninde ondan olabılır yumurta gelişiyor nede olsa.

teze transfer şimdi cuma günü randevum var kontrol edeckler gelişme varmı diye sonra sa 1 hafta sonra da herşey yolunda giderse gerçekleşecek
umarım canım yaaaa
sen şuan hangi aşama dasin
Benim 16 ekimde yumurtalarım toplandı donduruldu canım. Doktorum taze transfer yanlısı değil. 2. adetinle gel transfer için dedi. Pazartesi günü 2. adetimi gördüm gittim bu seferde kist görüldü ve ertelendi transferim. İlaç kullanıyorum kist için ilaç bitince gideceğim

Back
X