2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canim cok cok kucuk bir ihtimal bozulma olabiliyor ama cok cok kucuk dedigim gibi. Aksinr dondurulmus embriyolrla transfer sansi %15 arttiriyor cunku rahim dinlenmis oluyormus. Rahat olsun icin.
Canım benim çok sağol moral oldu. Adet olunca gel dedi doktor, bakalım daha önümde polip temizlenmesi var. süreci bekliyorum. Sen kaç deneme yaptın fatoceren8888 fatoceren8888 ? Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine canim

kızlar iğnelerde 5 gündeyim
sabah kontrolüm var yumurtalarda gelişme varmı bakicaklar. heyecandan uyuyamıyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün dualarım herkesle sizlerinde dualarını bekliyorum inş

Canım benim çok sağol moral oldu. Adet olunca gel dedi doktor, bakalım daha önümde polip temizlenmesi var. süreci bekliyorum. Sen kaç deneme yaptın fatoceren8888 fatoceren8888 ? Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine canim
Canim bende girdim 27 sinde testim var hic bisi anlamadim 1 dakkada bitti transferim stres yapma

Eki Görüntüle 2070744
Yakin arkadasim test gunu giderken adet agrim war tutmadi die gitmisti , 400 cikmisti sonucu . Birde ben bi tup merkezinin embriyo gelisimine bakip kana baktirdim. Transferden sonraki gunu 1 olarak sayarsan ilk hcg hormonu salgilar gununde yaptirabilirsin
Canm Bnde adet sancısından kesin olmadı dedim hemde çok ağrım vardı ama cok şükür hamileyim

Burada, 2.gun embriyosu olarak herkesten en az sansli biri olarak herkese gunaydin kizlar.. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Back
X