2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

elhamdülillah çok iyi geçti doktorum şansımın yüksek olduğunu söyledi
14-15 yumurta var dedi buda iyi biseymiş

ilk olduğu için pek ne iyi kötü bilemiyorum ama moralim yerinde şükür herşeyin güzel olacağına inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum diyelim
Yaşını bilmiyorum ama sayı güzel tabi. Bana dr 10-11 tane var demişti 8 tane toplandı, çünkü onlar folikülleri sayıyorlarmış, her folikülün içinden yumurta çıkmayabiliyormuş. Onu doktorlar öngöremiyor. Zaten önemli olan yumurta sayısından ziyade kalitesi. Toplananlardan ilk önce en kaliteli olanları ayrılıp spermle dölleniyor, ardından döllenen embriyoların bölünerek çoğalması gerekiyor. bu sitede 2 yumurtası toplanıp 2si de dayanıklı kalanı da duydum, 24 yumurta alınıp hiçbiri transfere kadar dayanamayanı da. O yüzden herşey şans işi. Bol bol dua etmek ve sağlığımıza dikkat etmek lazım. Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah.

İnşallah canım , kist deyince korktum biraz :KK43: Sen transfer olmadın mı ? Binlerce mesaj okudum sitede tüp bebek ile ilgili . Şimdi kendim yapmaya kalkınca okuduklarımın hepsini unuttum resmen şapşal gibi oldum . Allah hepimizi dualarımıza kavuştursun inşaallah ..
hiç stres yapma olan şeyler bunlar gec olsun ama guc olmasin
herseyde vardır bi hayır
benimde çok sancılarım vardi kist var sandık ama yokmuş şuan 6 gündeyim iğnelerde ve çok.guzel yumurtalarim var
çok sıkıntılı zamanlar gecirdim hep kist ve tüplerim kapalı başlayamam sanıyordum tedaviye ama bak şuan herşey güzel gidiyor o yüzden inancını kaybetme

Yaşını bilmiyorum ama sayı güzel tabi. Bana dr 10-11 tane var demişti 8 tane toplandı, çünkü onlar folikülleri sayıyorlarmış, her folikülün içinden yumurta çıkmayabiliyormuş. Onu doktorlar öngöremiyor. Zaten önemli olan yumurta sayısından ziyade kalitesi. Toplananlardan ilk önce en kaliteli olanları ayrılıp spermle dölleniyor, ardından döllenen embriyoların bölünerek çoğalması gerekiyor. bu sitede 2 yumurtası toplanıp 2si de dayanıklı kalanı da duydum, 24 yumurta alınıp hiçbiri transfere kadar dayanamayanı da. O yüzden herşey şans işi. Bol bol dua etmek ve sağlığımıza dikkat etmek lazım. Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah.
ne kadar güzel aydınlattın beni çok sağol
aynen Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın herkeze tadtirsin o duyguyu inşallah
doktorum güven veriyor herşey iyi diyor ve yaşım 28 olduğu için şansımın da yüksek olduğunu söylüyor ama tabiki herşey takdiri ilahi

hiç stres yapma olan şeyler bunlar gec olsun ama guc olmasin
herseyde vardır bi hayır
benimde çok sancılarım vardi kist var sandık ama yokmuş şuan 6 gündeyim iğnelerde ve çok.guzel yumurtalarim var
çok sıkıntılı zamanlar gecirdim hep kist ve tüplerim kapalı başlayamam sanıyordum tedaviye ama bak şuan herşey güzel gidiyor o yüzden inancını kaybetme

Aslında çok fazla araştırınca çok da kafa karışıyor .. İnsan ister istemez stres oluyor :( Her kişi farklı , herkesin sorunu bambaşka aslında sadece amaç ortak :) Doktorum internetten okuyup soru sormamdan nefret ediyor ama kadınız işte durur muyuz :) Senin için de hayırlısı olsun canım . İlaçlarımı aldım ben de kısmetse önümüzdeki ay başlayacağım kullanmaya , gelsin iğneler hormonlar , yumurtalar ve sonunda da Allah ın izniyle bebişler :))

Aslında çok fazla araştırınca çok da kafa karışıyor .. İnsan ister istemez stres oluyor :KK43: Her kişi farklı , herkesin sorunu bambaşka aslında sadece amaç ortak :) Doktorum internetten okuyup soru sormamdan nefret ediyor ama kadınız işte durur muyuz :) Senin için de hayırlısı olsun canım . İlaçlarımı aldım ben de kısmetse önümüzdeki ay başlayacağım kullanmaya , gelsin iğneler hormonlar , yumurtalar ve sonunda da Allah ın izniyle bebişler :))
elimizde olmadan merak edip fikir alisverisi yapiyoruz elbette ama herkezde farklı oluyor
sebepler ayni da olsa herkezin vucudu farklı tepki veriyor o yüzden kendine odaklan illa sor soruştur ama sakın kafana takma

elimizde olmadan merak edip fikir alisverisi yapiyoruz elbette ama herkezde farklı oluyor
sebepler ayni da olsa herkezin vucudu farklı tepki veriyor o yüzden kendine odaklan illa sor soruştur ama sakın kafana takma
tüm duyguları yogun yasayan biri olarak bu sefer kendimle savasicamm insallah tesekkur ederim sana da basarilar

Kizlar dotorum iki hastane ile calisiyor. Amerikan hastanesi ve altunizade acibadem. Onceden bilginiz var mi? Hangisini tavsiye edersiniz?

Kizlar dotorum iki hastane ile calisiyor. Amerikan hastanesi ve altunizade acibadem. Onceden bilginiz var mi? Hangisini tavsiye edersiniz?
amerikan hastanesine cok iyi diyorlar ..ama fiyatlari icin biraz ucuk diyorlar Reklam gibi algilanmasin benim doktorum da hastahanem de farkli sadece arastirdiklarimdan okuduklarımı paylasmak istedim

amerikan hastanesine cok iyi diyorlar ..ama fiyatlari icin biraz ucuk diyorlar Reklam gibi algilanmasin benim doktorum da hastahanem de farkli sadece arastirdiklarimdan okuduklarımı paylasmak istedim
Cevabim icin cok tesekkurler. Doktorum iki hastane icin de operasyon ucretini ayni verdi. Ben de iyisini secmek istiyorum.

Cevabim icin cok tesekkurler. Doktorum iki hastane icin de operasyon ucretini ayni verdi. Ben de iyisini secmek istiyorum.
o halde emriyoloji laboratuarı ve embriyolugu hangisinde daha iyi ise onu secmelisin sanırım bu konuda da bi fikrim maalesef yok hakkinda hayirlisi arkadasim

Back
X