2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım benim çok sağol moral oldu. Adet olunca gel dedi doktor, bakalım daha önümde polip temizlenmesi var. süreci bekliyorum. Sen kaç deneme yaptın fatoceren8888 fatoceren8888 ? Umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine canim
Tesekkur ederim amin:dua:bizin iki transfer oldu. Ama bu sefer embriyolarimiz 5.gunde donduruldu. Insallah umutluyuz bu sefer:dua:

merhabalar ben de bu ay tedaviye başladım.bu 4. yumurta toplama.Bizim embriyolarda genetik problem olduğundan pgt uygulanıyor.bu sebepten sadece 1 defa transfer yapıldı.
daha önceki yumurta toplamalarda 7 gün iğneleri kullanıyordum ve 9. gun yumurta toplama yapılıyordu.ancak bu gun dr pazartesiye kadar yine kullanmamı istedi.aynı durumu yasayan varmı

Adet agrisi gibi biraz karin agrim var.. olmadan once agrir ya onun gibi.. gerci ne desem bos.. olcagi varsa zaten olacak :KK14: senide tebrik ederim canim cok mutlu oldum.
Benimde öyleydi canm kesin adet olacam dedim birebir adet sancısı canm senin kacin gün be kaçıncı gün embriyosu

Benimde öyleydi canm kesin adet olacam dedim birebir adet sancısı canm senin kacin gün be kaçıncı gün embriyosu
Bugun 10.gun canim. Ve 2.gun embriyosu. Pazartesi kan verecegim. Bilmiyorum belkide ilaclarin etkidir. Jel var ya o yapiyor belkide bilemedim. Kac cikti degerin canim

Back
X