2017 Kız Bebek Anneleri Bebişlerimizin İsmini Paylaşalım ❤

Doktorumuz gecen hafta soyledi %80 kiz dedi eğer bir değisiklik olmazda yanilmamissa şayet prensesimizin ismi
Hira Esma olucak insallah :KK200::anne:

Bizimki de Derin Ada olacak insallah. Doktorumuzun dedigine gore de son 10-12 gunumuz ;) :KK46:

Cinsiyeti henüz belli değil ama kızım olursa Sare Nur koyucam İnsaAllah :KK200:

Aslında kelime anlamı yok beyoğlunun eski ismi ama benim için büyük anlamı var eşimle ilk Pera Palas otelde tanışmıştık ve annemin doğduğu ev de Pera apartmanıydı ordan hep sevdim bu ismi bu yani :KK54::KK54:
Senin için anlamlı olması çok güzel:super:

Mesajlar silinmez, nerede mesaj yazmıştınız bu topikte mi?
evet bu başlığın ilk cevabı bana aitti...

"İster kız, ister erkek farketmez hiçbiri.. Ama bakışları farketmeli.. Aydınlatmalı dört bir yandan hüür hüüür :) Bir çocuğumuz olursa adı Deniz olmalı dediydik biz.." yine de ekleyeyim.. Belki yine kaza kurşununa gider kim bilir :)

Bende Alya Lina koymayı düşünüyorum kızımın ismini :)

evet bu başlığın ilk cevabı bana aitti...

"İster kız, ister erkek farketmez hiçbiri.. Ama bakışları farketmeli.. Aydınlatmalı dört bir yandan hüür hüüür :) Bir çocuğumuz olursa adı Deniz olmalı dediydik biz.." yine de ekleyeyim.. Belki yine kaza kurşununa gider kim bilir :)
Konuya baktım en ufak bir moderasyon işlemi olmamış, yani yöneticilerden hiçkimse konudaki yorumlara dokunmamış.
Bu durumda 2 seçenek var ya siz yazdığınız zaman sitede bir güncelleme devreye girmişti ve mesajınız güncellemeye kurban gitti ya da yazdınız ama göndermediniz:KK43:
Çünkü ben bu topiğe siz beni etiketleyene kadar girmedim, Kazen beyde sitede değil, başka kimse de mesajlarınıza müdahale edemez.
Cumartesi 23:36 Pazar 00:40 arası sitede yazılım güncelleme oldu mu bir sorarız
Kazen beye.

Konuya baktım en ufak bir moderasyon işlemi olmamış, yani yöneticilerden hiçkimse konudaki yorumlara dokunmamış.
Bu durumda 2 seçenek var ya siz yazdığınız zaman sitede bir güncelleme devreye girmişti ve mesajınız güncellemeye kurban gitti ya da yazdınız ama göndermediniz:KK43:
Çünkü ben bu topiğe siz beni etiketleyene kadar girmedim, Kazen beyde sitede değil, başka kimse de mesajlarınıza müdahale edemez.
Cumartesi 23:36 Pazar 00:40 arası sitede yazılım güncelleme oldu mu bir sorarız @Kazen beye.
yok yok eminim birkaç kere girdim üstelik yazdığımı falan da okudum :) neyse yahu ben kasıtlı silindi sandım :D hemen de gerilirim :D doğurcam ben :D idare edin :)

yok yok eminim birkaç kere girdim üstelik yazdığımı falan da okudum :) neyse yahu ben kasıtlı silindi sandım :KK70: hemen de gerilirim :KK70: doğurcam ben :KK70: idare edin :)
Asla kasıtlı silme yok ama içinizin rahat etmesi için yine de bir danışalım, yazdığınıza eminseniz o zaman ilk seçenek ağır basıyor, sitede otomatik güncellemelerden birine kurban sizin mesaj:)))
Sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum size ve tüm hamilelerimize :nazar:

Asla kasıtlı silme yok ama içinizin rahat etmesi için yine de bir danışalım, yazdığınıza eminseniz o zaman ilk seçenek ağır basıyor, sitede otomatik güncellemelerden birine kurban sizin mesaj:)))
Sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum size ve tüm hamilelerimize :nazar:
ilerideki sayfalarda aynı konu başlığı var sanırım iki kere açılmış :) sadece benim cevabım olan oymuş :)

Back
X