2017 Mart ayı bebişleri :)

bende cuma gidicem 6+4 olucam doktor görürüz dedi ama 7 haftalık göremeyenlerde oluyormuş .. bende çok takıyordum kafama halada düşünüyorum ama bir sorun çıkmaz canım merak etme .. hem kalp sesini duymak bebek çok iyi demek degil bol bol dua edelim ki hem kalbini duyalım hem saglıklı dogsun bebeklerimiz

Bende geldim☺ 13 Mart beklenen doğum tarihimiz.. Bide 2014 temmuz lu oğluşum var bnm... en çok cinsiyeti merak edıyorum bu küçük meleğimde

selammm ya öbür sayfa çok kalabalık birşey soruyoruz cevap yok en iyi si burda sakin sakin konuşmak :)

Merhaba ben de şuan 6+0 tam. Bu gün doktora gittik kalp atışını duymadık karından ultrasonla, sadece ışık gibi yanıp sönüyordu miniğimin kalbi gördük çok muhteşem bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın taze anneler :)

Benim dogum gunum 3 mart keske bebegimle ayni dogum gununu paylassak

Selamlar Allah nasip ederse bizim iki numaranın 12 Mart muhtemel doğum tarihi.30 haziran da öğrendim hamile olduğumu pazartesi Dr a gideceğim.İnşallah hersey gönlümüzden geçtiği gibi olur.bu arada bende 7 Mart doğumluyum :)

Ikızlar bende varım:)) sat 28.05.2017
Bebeğin dt 04.03.2017 :))) keseyi gördüm. Yarın da kalp atışları için gideceğim..

Nerminbenimde13 martgörünüyor daha doktora gitmedim hiç kesesini gördünmü sen oluşmuşmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…