2017 Mart ayı bebişleri :)

Bende hiç bulantı yok biraz çok hafif bir kere oldu fakat acayip derecede şişkinlik var.Göğüsler hassas ve büyüdü .İştahım açıldı.En önemli belirtim kasık ve bel ağrısı.Birde uyku düzenim değişti.Herkes halsizlik uyku hali demiş ama ben tam tersi eskiden sürekli uyku modunda olan ben tatilde bile sabah erkenden uyanıyorumOnun dışında fiziksel olarak bir değişkliğim yok.Ruh halimde de hafif duygusallaşmalar başladı galiba.Geçenlerde birşeye üzüldüm gün boyunca ağladım durduramadım kendimi normalde çok ağlayan biri değilim.

Şimdilik bunlar

Bende varım Allah a şükür nasip olursa benim doğum ayın da bebedimizde doğacak inşallah..

Hamile olan kardeşlerim evlatlarinizi sağlıklı sıhhatli kucaklayip koklayin insalllah.torunlarimiz mujdelensin evlatlarimizdan inşallah.

Gebe olmak isteyen kardeslerimide ALLAH Hayırlı saglikli evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşallah ..aminnnnn..

Kimin duasi kime geçer belli olmaz derler .ben 7 senelik mucize mi taşıyorum çok şükür Allah a .di yer kardeşlerimiz içinde sizde bir amin derseniz çok mutlu olurum hamlelerin duaları kabul olur derler .

selam kızlarr... Cuma günü kalp atışını duymaya gidicez inşallah sorunsuz geçer çok panikliyorum :)

ya aslında bu sayfadak ayrılmasak bebişler dogana kadar olan şeyleri burda birbirimizle paylaşsak ne güzel olur :)

yada bir sorun olmaz diyenler telefon numaralarımızı özelden yazsak whatsap grubu kursak ordan konussak ne hoş olurdu :)

tabi kullanıcı adının üstüne gel sonra kişisel bilgilerim de ortalara inince hamilelik takvimi ne tıkla bebegi bekledigin tarihi yaz kaydet canım öyle oluyor

Benimde mide bulantim filan yok sadece göğüslerde hassasiyet bazen kasıklarimda batma gibi oluyor bide cok sık tuvalete gidiyorum :)) benim bildiğim son aylarda gidilir bukadar sık benimki ne böyle anlamadim :))

Benimde mide bulantim filan yok sadece göğüslerde hassasiyet bazen kasıklarimda batma gibi oluyor bide cok sık tuvalete gidiyorum :)) benim bildiğim son aylarda gidilir bukadar sık benimki ne böyle anlamadim :))
yok canım bebişin kesesi büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar bende çok sık gidiyorum 9 ay sonunda ne durumda olucam bilmiyorum :) mide bulantım sabahları az oluyor sol kasıgıma agrı giriyor genellikle doktor normal dedi :)

Herkese merhaba. İnşallah bende mart annesi olacağım . Yarın ilk doktor ziyaretim olacak . Umarım kese görünür .

merhaba bayanlar bende bu guruptayım nasipse martın 13 gösteriyor takvimler bakalım önümüzdeki hafta muayeneye gidicem sağlık ocağında testlerimin hepsini yaptırdım :) bayramdan önce cumartesi öğendim hamileliğimi bugünde kan değerlerime bakıldı hormonlar demir v.s. ölçüldü çok şükür iyi çıktı haytta bende ciddi kansızlık vardı o b,le gitmiş çok şükür :) önümüzdeki hafta için randevu alıcam bakalım hayırlısı :) ilk gebeliğim benimde şuanda5 haftalığız yaşım 25 bursadayım :)

bende 6 mart gözüküyor tabi cuma günü kalp atışını dinlemeye gidicez inş duyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…