bnmde sat 12 haziranMerhaba bende geldim. 12 haziran SATım bugün kan tahlili yaptırdım ve pozitif. Yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))
Öylemi ne güzelbnmde sat 12 haziran
Hamilelik takvimini ekleyemedim yardımcı olur musunya aslında bu sayfadak ayrılmasak bebişler dogana kadar olan şeyleri burda birbirimizle paylaşsak ne güzel olur :)
yok canım bebişin kesesi büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar bende çok sık gidiyorum 9 ay sonunda ne durumda olucam bilmiyorum :) mide bulantım sabahları az oluyor sol kasıgıma agrı giriyor genellikle doktor normal dedi :)Benimde mide bulantim filan yok sadece göğüslerde hassasiyet bazen kasıklarimda batma gibi oluyor bide cok sık tuvalete gidiyorum :)) benim bildiğim son aylarda gidilir bukadar sık benimki ne böyle anlamadim :))
Tam olarak kaç haftalık canımHerkese merhaba. İnşallah bende mart annesi olacağım . Yarın ilk doktor ziyaretim olacak . Umarım kese görünür .
Yarın 5+4 olacak inşallah .Tam olarak kaç haftalık canım
kese gözükür de bebek 1 hafta sonra falan gözükür muhtemelen canım hayırlısı olsunYarın 5+4 olacak inşallah .
merhaba bayanlar bende bu guruptayım nasipsemartın 13 gösteriyor takvimler bakalım önümüzdeki hafta muayeneye gidicem sağlık ocağında testlerimin hepsini yaptırdım :) bayramdan önce cumartesi öğendim hamileliğimi bugünde kan değerlerime bakıldı hormonlar demir v.s. ölçüldü çok şükür iyi çıktı haytta bende ciddi kansızlık vardı o b,le gitmiş çok şükür :) önümüzdeki hafta için randevu alıcam bakalım hayırlısı :) ilk gebeliğim benimde şuanda5 haftalığız yaşım 25 bursadayım :)
İnşallah Can'ım yarın keseyi görürüzkese gözükür de bebek 1 hafta sonra falan gözükür muhtemelen canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?