- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.341
Bende başlayım eve geçince İnşaAllah41 gün günde bir canım
adetliyken eşim okusa olurmuki41 gün günde bir canım
ne kadardır istiyorsun cnm ben mecburen bi kaç doktora gidip detaylı öğrendim kürtajım var haşimatoyum vs.. Sen belki yeni istemeye başladıysan bi 6 ay sonra olmazsa detaya iniyorlarYa kizlar bisey sorcam sizler hep baya ayrintili gitmssinz doktora galiba..Yani ben gittim oyle yumurataliklrima falan bakti sadece bide tahlil verdm bu kadar baska bisey demedi 1 seneye kadar bisey yapamayiz diye hani yumurtlama kalitesi falan filan hicbisey demedi baska bi doktoroda gtmelimiym bilemedm
Olur yada tanıdığın başka biride devam edebilir adetin bitince sen devam edersin tekraeadetliyken eşim okusa olurmuki
ne kadardır istiyorsun cnm ben mecburen bi kaç doktora gidip detaylı öğrendim kürtajım var haşimatoyum vs.. Sen belki yeni istemeye başladıysan bi 6 ay sonra olmazsa detaya iniyorlar
yakında bir sağlık ocağı varsa doktora anlat hem de beta ya baktır düşük olabilir gecikince test yaptın mı bilmiyorum. Bazen mevsimsel değişiklikler ya da hormonal bir durumlarda olabiliyor.. En doğrusu doktor kontrolüKızlar bugün âdetimin 3. günündeyim 17 gün gecikmiştim biliyorsunuz.
Âdetim çok daha az oluyor bu ay ve normalinden kırmızı. 3. günümde normalde çok olurum biraz ama bugün kahverengiye döndü âdetim ve bugün bitecek gibi duruyor. Normalde 5-6 gün sürer.
Az önce günlük pedlerime geçtim âdetim bitiyor diye ve bir kaç dakika sonra çok sıcak birşey geldi yandım hemen lavaboya koştum. Bir baktım kan gelmiş ama âdet kanı değil, burun kanamasında olduğu gibi kıpkırmızı tertemiz kan geldi sıcak sıcak ve şu an afedersiniz hâlâ damla damla akmaya devam ediyor bu kan.
İlk kez bunu yaşıyorum ve bu kesinlikle âdet kanı değil ve aşırı derecede bir koku var. Normalde kokum olmaz böyle âdet olurken. Ne bu şimdi anlamadım? Titriyorum valla.
Gecikmemin 12. günü beta 0 çıkmıştı canım.yakında bir sağlık ocağı varsa doktora anlat hem de beta ya baktır düşük olabilir gecikince test yaptın mı bilmiyorum. Bazen mevsimsel değişiklikler ya da hormonal bir durumlarda olabiliyor.. En doğrusu doktor kontrolü
Tamam canımCanim evde aksam gidince atim sana ben oyle zatem suya atinca acilio
o zaman bir kadın doğum uzmanına randevu al ofisteki arkadaşım da 20 gün gecikmeli oldu progestan eksikliğinden dedi doktor kafan rahat eder:)Gecikmemin 12. günü beta 0 çıkmıştı canım.
29una randevum var canım geciktiğimde almıştım, âdet olunca iptal edecektim. Randevu dursun o zaman. Gecikince doktora gittiğimde kan tahlillerimde hiç bir sorun yoktu. Kafam rahat ama neden damla damla kan akıyor musluktan akar gibi onu anlamadım :)o zaman bir kadın doğum uzmanına randevu al ofisteki arkadaşım da 20 gün gecikmeli oldu progestan eksikliğinden dedi doktor kafan rahat eder:)
İnşallah canım Dr çok iyi biriymişDoktorumla konuştum şimdi kızlar.. klomen bu ay içmiyorum nadasa bırakıyorum.. denemeye devam edeceğim olmadığı taktirde reglimin 2. günü muayeneye edecek..
Doktorum telefonu kapatırken muayeneye değil betaya baktırmaya gel güzel kuzum dedi ağladım gene..
Bu ay bende başladım okumaya canım, bugün 16.günüm41 gün günde bir canım
Hayır canım hiç geçirmedim. Tüm kontroller yapıldı hsg bile çekildim eşimde de bende de bir sorun yok. İnşallah şuan ezan okunuyor inşallah kalırım artıkHiç gebelik geçirdin mi peki cnm benim iki kimyasal gebelim var
ayyy evet cnm yaa senınkı dogru sız baya bır patlama yasarsınızBizimki baya dinlendi ameliyatdan dolayi patlama yapio yazik :)
Bence erken canımKızlar bişe sorcam. Bugün biraz bulantımla bel ağrım var. İdrar yolların enf mu acaba diye akşam tahlil vercem. Bide nolur nolmaz diye beta hcg baktırayım diyom ama ilişkiden bu yana 10 gün geçti adet tarihide yarın acaba gebelik varsa kanda çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?