- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.361
Öncelikle rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versinmerhabalar arkadaşlar,
bende c.tesi kontrole gideceğim adetimin 2. ya da 3. günü gidip doktorum yumurtalıklarımı kontrol altına alacak ve yumurta çatlatma iğnesi olacağım,yumurtlama günü tek ilişki ile erkek bebeğe hamile kalmak istiyorum allah izin verirse kısmetse.
teşekkürler 3.çocuk heyecan verici her ne kadar çalışsamda istiyorum.Öncelikle rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin
İkiyi bulursam ucude yapacağım inşallahteşekkürler 3.çocuk heyecan verici her ne kadar çalışsamda istiyorum.
İnşallah değildir cnm ya ama 1 sene bile olmadan çok şey yatırmışsın:))ne güzel sorun yok işte sen dua ey bendede ben ağrısı çokHayır canım hiç geçirmedim. Tüm kontroller yapıldı hsg bile çekildim eşimde de bende de bir sorun yok. İnşallah şuan ezan okunuyor inşallah kalırım artıkhepimiz için inşallah. Adete 7 gün var bel ağrısından ölüyorum resmen gece uyutmadı bel ağrısı umarım regl sinyali değildir :)
teşekkürler 3.çocuk heyecan verici her ne kadar çalışsamda istiyorum.
Canım daha bat gelmemiş ki ayrıca bat geçmeden yapılan tahliller çok doğru çıkmıyor bak diyorum ya benim bat 17 mar ben 15 inde yaptım negatif çıktı dün yaptım silik çizgi çıktı ve hala adet olmadım inşallah da olmam yani den kötü düşünme belkide vardır test için erken cnmbat 25 Mart ama dayanamadım test yaptım negatif tabi her ne kadar alışsamda bir burukluk oluyornasip önümüzdeki maçlara artık...
bat 25 Mart ama dayanamadım test yaptım negatif tabi her ne kadar alışsamda bir burukluk oluyornasip önümüzdeki maçlara artık...
Canım erken yapmışsın azcik sabırbat 25 Mart ama dayanamadım test yaptım negatif tabi her ne kadar alışsamda bir burukluk oluyornasip önümüzdeki maçlara artık...
ya ne biliyim sürekli vücudumu dinliyorum olabilir mi diye dedim yapiyim kurtulayım ama olsaydı çıkardı büyük ihtimalle.. çoğu kişi 5-6 gün kala öğrenmişCanım erken yapmışsın azcik sabır
aynen cnm başlangıç adet tarihi bat ben de buradan öğrendim :)) senin de mi 25 mart yaptın mı test var mı belirtinBat ne demek yaa beklenen adet tarihi mi anaaa suan yazarken anladm resmeen hepimiznkide 25 mart sanirim bnmkide öyle
ne bileyim cnm ya çoğu kişinin çıkıyormuş önceki aylarda da 3-4 gün önceden yaptım çıkmadı ve kırmızı kart olduCanım daha bat gelmemiş ki ayrıca bat geçmeden yapılan tahliller çok doğru çıkmıyor bak diyorum ya benim bat 17 mar ben 15 inde yaptım negatif çıktı dün yaptım silik çizgi çıktı ve hala adet olmadım inşallah da olmam yani den kötü düşünme belkide vardır test için erken cnm
Allah kabul etsin canımBu ay bende başladım okumaya canım, bugün 16.günüm
Herkez bir olmaz sen olumsuz düşünme olumlu düşün ve bekle adet gününü bekleya ne biliyim sürekli vücudumu dinliyorum olabilir mi diye dedim yapiyim kurtulayım ama olsaydı çıkardı büyük ihtimalle.. çoğu kişi 5-6 gün kala öğrenmiş
aynen cnm başlangıç adet tarihi bat ben de buradan öğrendim :)) senin de mi 25 mart yaptın mı test var mı belirtin
aynen cnm başlangıç adet tarihi bat ben de buradan öğrendim :)) senin de mi 25 mart yaptın mı test var mı belirtin
nasip cnm daha çok gençmişsin ya ben yaş geçiyor diye biraz paniklemiştim onu da bıraktım artık elimden geleni yapıyorum Allah vereceği zaman olur inşallah..Evet canm bnmkide 25 mart yok ya bi tek goguslerde var ama bnce oda regl belirtiso çünkü ben 5 gün önce sistit oldm o zamn kandanda baktrmstm sıfırdı onun için beklemiyormda umudmda yok adet gününü beklerm heralde
nasip cnm daha çok gençmişsin ya ben yaş geçiyor diye biraz paniklemiştim onu da bıraktım artık elimden geleni yapıyorum Allah vereceği zaman olur inşallah..
O herkeste bir olmuyorya ne biliyim sürekli vücudumu dinliyorum olabilir mi diye dedim yapiyim kurtulayım ama olsaydı çıkardı büyük ihtimalle.. çoğu kişi 5-6 gün kala öğrenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?