- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
707 ye vars ne? bu konudan haberm yok anlata bilirmisin banaKizlar okunacagi zaman adinizi yazin unuturum ben A ayselmamedova123 canim 707 ya varis okuyoruz. Hergun listeye ekledim seni bugunrukiye67 okuyoruz
canm ne okuyonuz anlamadmKızlar benim adım sinem okurken öyle okuyun okumaya başladım ben :)rukiye icin
aaa canm hamilelik icin duami okuyorsn allah razi olsun benim adim aysel
Canım hep beraber okuyoruz hergün birine adet tarihi en yakın olandan başlıyoruzaaa canm hamilelik icin duami okuyorsn allah razi olsun benim adim aysel
Ben yüz tane çekiyorum onu yüzde salavat ondan sonra zikir çekmeye başlıyorum canım gün içinde de zikir çekiyorum ilk çekmeye başlayınca okunması kafi zatenAynen canim seni etiketlerim :) sende adini paylasirsin...bide tavsiyem dualara baslamadan 25 estagfurillah cekin arkadaslar
Canim duaya basladik gelecenmievet başlayalım valla ben adetliyim ama sorun olur mu zikir de..
benim günüme daha var herkes söylesin gününü hemen sıraya koyalım..
Canim duaya basliyoruz katilacakmisinBende adetliyim ama bugün son inşallah napicaz bende yapım
E kuzum o dua içindi onu ayarladık alıntı yasağı kaldırıldı ya :) valla isteyen okusun isteyen okumasın canım bunun sevabı bi okunana değil kardeşiz hepimiz birbirimize yardım ediyoruz bugün sana yarın bana yani herkes özgür tabi zorlama yok normal sohbette ediyoruz biz bu yardımlsşma dua kardeşliği ben inanırım böyle şeylere allah kabul etsin takılma sen boşver
Canim duaya basladik katilacakmisinEvett canm iyi dusunmussun okuyalim.ben zaten bu ay meryem suresi de okuycam insallah..kafamizi rahat birkmamz lazm yoksa olacagi varsa olmuyo