2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

allaha dua etmekle onun baska adini 707 defa anmakla nebilim dua edince kabul etmese allah adini 707 defa okuyunca kabul etcekmi

Aysel bunlar bi niyettir yani Allah amelleri niyetine gore kabul edermiş ve her ismi celilesinin bi hikmeti vardr bu sebepten ötürü.yoksa Allah ol dedktn snra hoc istemeyene bile verir

yani 706 defa okunursa nolur niye ilaha 707 defa

Yoo bişey olmas ayselcm yani sayilara takılı kalmamak lazm aslnda ama hani bunlarin verilen bazi sayilari var öyle okunuyo tabiki bunun fetvasini tam olarak ben verememde yani 706 okuyunca kabul olmaz demek deil diyorm ya onu yalnzca Allah bilir yani niyet önemli aslına bakarsak

sevcanvildo sevcanvildo canım bence bi kağıda isimleri tek tek yaz ve adet tarihinide yaz karşılarına artık gruba başka kimseyi almayalım çünkü hesap karışacak.. Senin yüklediğin listenin fotografını herkes telefonuna kaydetsin ve sırayla o kişiye niyet okusun bence..

Yoo bişey olmas ayselcm yani sayilara takılı kalmamak lazm aslnda ama hani bunlarin verilen bazi sayilari var öyle okunuyo tabiki bunun fetvasini tam olarak ben verememde yani 706 okuyunca kabul olmaz demek deil diyorm ya onu yalnzca Allah bilir yani niyet önemli aslına bakarsak
bilmiyorm ya icden dua etmek lazm sanki allahm bizi dinliyormus gibi robot gibi 707 defa varis demek ne bilim bana bi garip geldi sadece

sevcanvildo sevcanvildo canım bence bi kağıda isimleri tek tek yaz ve adet tarihinide yaz karşılarına artık gruba başka kimseyi almayalım çünkü hesap karışacak.. Senin yüklediğin listenin fotografını herkes telefonuna kaydetsin ve sırayla o kişiye niyet okusun bence..
Karismaz canim ya ben not aliyorum hemen :-) cok olsun duamiz bol olsun

Kizlar bunlarda kalsin sizde

Eklentiler

• 2017-03-22-18-08-43.webp
    2017-03-22-18-08-43.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün hiç giremedim, bi geldim sayfaya girdim neler yazdınız öyle okuyamadım daha hepsini. Hayırdır ne listesi oluşturduğu. Bu arada yarın benim bat. Geldi çattı, gerçi umudum kalmadı ama

Kızlar bugün hiç giremedim, bi geldim sayfaya girdim neler yazdınız öyle okuyamadım daha hepsini. Hayırdır ne listesi oluşturduğu. Bu arada yarın benim bat. Geldi çattı, gerçi umudum kalmadı ama

Dua okuyorz birbirimize canm.bu arada inofolic netten baktmda herkes yazms hamile kalanlar olmus baya ama tabi doktora tansmadan alsak nasi olur bilemedm bnde

Ya varis okuyoruz canim hergun biri icin sende katilabilirsin batin yakin ya oncelikli olursun tabi M miyaz sirasini verirse

Back
X