2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

E kuzum o dua içindi onu ayarladık alıntı yasağı kaldırıldı ya :) valla isteyen okusun isteyen okumasın canım bunun sevabı bi okunana değil kardeşiz hepimiz birbirimize yardım ediyoruz bugün sana yarın bana yani herkes özgür tabi zorlama yok normal sohbette ediyoruz biz bu yardımlsşma dua kardeşliği ben inanırım böyle şeylere allah kabul etsin takılma sen boşver
Tamam canim dua sirasi yarin sende aksamdan paylasalim sabahda arkadaslar gorsun canim

canm sperm yumurtalikla bulusmasa varis okuyunca nasil birlesin canm (( keske o kadar kolay olsaydi
Allahin isimlerinden bu canim biz yokdan var edenin esmasi yeterki ol desin olur hersey canim hz meryemi duymussundur nasil kocasiz adamsiz hamile kalmis ?tabi bu insaliga bi ornekdi bidaha olur anlamina gelmez ama bizim erkeklerimiz var yane herkesin olan biseyi istiyoruz... biz Rabbime siginacaz ki ondan isteyecezki versin...yanlis anlama beni muslumanmisin canim olsanda olmasanda ayrim yapmam katiyen yanlis anlama beni

Allahin isimlerinden bu canim biz yokdan var edenin esmasi yeterki ol desin olur hersey canim hz meryemi duymussundur nasil kocasiz adamsiz hamile kalmis ?tabi bu insaliga bi ornekdi bidaha olur anlamina gelmez ama bizim erkeklerimiz var yane herkesin olan biseyi istiyoruz... biz Rabbime siginacaz ki ondan isteyecezki versin...yanlis anlama beni muslumanmisin canim olsanda olmasanda ayrim yapmam katiyen yanlis anlama beni
ben dogusdan muselman dogdum ama din tutmuyorm inanmadqm icin tek alaha inaniyorm

Back
X