- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.301
Ne zaman uygunsa canım..Canim 11.olarak eklesem seni olurmu kuzum zaten adetine biter
Hımm anladım cnm doktorun dediği günler yeterli yani sağol :)Ona gerek yok şimdi canım zaten tanipte olacaksın ben almıştım zaten bilmiyordum klomen vereceğini ondan vardı diyr kullandım
İnşallah canım ikisine de hazırım Allahın dediği olur sizlerle konuşmak içimi rahatlatıyor :)Hadi ya o zaman çıkmazsa bile kendini üzme canım benim gibi adet olmadan umut bitmez ki inşallah çıkar
Aynen ben iğneyi yaptığım gün dahil beş gün sonrasında da gün aşırı devm ettim doktor öyle dedi yaniHımm anladım cnm doktorun dediği günler yeterli yani sağol :)
İnşallah canımm inşallahInsAllah Allah hayirlisini versin sevindirsin
Ben çok bunaldım bugün biraz zikir çektim zikir çekerken bunu niye beraber yapmıyoruz dedim kendi kendime ben rahatlıyırum çünkü iyi gelir hepimizede allaha birbirimi için sığınmak dilemek güzel yani iyi oldu buİnşallah canım ikisine de hazırım Allahın dediği olur sizlerle konuşmak içimi rahatlatıyor :)
Cnm çok iyisin yaa o zaman bende evde olduğum saatlerde ev işinden zaman kaldığında (benim en büyük sıkıntım işimden dolayı )ve haftalık iznimde okuyum olurmu ?Canın sağolsun tatlım sen adını yaz ben sanada okurum sen okuyamasanda bişey olmaz
Olur canım gerçek adın ebru mu ben okuyayımCnm çok iyisin yaa o zaman bende evde olduğum saatlerde ev işinden zaman kaldığında (benim en büyük sıkıntım işimden dolayı )ve haftalık iznimde okuyum olurmu ?
Canım benim gerçekten çok sagolun tamam öyle yapım :))))SS2007 canım vesvese yapma kendine nolur..
Kist oluşma ihtimali oluyor ama bildiğimiz kötü kistler değil.. vücut kendiliğinden atıyor.. içini ferah tut ve güzelce ilacını iç bol bol koklaş kocacınla..
Aynen du yarin olsun 2kisiye okuruz bende okudumKız okusak günlük iki okuruzh heralde be çok değil ki yarım saati almıyor yani
Yain sende eklim dusuk olmamisi icin okuuz sanada sende bugun rukiyeye 707 defa ya varis oku tamam miIyi aksamlar nasilsiniz ben geldim arkadaslar nasilsiniz benide duaniza alin lutfen
Zor bişey değil canım okunur yani bencede yarına öyle yapalımAynen du yarin olsun 2kisiye okuruz bende okudumrukiye67
tamm cnm ekliyorum yarin yazacam
Tamam canım helal olsunKızlar kusura bakmayın, sık giremiyorum şimdi gördüm. Benim cadı bu aralar pek bi huysuzda ondan vakit bulamıyorum.hakkınızı helal edin.ismim Sakine kızlar.yarın adet günüm bakalım hayırlısı
Senide eklim canim sende toplu okursun kaydedersin isimleri olur mu ?Cnm çok iyisin yaa o zaman bende evde olduğum saatlerde ev işinden zaman kaldığında (benim en büyük sıkıntım işimden dolayı )ve haftalık iznimde okuyum olurmu ?
Canım benim gerçekten çok sagolun tamam öyle yapım :))))
Eline sağlık Sevcancımtamm cnm ekliyorum yarin yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?