2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen canim benim neyse optum cumarteaiye kadar zikri bitirelim hatta cumaya kadar arkadaslar cunku bu duayi herkezin okumasini istiyorum cumartesi gunu
Kk daki dua değil mi bu aynısı heralde ama orda 1900 diyor canım bunda 2001 hangisi doğru ki acep gerçi sayılara takılmamak gerek çok değil mi önemli değil kadının yazdığına göre bu duayı okumuş diğer cumartesi gebe okduğunu öğrenmiş hatta 2,5 haftalıktı ve doktor şok oldu demiş

Günaydın canlarrr bu paylaştığım gebelik testim ama çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün ondan dolayı pozitif inşallah 3-4 gün sonra tekrar yapacam o zaman da bu çizgiyi görmek nasip olur

Eklentiler

• IMG-20170323-WA0001.webp
    IMG-20170323-WA0001.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın canlarrr bu paylaştığım gebelik testim ama çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün ondan dolayı pozitif inşallah 3-4 gün sonra tekrar yapacam o zaman da bu çizgiyi görmek nasip olur
İnşallah canım ama günün geçmeden yapma bence benim gibi üzülme sonra sende senin için diyorum yanlış anlama beni niyetim umudunu kırmak değil canım ama varsa bile çıkmayınca insan çok kötü oluyor

Adet gunum 4 gun gectı test yapsam cıkarmı acaba... Saglik ocagındaki ebe 10 gun gecmesı lazım dedı... Bütün adet belirtileri var ama goruntu yok... Adetten 4 5 gun once kahverengi leke gelırdı oda yok akıntım var ama renksız

Adet gunum 4 gun gectı test yapsam cıkarmı acaba... Saglik ocagındaki ebe 10 gun gecmesı lazım dedı... Bütün adet belirtileri var ama goruntu yok... Adetten 4 5 gun once kahverengi leke gelırdı oda yok akıntım var ama renksız
İnşallah hamilesindir canım evet çoğu yer bakmıyor banada öyle yaptılar geçen ay tam sağlıklı sonuç için heralde bekle sende canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bi dene canm erken dollenmeyse çıkabilir ama gec döllenmede olabilir tabiki cikmazsa ümitsizliğe kapilma yani insallah hayrli haberler alirsn

Canım evde yaoacagin teste bile çıkar. İnşallah hayırlısı ile gebesindir

Canım inşallah bu hamileliğinin belirtisidir Ama erkenden test yapmayın kızlar gerçekten sonra çok üzücü oluyor

Günaydın arkadaşlar Dün gece Rukiye arkadaşımıza Ben de okudum bitirdim bugün Sakine miyazı okuyacağız sanırım niyaz Senin adın neydi gün içinde ikinizin için okuyayım

ayy kızlar 14 gün kaldı reglime beklemekte ne sıkıcı dim:) günaydın bu arada
Günaydın canım gerçekten yumurtlama döneminden sonra bekleme dönemi insanı merak içinde bırakıyor tuttu mu tutmadı mı hamilemiyimdir düşüncesi insanı ister istemez etkiliyor

İnşallah canım ama günün geçmeden yapma bence benim gibi üzülme sonra sende senin için diyorum yanlış anlama beni niyetim umudunu kırmak değil canım ama varsa bile çıkmayınca insan çok kötü oluyor
Yok canım neden yanlış anlayayım çok haklısın insan sadece sabretmekte çok zorlanıyor.. Ben iğneyi aletimin 10.Gününde oldum ve bugün 19. Günüm daha 9 gün var günüme nasıl bekleyeceğim :(

Back
X