- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.421
Amin inşallah canm bide aç yada tok fark etmiyor dimi hsg cekimiİnşallah ne olduğunu anlamadan olur biter bi sıkıntıda çıkmaz canım allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canm bide aç yada tok fark etmiyor dimi hsg cekimiİnşallah ne olduğunu anlamadan olur biter bi sıkıntıda çıkmaz canım allah yardımcın olsun
Rabbim sıkıntı vermeden rahatlıkla geçirmeni nasip etsin canımGünaydın kızlar bugün bana dua edin bol bol hsg cekinecem ya Allah yardım etsin inşallah çok acimaz kasmam kendimi
Sağol canım inşallahRabbim sıkıntı vermeden rahatlıkla geçirmeni nasip etsin canım
Valla kuzu ben yaptırmadım ki hiç bilmiyorum inankiAmin inşallah canm bide aç yada tok fark etmiyor dimi hsg cekimi
Zor canım ama mecburuz ne yapalımYok canım neden yanlış anlayayım çok haklısın insan sadece sabretmekte çok zorlanıyor.. Ben iğneyi aletimin 10.Gününde oldum ve bugün 19. Günüm daha 9 gün var günüme nasıl bekleyeceğim![]()
Sağol yinede cnmValla kuzu ben yaptırmadım ki hiç bilmiyorum inanki
Salam sevcan anlamadim ne yapayim benYain sende eklim dusuk olmamisi icin okuuz sanada sende bugun rukiyeye 707 defa ya varis oku tamam mi
canım zıkıre benide al olur muBen çok bunaldım bugün biraz zikir çektim zikir çekerken bunu niye beraber yapmıyoruz dedim kendi kendime ben rahatlıyırum çünkü iyi gelir hepimizede allaha birbirimi için sığınmak dilemek güzel yani iyi oldu bu
Canim duaya basladik gelecenmi
Y yumyumyumiyum bugün sevgül ve sakine için okuyoruz
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar!Ankarada hava miissss..
Ya varis 707 tane cnm.. isimle dualayıp gönderiyoruz Rabbim kabul etsin inşallahne okuyoruz cnm ya şafi mi ve kaç adet..
Ya varis 707 tane cnm.. isimle dualayıp gönderiyoruz Rabbim kabul etsin inşallah
Aynen fıstığımamin tamam canım sağol kişi başı 707 dimi..