- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.541
kaçıncı gün de yaptın cnm ben de ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi göremedim bir türlü nisan için de sipariş verdim bakalım tuttururum inşallahBen yumurtlamiom galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı gün de yaptın cnm ben de ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi göremedim bir türlü nisan için de sipariş verdim bakalım tuttururum inşallahBen yumurtlamiom galiba
istediğin zaman sor canımcım cevap veririm elimden dilimden geldiğinceSağol.cnm ekran görüntüsünü kaydettim artık sormam :)
Evet cnm EbruOlur canım gerçek adın ebru mu ben okuyayım
Tamam cnmSenide eklim canim sende toplu okursun kaydedersin isimleri olur mu ?
Sevcan canim benide duaniza alin lutfenCanim koru sende kendini bitanem insallah bu gunler gecwcwk
Tamm cnm yarin yapim tekracanım buna bir bak istersen..
vala kimi bayanlarda öyle bişey varmış ben 2 gün maydonoz süt buharına da oturunca illa akıntı gelmiştiNasıl kaygan sıvı cnm
Tamm cnm sende soyle ya varis 707 defa 1. Sayfadaki herkese tek tek oku tmn miSevcan canim benide duaniza alin lutfen
Listeye ekledim 1.sayfada liste cnn toplu okursun sendeTamam cnm
Tamma Ya varis deyim bide isim cekiyim oylemi?Tamm cnm sende soyle ya varis 707 defa 1. Sayfadaki herkese tek tek oku tmn mi
DUYGU canımCanim ismin neydi
takip edebilirsin canım burdan.. Allah kabul etsinkızlar ben rukiye, sevgül ve sakine arkadaşlarımız için 707 şer tane okudum.Allahım kabul eylesin..
yarın kime okunacak belli mi?
Ben yumurtlamiom galiba
insaallah cnm benimcanım çok istediğimiz şeyler imtihanımız olurmuş.. kendini ferah tut Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah...
Ilk kez yaptimNeden ki canm hep mi silik çıkıyo
Canin yarina birakma yarina kadar heosini bitirmeye calis tamm mi yarin aksam hep beraber 3 saat ayirip herkes kendine zikir cekecekkızlar ben rukiye, sevgül ve sakine arkadaşlarımız için 707 şer tane okudum.Allahım kabul eylesin..
yarın kime okunacak belli mi?