2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Koyulasmis biraz az once yapar yapmaz atmistim

Eklentiler

• CAM00065.webp
    CAM00065.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 32
Canin yarina birakma yarina kadar heosini bitirmeye calis tamm mi yarin aksam hep beraber 3 saat ayirip herkes kendine zikir cekecek
sevcan herkes yetiştiremeyebilir canım ya.. günde iki kişi yeter bence.. gene herkes fikrini yazsın.. olmadı ben ayrılırım kendi kendime iki kişi iki kişi okurum

sevcan herkes yetiştiremeyebilir canım ya.. günde iki kişi yeter bence.. gene herkes fikrini yazsın.. olmadı ben ayrılırım kendi kendime iki kişi iki kişi okurum
Canim okuyabildigini oku olmadi yarin gece bunu yaoariz zikire devam ederiz olurmu uyarmi sanada

Kızlar merhaba oncelikle 6senelik evliyim 2016 aralık ayına kadar cocuk dusunmedik hic arada gelgitlerimiz cok oldu...geçen sene aralık ayından beridir deniyoruz karar verdik yani ama 4 aydır falan olmuyo araya siğil yakma operasyonu falan girdi narkoz aldım falan filan adetim kaydı normalde ay sonu ay başı olurdum 7 Marta kaydı adetim yumurtlama ne durumda pek anlayamadım takvim tutuyorum adetlere göre yumurtlamam 24 u gösteriyordu 20 marttaki testim çift çizgi...resmi de yükledim.kızlar bilmiyorum büyüye inanirmisiniz gittigimiz bir hoca Ümmü subyan var sende dedi bana kafam çok karışık...19 ve 20 Mart ilişki oldu ovulasyon testleriyle ilgili bir konuda birisi bana 20 martta yumurtlamissin dedi öyleyse bi gece onceki ilişkiden umutlanmalimiyim?bu arada eşimin Sperm sayısı çok iyi 120 milyon toplam Sperm sayısı 684 milyon ileri hareketli %68 toplam ileri hareketli 465 120 000 Kruger testine göre morfolojik %15 bende gorunmustum bana son kontrolde adetin gecikince gel artık dedi herhalde bende de sorun yok
SI_20170323_140832.webp

Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
1. rukiye67 rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3. burciss burciss (burcu)- D Deli_manya nagihan
4. N Nazo-58 (nazan) - @sweetdreams1985 (duygu)
5. sevcanvildo sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6. SS2007 SS2007 (sinem) - ardemir ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8. @ebru19 TurkanBagirova TurkanBagirova (dusuk icin)

bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz TurkanBagirova TurkanBagirova :anneadayı:
2.umudumuz @TAGA :anneadayı:
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar :anneadayı:
4.umudumuz @tulperde :anneadayı:
5.umudumuz?
Canım şimdi 3.sırada burcu ve nagehan arkadaşlarımız var ya. Yarını beklemeden okuyabilir miyiz yani. Okuyabildiğimiz kadarını okuyalım sırayla gibi şeyler yazılmıştı sayfalarda. Eger öyleyse başlarım ben

Kızlar merhaba oncelikle 6senelik evliyim 2016 aralık ayına kadar cocuk dusunmedik hic arada gelgitlerimiz cok oldu...geçen sene aralık ayından beridir deniyoruz karar verdik yani ama 4 aydır falan olmuyo araya siğil yakma operasyonu falan girdi narkoz aldım falan filan adetim kaydı normalde ay sonu ay başı olurdum 7 Marta kaydı adetim yumurtlama ne durumda pek anlayamadım takvim tutuyorum adetlere göre yumurtlamam 24 u gösteriyordu 20 marttaki testim çift çizgi...resmi de yükledim.kızlar bilmiyorum büyüye inanirmisiniz gittigimiz bir hoca Ümmü subyan var sende dedi bana kafam çok karışık...19 ve 20 Mart ilişki oldu ovulasyon testleriyle ilgili bir konuda birisi bana 20 martta yumurtlamissin dedi öyleyse bi geceki ilişkiden umutlanmalimiyim?Eki Görüntüle 1972334
Merhaba canım, benim bildiğim kadarıyla ovulasyon da çift çizgiyi yakaladıktan sonraki 3 gün ard arda ilişki olması. Yani ikisi aynı koyuluktan sonra birisi silikleşiyor yaa. O yumurtanın çatladığı gün oluyor. Sanırım seninki de 21 Mart canım. Bi ara bende yaptım. O zamanlar çok bakmıştım.

Back
X