2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yaaa çok mi ağrıdı :KK43:geçmiş olsun cnm.inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç dakka sürüyor
5dk ka surmuyo bile de içine doğumda kullanılan aletler gibi bisiler yerleştiriyorlar ilacı salarken co agrin oluyor kramp seklinde yNi ilacın gittiğini hissediyorsun dim bide bunyeden bünyeye farkli benim cildim çok hassas

Can yakıcı be cnm nerede ağrı varsa canın oradaa ya çok canım acidi ağrılı bi işlem bi ara nefesim kesilir gibi oldu ama bitti çok şükür kısa işlem ama işte
canım ben hsg ye apranax fort içerek girdim kafam bi dünya idi adet sancısı orta düzeyde sonra çekilip işlem birince ağrı hemen kesildi. miyom varmı sende?

canım ben hsg ye apranax fort içerek girdim kafam bi dünya idi adet sancısı orta düzeyde sonra çekilip işlem birince ağrı hemen kesildi. miyom varmı sende?
Yok galiba canım allahtan muyane etti bende dolorex içtim doktorum a kalsa ilaç iç demiyordu ben sordum ağrı kesici içim mi diye iç dedi Allah tan icmisim yoksa daha fazla olurdu yine sağ yumurtalığım çok AĞRIDI oturamadim bile bi zaman kalkamadim basım döndü rahatlayinca kalk dedi kalktigim gibi bacaklarima doğru kan aktı çok korktum ama normal bi durummuş altimda ki hasta bezi bile berbatti Allah çekilecek olana yardım etsin sonuçta kadının en hassas organı içine yüksek basınçta ilaç veriliyor zor yanı

Back
X