2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızçeler bu sabah gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tabiki hiç şaşırmadım bu ayda geçti yeni bat ne zaman bilmiyorum bakmadım ama hsg çekilecek adetim bitince inşallah o vesile olurda bebiş gelir.. Dün buralar çok sessizdi herkes nerde

Canım yine test yapmışsın hayirlisi olsun adet oldun muhterem Dr ne zaman gidecektim
Benim bugünde yok adet adet olmadan rahim filmi çekilir mi

Bakalım Dr bana ne diyecek
Piknik filan derken hastami oldun çok geçmiş olsun canım. Adet iken ben hasta olurum genelde

Canım yine test yapmışsın hayirlisi olsun adet oldun muhterem Dr ne zaman gidecektim
Benim bugünde yok adet adet olmadan rahim filmi çekilir mi
Canım benim test negatif atayım sana bu ay boş geçti zaten karın ağrısı tavan yaptı kesin bugün olcam hissediyorum.. Canım senin çok zaman geçti küetajdan sonra kontrole gittin mi?? Yani doktor muayene edip herhangi bişey dedi mi?? Ben adet biter bitmez hsg çekilir diye biliyorum hemde gebelik şansını artırır diye yani maksat gebek varsa zarar vermemek sen hiç gebelik testi yaptın mı yakın zamanda??

Canım dış gebelik tanısı nedeniyle kemo iğnesi vuruldu bana ondan sıkı korundum hiç kaçak yok
Dr muayeneye çağırdı bir sorun gormedi adetin ikinci günü gel dedi

Canım dış gebelik tanısı nedeniyle kemo iğnesi vuruldu bana ondan sıkı korundum hiç kaçak yok
Dr muayeneye çağırdı bir sorun gormedi adetin ikinci günü gel dedi
Anladım canım benimkinin de ilk teşhis o idi dış gebelik dediler çok şükür ki boş gebelikmiş kürtaj oldum.. Bence adet olamıyorsan mutlaka gitmelisin daha vat kaybetmeye gerek yok istersen doktorunu değiştir sen bilirsin ama.. Hangi şehirde yaşıyorsun

ardemir canım neden üzülüyorsun yumurtam büyümedi diye sanki büyüyen bişey oluyo mu benim gen ay 3 bu ay 2 yumurtam vardı hemde 20 mm üstü ve civarı olan bak yine yok yine yok diyecem o ki sakın üzülme Rabbim nasip edecekse yumurtan küçükken de olur etmeyecekse de benim gibi 3 yumurta ile ayazda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…