- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.501
Günaydınlar herkeseeee
Sağol kuzu allah razı olsun valla iş güç bitmiyor az bi uyuyayım dedim güya ama uyuamadımHmmm anladm abla cok gecms olsn.Dikkat et
İyi değilim.. gene yumurtalar büyümemiş.. heyheyler tepemde Gözlerim istemsizce on on döküyor.. Allahım sabır versin..Sanada Günaydın canmm naslsn
Sağol kuzu allah razı olsun valla iş güç bitmiyor az bi uyuyayım dedim güya ama uyuamadım
Günaydın kizlarr
İyi değilim.. gene yumurtalar büyümemiş.. heyheyler tepemde Gözlerim istemsizce on on döküyor.. Allahım sabır versin..
Canım yine test yapmışsın hayirlisi olsun adet oldun muhterem Dr ne zaman gidecektimHadi yaaa ciddi misin onu bilmiyordum canım bende kurtajdan 29 gün sonra adet oldum çok şükür gecikmedi o zaman sen mutlaka hsg çekin canım ihmal etme bende dün adet olmam lazımdı olmadım hala hafif ağrım ve göğüs uclarimda sızlama oluyo bazen ama 4 gün önce test yaptım negatifti yarın sabah yine yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam doktora gitcem inş
Bakalım Dr bana ne diyecekA anneveoglusu Canım hemen kötüye yorma benim arkadaşında öyle oldu iki aya yakın gelmedi sonra kanadı kanama uzun sürüyor diye gecikebiliyormuş doktor ona iki ay bekle rahim ancak toparlar olmazsan gel demişti
Canım benim test negatif atayım sana bu ay boş geçti zaten karın ağrısı tavan yaptı kesin bugün olcam hissediyorum.. Canım senin çok zaman geçti küetajdan sonra kontrole gittin mi?? Yani doktor muayene edip herhangi bişey dedi mi?? Ben adet biter bitmez hsg çekilir diye biliyorum hemde gebelik şansını artırır diye yani maksat gebek varsa zarar vermemek sen hiç gebelik testi yaptın mı yakın zamanda??Canım yine test yapmışsın hayirlisi olsun adet oldun muhterem Dr ne zaman gidecektim
Benim bugünde yok adet adet olmadan rahim filmi çekilir mi
Canım klomen kullandın dimi kaçıncı günün ne kadar boyutuİyi değilim.. gene yumurtalar büyümemiş.. heyheyler tepemde Gözlerim istemsizce on on döküyor.. Allahım sabır versin..
Canım benim test negatif atayım sana bu ay boş geçti zaten karın ağrısı tavan yaptı kesin bugün olcam hissediyorum.. Canım senin çok zaman geçti küetajdan sonra kontrole gittin mi?? Yani doktor muayene edip herhangi bişey dedi mi?? Ben adet biter bitmez hsg çekilir diye biliyorum hemde gebelik şansını artırır diye yani maksat gebek varsa zarar vermemek sen hiç gebelik testi yaptın mı yakın zamanda??
Anladım canım benimkinin de ilk teşhis o idi dış gebelik dediler çok şükür ki boş gebelikmiş kürtaj oldum.. Bence adet olamıyorsan mutlaka gitmelisin daha vat kaybetmeye gerek yok istersen doktorunu değiştir sen bilirsin ama.. Hangi şehirde yaşıyorsunCanım dış gebelik tanısı nedeniyle kemo iğnesi vuruldu bana ondan sıkı korundum hiç kaçak yok
Dr muayeneye çağırdı bir sorun gormedi adetin ikinci günü gel dedi
Cabim ya evveli kac kere okuyosun bende hamile kalmaya calisiyorum canim bende okuyayimBu arada Y yumyumyumiyum vesevcanvildo sizlern Ya Evvelini okudum Rabbm dualrmzi kbul etsn.Simdi sira ebru_can_ebru sende canm
Ay faranjitim tuttu çok kötü abla ya yutkunamıyorum inankiBakalım Dr bana ne diyecek
Piknik filan derken hastami oldun çok geçmiş olsun canım. Adet iken ben hasta olurum genelde
bin tane okuyacaksın canımCabim ya evveli kac kere okuyosun bende hamile kalmaya calisiyorum canim bende okuyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?