- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.521
İnşallah canımGünaydın kızçelerbu sabah gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tabiki hiç şaşırmadım bu ayda geçti yeni bat ne zaman bilmiyorum bakmadım ama hsg çekilecek adetim bitince inşallah o vesile olurda bebiş gelir.. Dün buralar çok sessizdi herkes nerde
Kuzu dün çok yorgundum diye mutfağı toplayamadım bugüne kaldı yemek yapmam lzzım evi silmem lazım ev hanımına iş biter mi canımAbla ne işi hayrdr
Geçmiş olsun canım sıcak ballı süt iç veya limonlu zencefilli su iç kaynatıp keser rahatsızlığını :) bu arada sen adet oldun mu canımAy faranjitim tuttu çok kötü abla ya yutkunamıyorum inanki
Yok olmadım cnm bekliyorumAdet olmadn mi abla sen
Allah razı olsun kuzu sağolasın. Evet beşinci gün bitiyor nerdeyse :)Geçmiş olsun canım sıcak ballı süt iç veya limonlu zencefilli su iç kaynatıp keser rahatsızlığını :) bu arada sen adet oldun mu canım
Yarına gideceğim canimAnladım canım benimkinin de ilk teşhis o idi dış gebelik dediler çok şükür ki boş gebelikmiş kürtaj oldum.. Bence adet olamıyorsan mutlaka gitmelisin daha vat kaybetmeye gerek yok istersen doktorunu değiştir sen bilirsin ama.. Hangi şehirde yaşıyorsun
Amin kuzu inşallah güzel olacak herşey benim telefonla başım dertte çok bi giremiyorum şimdi fabrika ayarlarına sıfırlayıp telefoncuya götürecem sinirim bozuldu kaç gündür dünsen beri daha bi cıvıttı yani lanetA anneveoglusu M miyaz ben az önce adet oldum.. Hadi bakalım bu ay hsg yolları göründü bana ama umutsuz değilim tam tersi sanki bu bana yeni kapılar açacak gibi hissediyorum Rabbim sesimizi duysun
Ağzına sağlık canımmmmm benim Allah kabul etsinBu arada @yumyumyumiyum vesevcanvildo sizlern Ya Evvelini okudum Rabbm dualrmzi kbul etsn.Simdi sira ebru_can_ebru sende canm
Kuzu dün çok yorgundum diye mutfağı toplayamadım bugüne kaldı yemek yapmam lzzım evi silmem lazım ev hanımına iş biter mi canım
D Deli_manya kiz senin bat ne zmn
Cabim ya evveli kac kere okuyosun bende hamile kalmaya calisiyorum canim bende okuyayim
Yok olmadım cnm bekliyorum
Slm canlar naparsınız..
Bitmiyor valla canım sağolasınAmaaan kadinin işi bitermi abla.kolay gelsn
Yok cnm gecsin biraz daha belki hava değişimi felan olmuştur..Test yaptn mi nazo
Yok cnm gecsin biraz daha belki hava değişimi felan olmuştur..
Ara ara belimde ve kasıkta agrı oluyor.
Hakkımızda hayırlısı İnşaAllah
Ağzına sağlık canımmmmm benim Allah kabul etsin
Valla canm inan bu ay takvm falan bakmiyorm bu ay 20 sinden snrada tam olark hangi gun bilmiom bakmadm zaten gecen ay da 4 .gun geckmyle oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?