- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.541
Valla büyük başarı bence deDurabiliyosan bakmadan iyi valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla büyük başarı bence deDurabiliyosan bakmadan iyi valla :)
Nisa'n ayında herkes de gecikme olmuş nerdeyse demek ki mevsimseldi ama artık mayıs ayı topic hamişlerle dolup taşar inşallah Hahahahaha bide bize dediler abla bak görüyor musun terk edildik:) ben girip bakıyorum hurda telefonla kimsecikler girmiyor zaten mağdurum eyvah eyvah
Hiç sorma aynen öyle oldu kuzuHahahahaha bide bize dediler abla bak görüyor musun terk edildik
Valla kuzum bu ay hiiicc bakmadm açıpta.Sanrm artk aylar gectkce umursamamaya basliyorm ya gün saydkca bekledkce mahvoluyorz.Sonucta oln biseyde olmuyo snraDurabiliyosan bakmadan iyi valla :)
Merhaba arkadaşlar
kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.
sevcanvildo artık listeye beni ekleyebilirsin :)
Hadi gözün aydın canım benim hormon mu bakacak ki acabaMerhaba arkadaşlar
kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.
çok teşekkür ederim bir tanem nasılsınsevindim gözünüz aydın olsun :) hayırlısı olsun inşallahh
evet tatlım muayene eder birde sanırım hormonlarım ne durumda onuda merek ediyorumHadi gözün aydın canım benim hormon mu bakacak ki acaba
A anneveoglusu M miyaz ben az önce adet oldum.. Hadi bakalım bu ay hsg yolları göründü bana ama umutsuz değilim tam tersi sanki bu bana yeni kapılar açacak gibi hissediyorum Rabbim sesimizi duysun
nasılsın arkadaşım ben iyiyim çok şükürHayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim :) benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım doktoruma herhalde adetin 7. veya 8. günü çekilirim erkn yumurtladığım için 12. ve 13. günde ilişki olması gerekiyobende bu gün sabah oldum canım 49. gün şükürler olsun inşallah güzel günler görürüz bende rahim filmi çektireceğim senin günü belli mi bende araştırıyorum
inşallah çok beklemeden bat ı bebiş gelir cnm :) iyiyim ben de artık takip, ovulasyon fln yapmıyorum yıl sonuna doğru aşılama olmazsa sonra tüp yaptırcam nasip bakalımçok teşekkür ederim bir tanem nasılsın
vallahi bir ara hiç adet olamayacağım diye korkmaya başlamıştım
artık bende sizler gibi bat bekleyeceğim çok mutluyum
Valla büyük başarı bence de![]()
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim :) benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım doktoruma herhalde adetin 7. veya 8. günü çekilirim erkn yumurtladığım için 12. ve 13. günde ilişki olması gerekiyodoktorumla geçen ay konuşmuştum 650 tl ye anestezili çekecek
Merhaba arkadaşlar