- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.401
Selam kızlaroku oku sonuna geldim şükür. Klomen kullanmıştım ya gittiğimde yumurtam çok büyümüştü 3cm dedi doktor. Büyük olduğundan çatlamadı ve kiste dönüştü. Doktorun yumurtayı takip etmemesi ve gevşek tavrı yüzünden bu ay boşa geçti. Ben de başka doktora gittim dün. Adetin 3.günüydü. Hormonlara yakında bakıldığından sadece prolaktin i istedi. Ultrasonla da baktı kisti gördü 2 aya kendiliğinden gider muhtemelen dedi. Temizlenince smear testi alcak. Klomen kullandırmıyormuş diğer doktorun kullandırmasını da çok yanlış buldu. Kanser riskini artırıyormuş. Eşimde bugün tekrar doktora gitti. Onun sonuçlarını da götürücem doktoruma.
canım benimde 28 mayıs bat daha bayağı var bakalım elimden geldiğince gün aşırı degerlendirdim ama işte içim kıpır ıpır nasip herşey tabiki :) yok canım kanımın son damlasına kadar test yapmayacam inş
bende çalışıyorum öğretmenim.. sen ne iş yapıyorsun ??
NORMALDE BENDE 17. GÜNDE YUMURTLARIM AMA BU SEFER 12-13 GÜNDE OLDU ÇOK ŞAŞIRTTI BENİcanım sen daha yeni mi yumurtluyorsun ?? sen benden önce hsg çekindim benim yumurtlama biteli 3 gün oldu seninki bitti sandım ben.. belki geç yumurtluyo olabilirsin.. ben bu ayı kapattım artık degerlendirme olmaz herhaldeadet günüme kadar bekleyecem inş bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama deneyecez
Abla iste 4 gun kaldi ama baya bi geckmesini bekliyim diyorm gecen aylarda da 3 4 gün gecikmiştide bnmki.bakalm belkide gecikmeden gelecek.abla belirti şöyle acayip duygu değişimleri yaşıyorum.birde ağız ve dudak kuruluğu hissediyorm sürekli susama hissi.birde surekli aknti ve islaklik var son 3 4 gündür.öncesinde kasik batmalarida vardi.su ara yok.yani bu depresif mod ve agiz kuruluğu aklimi karistirdi sadece.
Selam kızlaroku oku sonuna geldim şükür. Klomen kullanmıştım ya gittiğimde yumurtam çok büyümüştü 3cm dedi doktor. Büyük olduğundan çatlamadı ve kiste dönüştü. Doktorun yumurtayı takip etmemesi ve gevşek tavrı yüzünden bu ay boşa geçti. Ben de başka doktora gittim dün. Adetin 3.günüydü. Hormonlara yakında bakıldığından sadece prolaktin i istedi. Ultrasonla da baktı kisti gördü 2 aya kendiliğinden gider muhtemelen dedi. Temizlenince smear testi alcak. Klomen kullandırmıyormuş diğer doktorun kullandırmasını da çok yanlış buldu. Kanser riskini artırıyormuş. Eşimde bugün tekrar doktora gitti. Onun sonuçlarını da götürücem doktoruma.
valla bilmiyorum ki canım iki aydır 36 günde bir oluyorum bu ayda yine öyle olursa suan ortadayım ymurtlamam normal akıntıdan anlıyorum çünkü ovu testi bu ay yapmadım..
bende bu ay olmazsa iki ay daha beklerim aşılama gözükecek bana da bakalım doktor ne diyecek hsg çekindim diye adam beni bıraktı ya tedavi etmiyor bekle dedi off..
CANIM AKINTI VE ISLAKLIK BELİRTİ İNŞALLAH KUZUN YOLA ÇIKMIŞTIR SAĞLIKLA ÖNÜMÜZDE SEN VARSIN İNŞALLAH SENİN GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ
Bat 19u.. ama gene 36 günde olursa 26sı kuzum.. iyiyim elhamdülillah toparladım sayılır haftasonu sarsıldım baya..NABER TATLIM SENİN ADET TARİHİN NE ZAMAN
SENİNLE AYNI AYDA AŞILAMA YAPTIRACAĞIZ O ZAMAN ÇÜNKÜ BENDE TEMMUZU BEKLİYORUM
İNŞALLAH GEREK KALMADAN KUZULAR GELİR SAĞLIKLA
klomen o kadar tehlikeli miymiş ya ee peki nasıl tedavi uygulayacak sana ilaç vermedi mi bende değiştirmek istiyorum doktorumu bana da gevşek geliyor..
CANIM İNŞALLAH YENİ DR İLE GÜZEL BİR SÜREÇ GETİRİR VE SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
benim doktor da 2-3 ay olma şansı yüksek dedi ama ben aşılama istiyorum dedim sen bilirsin dedi... 36 da bir oluyorsan normal canım bugünlerde olman :)valla bilmiyorum ki canım iki aydır 36 günde bir oluyorum bu ayda yine öyle olursa suan ortadayım ymurtlamam normal akıntıdan anlıyorum çünkü ovu testi bu ay yapmadım..
bende bu ay olmazsa iki ay daha beklerim aşılama gözükecek bana da bakalım doktor ne diyecek hsg çekindim diye adam beni bıraktı ya tedavi etmiyor bekle dedi off..
4,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR CANIM. DEĞERİM 35 ÇIKTI. KIZIMDA DA AYNI GÜN 27 ÇIKMIŞTICANIM BEN SENİN İLK BEBEĞİNİ İSTEDİĞİNİ SANIYORDUm SENDE İKİNCİ KEZ Mİ ANNE OLUYORSUN
İLK KUZUN KAÇ YAŞINDA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA
KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKTI CANIM
tamam canım aynen 30 mayıs süperrrr ay ben dayanabilir miyim kiiiHADİ BAKALIM RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLA NASİP EDER İNŞALLAH BİR TANEM
30 MAYISTA ÜÇÜMÜZ BİRLİKTE TEST YAPALIM O ZAMAN :) ADETLER GELMEZSE
ayy rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gerçekten çok ihtiyicamız var evlerimiz cıvıldasın inş :)NORMALDE BENDE 17. GÜNDE YUMURTLARIM AMA BU SEFER 12-13 GÜNDE OLDU ÇOK ŞAŞIRTTI BENİ
İNŞALLAH MELEĞİN GELİRDE AŞILAMAYA GEREK KALMAZ
ayy rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gerçekten çok ihtiyicamız var evlerimiz cıvıldasın inş :)
4,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR CANIM. DEĞERİM 35 ÇIKTI. KIZIMDA DA AYNI GÜN 27 ÇIKMIŞTI
canım hangi doktora gitmeye başladın. öncekini sormuştum memnundun gebzedeydi galibaİnşallah canım bu defa içime siniyor en azından. Ben araştırıyorum biliyorum da ondan anladım doktorun yanlış şeyler yaptığını. Bilmeyenler yine gidiyor. Senin de inşallah güzel haberlerini alırız bu ay. Hamile haberleri duydukça hevesleniyor insan.
Kuzu vardır inşallah ben olmasın yada yok demiyorum hani erken yapınca varsa bile sitres oluyoruz ya çıkmıyor diye ben o sitrese girmeni istemiyorum yani seni düşündüğümden yapma erken diyorum yavrumcanım hsg beni çok etkiledi içimde bi his sanki olacak gibi ama bi yandan da ne alaka diyorum pofffffneyse beklemekten başka çare yok tabiki kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum.. sen napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?