2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

CANIM BEN SENİN İLK BEBEĞİNİ İSTEDİĞİNİ SANIYORDUm SENDE İKİNCİ KEZ Mİ ANNE OLUYORSUN
İLK KUZUN KAÇ YAŞINDA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA

KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKTI CANIM

GÜNAYDIN OLAN OLDU VE KOCA BANA HASTALIĞI SATTI SANIRSAM BOĞAZIMDA HASSASİYET VAR VE BAŞIM AĞRIYOR

NASILSINIZ KIZLAR

geçmiş olsun abla dikkat et kendine hemen takviyelere başla ıhlamur falan iç de ilerlemesin yaz hastalığı çok kötü oluyor..
ben iyiyim çok şükür işteyim uykum var açılamadım daha

Günaydın canım erken yapmışsın belli olmaz bide ben kendimde o seviyeyi hiç görmedim belki var ama erken diye öyle çıktı buna odaklanma inşallah adete kadar artarak çoğalır bekle adet geçmeden yapma test falan

Y yumyumyumiyum A anneveoglusu kızlar içim kıpır kıpır adet tarihi nasıl gelecek bilmiyorum :) erken test yapmak istemiyorum yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün geçti daha siz nasılsınız??
Kuzu erken yapmayın kendinizi yıpratmayın boşuna ya ben uslandım bak öyle zaman geçmiyor düşün düşün nereye kadar kafayı yiyor insan allah sabır versin

Kuzu erken yapmayın kendinizi yıpratmayın boşuna ya ben uslandım bak öyle zaman geçmiyor düşün düşün nereye kadar kafayı yiyor insan allah sabır versin
canım hsg beni çok etkiledi içimde bi his sanki olacak gibi ama bi yandan da ne alaka diyorum pofffff neyse beklemekten başka çare yok tabiki kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum.. sen napıyon

ne canım hayırdır??

Valla canm iste sanki bi kac bi belirti var gibi bide böyle en basndan beri kıpır kipirdim bu ay.ama umutlanmkta istemiyorm.yani git geldeyim.şu adet belirtileri ve hamilelk belirtilerinn hep ayni olmasida cok sknti.yani karmasik hallerdeym anliyacağn.dua ediyorm bol bol.Az kaldi ya ondan da stres oluyorm sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…