- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.621
Oh gezmelerdesin ne güzel :) canım senin adet tarihin gelmedi mi ben mi yanlış hatirliyorum?Iyi canm.bende ailemle piknige geldim gezmeyebeklemedeyiz bakalm hayrlisi
Oh gezmelerdesin ne güzel :) canım senin adet tarihin gelmedi mi ben mi yanlış hatirliyorum?
Öyle hemen kötü düşünme dur bakalım belki bu ay bebisin gelmiştir :) hayırlısı olsun inş. .daha benim adete 7 gün var çooook bekleyecez çoookEvet canm doğru hatrliyosun.bugün adet günüm.ama şöyle ben normalde 28 günde oluyorm.ama bu aralar 29 30 oldum onun için 30 a kadr bekliyorm.ama olacam yine bnce
Öyle hemen kötü düşünme dur bakalım belki bu ay bebisin gelmiştir :) hayırlısı olsun inş. .daha benim adete 7 gün var çooook bekleyecez çoook
Aaa ne guzel havann guzel olmasi.burda hava cok bozuk insanin psikolojisini etkiliyor.sanki kış ı yasiyoruz.bende memlekete izine geldm ama izin mi yorgunluk mu anlamadm ya.
Günaydın millet ne uyuması sabah 7 den beri ayaktayım sınavda görevliydim :) bi değişiklik yok ve günn saymaya devam ediyorum bata 7 gün var ama bende bi değişiklik yok sizde ne var ne yok A anneveoglusu Y yumyumyumiyum @miyaz D Deli_manya
Aynen tatlım yarın gk gy.. haftaya da alan sınavı var iki gün..
Günaydın millet ne uyuması sabah 7 den beri ayaktayım sınavda görevliydim :) bi değişiklik yok ve günn saymaya devam ediyorum bata 7 gün var ama bende bi değişiklik yok sizde ne var ne yok A anneveoglusu Y yumyumyumiyum @miyaz D Deli_manya
Ablacm sabahlari rahtliyo ama gunduz ve aksam coşuyo bu şişkinlik.kiyaftlern fermuari zor kapaniyor ya yuuhhh diyorum ! Bat 21 i abla 3 gun var ama 23 e kdr bekliycm abla 2 gun geckmeler oluyo bu ara.
canım naber nasılsınGünaydınnn Hatta iyi akşamlar
19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..
Herkesi kokulu kokulu öpüyorum şekerler..
İnofolic kullanan varmı aranızda
Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem
:) abla beynen ve ruhen çok yoruldum kaç aydır o yüzden makine gibi uğraşmak istemiyorum tutarsa bir kereylede tutar
Dunden beri akintim pembe gibiydi ancak peceteyle silince anlasiliyodu. Bugun ise camasimda bi kac leke gordum. Kan gelmedi daha yarina gelir ama hissediyorm
Ya ben de yarın 2. Günüm olur diye doktordan randevu almıştım ama kanamam baslamadi bir türlüneyse bakalım yarin başlarsa 2 gün sonra tekrar giderim tarihi de degistirtemedim. Normalde leke baslayinca ertesi gün gelir ağrım da var lekeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?