2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet canm doğru hatrliyosun.bugün adet günüm.ama şöyle ben normalde 28 günde oluyorm.ama bu aralar 29 30 oldum onun için 30 a kadr bekliyorm.ama olacam yine bnce
Öyle hemen kötü düşünme dur bakalım belki bu ay bebisin gelmiştir :) hayırlısı olsun inş. .daha benim adete 7 gün var çooook bekleyecez çoook

Aynen tatlım yarın gk gy.. haftaya da alan sınavı var iki gün..

bende üni,den mezun olduğumdan beridir ilk defa bu sene girmedim bunaldım artık..seneye nasipse tekrar deneyeceğim gk gy ten..
senin nasıl geçti alanın neydi canım, bende gelir uzmanlığına çabaladım da artık bu saatten sonra olmaz sanırım..

CANIM İYİYİM ŞÜKÜR İSTANBULDA GEZDİK GELDİK BİZDE YORUCU AMA GÜZEL BİR TATİL OLDU
KIZKARDEŞİM İSTANBULDA BİR ŞİRKETTE İŞE BAŞLADI ONUN EVİNDE TOPLANDIK DİĞER KIZKARDEŞİM GELDİ ESKİŞEHİRDEN

BENDE BİR BELİRTİ YOK BOL BOL AKINTIM OLUYOR ARTIK BEKLEMEDEYİM 8 GÜN VAR BATA

MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ

BURDA KIŞ BİTMEDİ YAA BAHAR GELDİ SANIRLMAZ DÜN KOMBİ YAKTIM TEKİRDAĞDA HAVA BUSZZZZZ

Ablacm sabahlari rahtliyo ama gunduz ve aksam coşuyo bu şişkinlik.kiyaftlern fermuari zor kapaniyor ya yuuhhh diyorum ! Bat 21 i abla 3 gun var ama 23 e kdr bekliycm abla 2 gun geckmeler oluyo bu ara.

CANIM SENDE DURUMLAR NASIL SENİ VE @ardemir i merak ettim sizin bu günlerde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Günaydınnn Hatta iyi akşamlar
19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..
Herkesi kokulu kokulu öpüyorum şekerler..
canım naber nasılsın

seninde gençlik bayramın kutlu olsun

Rabbim mekanlarını cennet eylesin bu cennet vatanı bizlere bağışlayanlara

canım sende durumlar nasıl hepinizi çok merak ettim tatilde inşallah meleğin gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…