- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.601
Bütün güzel tabirleri hakediyor o melekler kuzum yaaaa.. bende dilim döndükçe işte..
Kesinlikle katılıyorum canım.. Kurban olduğum mevlam neyler neylerse güzel eyler Sabrın sonu gerçekten selamettir Sabırla bekliyoruz hep beraber.. Rabbim hepimizi sevindirsinValla canm inanki bu belirtiler bos ya valla bak.çünkü o kadar benzer ki adet ve hamilelik belirtileri ayirt edemiyosun.Bekliycez gorecez napalim olmuyisasa inan yapacak biseyimiz yok.Ama birsey soyleyim mi sana.yasim cok buyuk deil ama ben hep boyle zor gunlern sonunda mutlulujlari hep ardi ardina yaşadım.Ve bu ara da yine zor gunler geçiriyorum.hissediyorm smdi yine bu kadar zor olup bunaldigimda geliyor.insallah sabrmzn sonu gelecek
Herkese günaydın kızlaaarrr
Yarın sınava giriyorum ama sırt ağrım geçmedi dolayısıyla bitkin hissediyorum kendimi.. yarın sınava girecek olan varsa çok başarılar dilerim bu arada..
canım 5+4 şuan aşırı olmasada var bulantımm oflarmıyım canımm insan razı oluyor herşeyineCanm kacnci haftadasn basladi mide bulantilrin.bulantı zor canm ya Allah yardmcn olsn.ama yinede oflama hic olur mu.onu hasretle aradiğin günleri unutma canm.
Ne oluyor ne ara yoğunlaştı kız ay olmazsın inşallah olursanda modu düşürmek yok tam hız ileriiiiiiRegl olacağım gibime geliyor Nagehancım.. yoğunlaştı çünkü sancım..
Kuzum öğleden sonra başladı işte.. şimdi kesildi ama anlayamadım ilginç vallahiNe oluyor ne ara yoğunlaştı kız ay olmazsın inşallah olursanda modu düşürmek yok tam hız ileriiiiii
canım 5+4 şuan aşırı olmasada var bulantımm oflarmıyım canımm insan razı oluyor herşeyine
Kesinlikle katılıyorum canım.. Kurban olduğum mevlam neyler neylerse güzel eyler Sabrın sonu gerçekten selamettir Sabırla bekliyoruz hep beraber.. Rabbim hepimizi sevindirsin
Bebiştendir inşallaaahhhhKuzum öğleden sonra başladı işte.. şimdi kesildi ama anlayamadım ilginç vallahi
Merhabalarrrr ne yapıyorsunuz var mı durumlarda değişiklik
İyilik kuzu bizde iş güç koşturuyoruz işte alışverişe gittim geldim yemek yapıyorum şimdi yiyelimde markete gidecem daha :) kışlık giysileri kaldıracam o oo çok işim var çok :) sen nasılsın tatlım yorgunluk haricindeGünaydın millet ne uyuması sabah 7 den beri ayaktayım sınavda görevliydim :) bi değişiklik yok ve günn saymaya devam ediyorum bata 7 gün var ama bende bi değişiklik yok sizde ne var ne yok A anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz D Deli_manya
Canım ben eve üstün körü bi süpürge tuttum dün, haftaya cuma kadın gelecek cam koltuk silinecek halıları storları yıkamaya vercem falan filanİyilik kuzu bizde iş güç koşturuyoruz işte alışverişe gittim geldim yemek yapıyorum şimdi yiyelimde markete gidecem daha :) kışlık giysileri kaldıracam o oo çok işim var çok :) sen nasılsın tatlım yorgunluk haricinde
Aynen valla bende bahar temizliğini bi bitirebilirsem ne mutlu bana yani gerçekten allah kolaylık versin bize o zaman kuzu :)Canım ben eve üstün körü bi süpürge tuttum dün, haftaya cuma kadın gelecek cam koltuk silinecek halıları storları yıkamaya vercem falan filanokul işleri var son sınavlar yapılacak bi yandan bende iş bitmez.. şimdi de kalkıp yarının yemeğini yapmam gerekiyor iş çoooookk..
Günaydın millet ne uyuması sabah 7 den beri ayaktayım sınavda görevliydim :) bi değişiklik yok ve günn saymaya devam ediyorum bata 7 gün var ama bende bi değişiklik yok sizde ne var ne yok A anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz D Deli_manya
Günaydın millet ne uyuması sabah 7 den beri ayaktayım sınavda görevliydim :) bi değişiklik yok ve günn saymaya devam ediyorum bata 7 gün var ama bende bi değişiklik yok sizde ne var ne yok A anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz D Deli_manya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?